Re: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
Χρονια Πολλα κι απο μενα σε ολους!!!Χαιρετισμους και ευχες και στους εορταζοντες στην Πατρα οπου βρισκομουν απο Παρασκευη και επεστρεψα(στην Αθηνα)το απογευμα.Πραγματικα,υπεροχ ος καιρος.Γινεται,με την ευκαιρια να πω,μια ενδιαφερουσα εκθεση γελοιογραφιας στην πλατεια Γεωργιου με θεμα τους μεταναστες.Οποιος βρεθει στην Πατρα η' μενει εκει,πρεπει να την επισκεφθει.
Quote:
Originally Posted by
μυρσινη
Χρονια Πολλα κι απο μενα σε ολους!!!Χαιρετισμους και ευχες και στους εορταζοντες στην Πατρα οπου βρισκομουν απο Παρασκευη και επεστρεψα(στην Αθηνα)το απογευμα.Πραγματικα,υπεροχ ος καιρος.Γινεται,με την ευκαιρια να πω,μια ενδιαφερουσα εκθεση γελοιογραφιας στην πλατεια Γεωργιου με θεμα τους μεταναστες.Οποιος βρεθει στην Πατρα η' μενει εκει,πρεπει να την επισκεφθει.
Α ναι τα καλλιτεχνικά μας ειναι πάντα κορυφαία!!!
Πάντως από καιρό, εχω να το λεω, όλοι ειχατε βροχες και εμείς ήλιο...:love:
Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας Δέσποινα Κούκι:love:
Να τα χιλιάσεις καλή μου και πάντα χαρούμενη και Τοξοτίνα:love:
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας Δέσποινα Κούκι:love:
Να τα χιλιάσεις καλή μου και πάντα χαρούμενη και Τοξοτίνα:love:
Λευκουλα μου ομορφη μαυρομαλλουσα σε ευχαριστω παρα πολυ :love:
Να εισαι καλα :love::love::love::love:κοριτσακι μου!!!!!!!!!!
Ευτυχισμένα Γενέθλια Δεσποινούλα μου!!! Χαρά, Ευτυχία, Υγεία κι ό,τι άλλο επιθυμείς για σένα και την οικογένειά σου
με πολύ πολύ αγάπη
Δέσποινά μου σου εύχομαι να σαι πάντα καλά και να γεμιζουν οι μέρες σου με την αγάπη της οικογένειάς σου!ότι ποθεις να σου ρθει απλόχερα γιατι εισαι και θετικο πλάσμα - θεική τοξοτινα μας!!!
φιλακιαααααααααααα!:love::love:
Quote:
Originally Posted by
LeLou
Ευτυχισμένα Γενέθλια Δεσποινούλα μου!!! Χαρά, Ευτυχία, Υγεία κι ό,τι άλλο επιθυμείς για σένα και την οικογένειά σου
με πολύ πολύ αγάπη
λουλουδενια μου σε ευχαριστω και ανταποδιδω τις ευχες για σενα τον ΤΣΙΛΙ και τον Πιπερακο:love:
Xρόνια πολλά κι απο μένα Δέσποινα :)
Οτι επιθυμείς!!!
Quote:
Originally Posted by
white diamond
Δέσποινά μου σου εύχομαι να σαι πάντα καλά και να γεμιζουν οι μέρες σου με την αγάπη της οικογένειάς σου!ότι ποθεις να σου ρθει απλόχερα γιατι εισαι και θετικο πλάσμα - θεική τοξοτινα μας!!!
φιλακιαααααααααααα!:love::love:
Διαμαντι μου λαμπερο ευχαριστω πολυ για τις ευχες με εχετε συγκινησει ολοι τοσες ευχες ,τοσα ομορφα λογια ,απο τοσους ανθρωπους ,αλλοι απο εδω αλλοι με π.μ αλλοι μεσα απο το προφιλ μου,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
και το συγλονιστικο ειναι οτι δεν σας εχω δει απο κοντα ποτε !!!
Μια τεραστια αγκαλια γεματη αγαπη προς εσας ολους για κερασμα σας δεινω αγαπημενοι φιλοι και σας σφιγγω το χερι :love:
Δεσποινακι το Κουκακι:love:
Χρονια πολλα καλη μου Δεσποινα!!
Να τα εκατοστησεις και τις καλυτερες ευχες σε σενα και την οικογενεια σου!!!
Να 'σαι παντα καλα και ευτυχισμενη!!!:cheesy:
φιλια:love: