:D Καλώς ηρθες στο :Dφιλόξενο χωρο του myhoroscope και καλή περιηγηση και βέβαια......:new_year:
Printable View
:D Καλώς ηρθες στο :Dφιλόξενο χωρο του myhoroscope και καλή περιηγηση και βέβαια......:new_year:
Καλημέρα σας και καλή χρονιά να έχουμε !!!Σας ευχαριστώ για την αποδοχή στην παρέα σας !!! Είμαι παρθένος με ωροσκόπο δίδυμο .......
Καλώς ηρθες στην παρέα μας και καλή περιηγηση:D και......τι συμπτωση.......:) και γω παρθενος με το ιδιο ωροσκόπο.....:lost:.................:p
.......Καλή μας χρονιά .......:p
ευτυχια και υγεια σ ολους για την καινουρια χρονια
Γεια σας, καλή χρονιά και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε εδώ.
Δεν ξέρω πολλά αλλά χαίρομαι που βρίσκω ένα αξιόλογο αστρολογικό site σαν αυτό στα ελληνικά.
Καλή συνέχεια
Καλή και ευτυχισμένη χρονιά σε όλους!
Καλησπέρα,
Ονομάζομαι Ελίνα. Είμαι νέο μέλος αλλά μου αρέσει πολύ η αστρολογία και διαβάζω όσο μπορώ για να μαθαίνω περισσότερα...
Ευχαριστώ που με δεχτήκατε!
Γειά σας είμαι νέο μέλος..αγαπάμε πολυ την αστρολογία !!!
Καλησπερα ειμαι καινουριο μελος κ διαβασα για τους ψαλμους του Δαυιδ και εχω καποιες αποριες....καλωσηρθα κ καλα ξεμπερδεματα μαζι μου.... :)
καλησπεραααα..καλως σας βρηκαα :)
Καλησπέρα σε όλους!!!:)
Καλησπέρα σε όλους σας! Θα ήθελα να γράψω μια φράση του Ρονσάρ, που διάβασα παλαιότερα σε ένα βιβλίο και ήταν η αρχή να "ψαχτώ" με την αστρολογία....Από το βιβλίο " ΤΟ Μοναστήρι της Πάρμας": "Όταν η εσπέρα φτάνει σκοτεινιάζοντας τα μάτια, εγώ, από το μέλλον έκθαμβος, κοιτώ τα ουράνια πλάτια, όπου ο Θεός με ξάστερα σημεία έχει γραμμένα του κάθε πλάσματος τις τύχες και τα πεπρωμένα. Γιατί από τα βάθη του ουρανού ο Θεός κοιτώντας κάτου δείχνει το δρόμο από οίκτο κάποτε στα πλάσματά του με τη δική του τη γραφή, με άστρινα διαμάντια, προλέγοντάς μας τα καλά μα και τα ενάντια. Όμως οι άνθρωποι φορτωμένοι θάνατο και γη, περιφρονούν και δε διαβάζουν τούτη τη γραφή"! Καλά να περνάτε φίλοι μου...
Γεια σας θελω να μαθω τον όρο σκοπό μ
Καλησπέρα με λένε Ασπασία και είπα να πώ ένα γειά
Είμαι καρκινός με ωροσκ σκορπιο , ζοριστηκα παρα πολυ τα τελευταια 3 χρονια , θα θελα να ρωτησω εαν θα συνεχισει να με καταβάλει τοσο εντονα ο Κρονος στον τοξοτη οσο ο σκορπιος μιας που εχω σεληνη δια ουρανο κ ποσειδωνα στον τοξοτη!! Εαν είναι ευκολο να μου απαντήσει κάποιος γνώστης!! Ευχαριστώ!
ειστε φοβεροι ..μπραβο παιδια σας διαβαζω και χαιρομαι που υπαρχετε...!!:love:
Γεια χαρά! καλώς σας βρήκα!
Kαλησπέρα και απο εμενα !
Χαιρομαι που ειμαι στην παρεα σας .
