Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
afroditaki23
Γεια σας! Βρίσκω το site φοβερό! Είμαι από σήμερα κι εγώ νέο μέλος!
:bigsmile:Καλώς μας ήρθες!!!:bigsmile:Καλή περιήγηση!!:cheesy:
πολυ καλη σελιδα για ζωδια !!!!
Quote:
Originally Posted by
koungkoun
πολυ καλη σελιδα για ζωδια !!!!
η καλυτερη ειναι !!!!:bigsmile:
καλως ορισες λοιπον!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ SITE SAS ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.....
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑς ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ!
καλησπέρα
το όνομα μου Δήμητρα και εγώ νέο μέλος
καλώς σας βρήκα!!
Quote:
Originally Posted by
aimilia2
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ SITE SAS ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.....
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑς ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ!
Quote:
Originally Posted by
dimitra72
καλησπέρα
το όνομα μου Δήμητρα και εγώ νέο μέλος
καλώς σας βρήκα!!
Καλώς μας ήρθατε και οι δυο σας!!!:bigsmile:
aimilia2, θα σου ζητήσω να μην γραφεις με κεφαλαία μιας και ειναι σαν να μας φωνάζεις.:embarrest
Καλησπέρα κορίτσια, καλώς ορίσατε!! Σίγουρα υπάρχουν πολλά να δείτε και πολλά να μάθετε στο MyHoroscope, όμως να θυμάστε ότι η «φωνή» μας εδώ έχει την ίδια δύναμη ακόμα και γράφοντας με πεζούς απλούς χαρακτήρες. Τα έντονα υπογραμμισμένα γράμματα ή ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑ είναι σαν να φωνάζουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! :bigsmile:
Χεχε γράφαμε ταυτόχρονα με την Kiarra! :-) Να τονίσω ότι ΔΕΝ σας μαλώνουμε ούτε απειλητικό ή προειδοποιητικό κλπ είναι αυτό που σας λέμε, απεναντίας. Απλά, η πεζή ελληνική γραφή κάνει την περιήγηση και την ανάγνωση στα θέματά μας πολύ πιο ευχάριστη και εύκολη για όλους. Καλή συνέχεια!
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!!!!
Quote:
Originally Posted by
ΒΑΝΝΑ
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!!!!
Kαλώς μας ήρθες!!!:bigsmile:
Μην γράφεις όμως σε παρακαλώ με κεφαλαία!:embarrest