Ειμαι πιο παλια εδω μεσα ποτε ομως δεν μπηκα στην παρεα να πω ενα Γεια ! Ντροπη μου πραγματικα !!! Πολυ ωραιο το σαιτ και συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα!!!
Να ειμαστε ολοι καλα
και να ριχνετε παντα μια ματια στον ουρανο πριν κοιμηθειτε ! ;)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.
Καλησπέρα, δεν είμαι νέο μέλος, μπαίνω περίπου δύο χρόνια στο my horoscope αλλά απλώς διαβάζω, δεν συμμετέχω σε συζητήσεις γιατί δεν έχω εξοικειωθεί με την περιήγηση στο χώρο του site δυστυχώς..
Γεια σας παιδια, ειμαι παλια αναγνωστρια αλλα δεν εχω τι να πω απλως ενημερωνομαι. :cool:
Καλησπέρα σας,
Ονομάζομαι Ελένη και σας χαιρετώ από την όμορφη Κύπρο. Δεν γνωρίζω πολλά για το συγκεκριμένο θέμα αλλά θα θελα να μάθω όσα περισσότερα γίνεται. :)
γεια σας παιδια:D
ειμαι εδω και 3 χρονια στο σαιτ αλλα δεν εχω συμμετασχει ακομα σε καποιο τοπικ , παντως το σαιτ ειναι οτι καλυτερο:love:
καλησπέρα το θέμα της ερώτησης μου είναι για πρόβλεψη το ηλιακό τόξο τι μας προβλέπει;
Γεια σας!!! Καλως σας βρηκαααα
Γιασας και χαρας σας, Αναστασιος απο Καρυστο, πρωταρης στο ιντερνετ, παλιος στην ζωη πανω απο 60 μαιδες μετραω , πιο πολλυ μα αρεση η πρακτικη φιλοσοφια ,για τηνασρτολογ δε ξερω πολλα πραγματα και θελω να μαθω, θα σας παρακολουθω ,ευχαριστω που με δεχτηκατε.
Καλως ηρθες στο σαιτ.Μπορείς να αναζητησεις πολλά θεματα τοσο παλιά να διαβάσεις, οσο και τις τρεχουσες ενημερωσεις θα βρείς πολύ ενδιαφεροντα πραγματα:)
Καλησπέρα σε όλους!
Χαίρομαι που σας βρήκα. :)
:)Καλώς ηρθες!!:D
καλησπερα παιδια..ονομαζομαι Ελενη και ειμαι νεο μελος...θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για το site σας μου φαινεται πολυ ενδιαφερον
:DΚαλώς ηρθες!! Καλό ταξιδι στον συναρπαστικό κοσμο της αστρολογίας:)
Καλησπερα και απο εμενα! Καλως σας βρηκα :)
antony ειμαι καινουργιο μελος στο site σας εξαιρετικο απο τα καλυτερα ασχολουμε πολλα χρονια με αστρολογια διαβασα αναριθμητα βιβλια πριν να ασχοληθω με ιντερνετ
:D Καλώς ηρθες λοίπον στο συναρπαστικό κόσμο μας:) Καλή περιηγηση:D
Α!!!:D Σήμερα ειναι η παγκόσμια μερα αστρολογίας!!!!:):)
Χρόνια πολλά σε όσους ασχολούνται με τη συγκλονιστική αυτή επιστήμη!!:D
Χρόνια πολλά και σε μας που προσπαθούμε να μάθουμε τα βασικά προκειμένου να "κτίσουμε" την αυτογνωσία μας....:o:p
Ονομάζομαι Αμαλία και είμαι νέο μέλος στο site σας.
Μου αρέσει πολύ η αστρολογία και θεωρώ ότι θα βρω πολλές απαντήσεις στο site σας
Γειά σας είναι πολύ ωραίο σάιτ γιατί μπορείς και αποθηκεύεις χάρτες και ανατρέχεις όποια στιγμή θελήσεις να ψάξεις!!!
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ...ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!!!