καλησπέρα το θέμα μου είναι η ωριαία αστρολογία πότε ενας πλανήτης είναι στα όρια του ευχαριστώ
Printable View
καλησπέρα το θέμα μου είναι η ωριαία αστρολογία πότε ενας πλανήτης είναι στα όρια του ευχαριστώ
Τι ακριβώς εννοείς synastria όταν λες "πότε ένας πλανήτης είναι στα όρια του"..... μήπως ρωτάς για το πότε βρίσκεται εκτός ορίων ανοχής ένας πλανήτης στην ωριαία;
ΥΓ Σε λάθος θέμα μπήκε η απορία σου
Γειά σας!!!
Είμαι καίνουριο μέλος δεν ξέρω και πολλά πράγματα αλλά θα προσπαθήσω....
γεια σας, ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να μαθω πως θα βρω το βερτεξ μου...
Καλώς σας βρήκα!!! :D
καλημέρα παιδιά κι εγώ είμαι καινούργια στο site! Ασχολούμαι σχεδόν ένα χρόνο με την αστρολογία αλλα δυστυχώς λόγο περιορισμένου χρόνου που έχω οι γνώσεις μου είναι ακόμα αρκετά περιορισμένες! ελπίζω αυτό να διορθωθεί με το καιρό
:)Καλως ηρθες στο site.:D Aν σου αρέσει η αστρολογία εδω θα βρείς πολλά ενδιαφεροντα θεματα για διάβασμα! Αλλωστε όταν κάνουμε κάτι που μας αρέσει αποτελεί και ξεκουραση:D
kαλημερα, κωστας,καινουριο μελος,αλλα οχι και τοσο ασχετος με την αστρολογια,με ψαχνο και
με ψαχνο πολυ
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κι εγώ καινούριο μέλος και μου φαίνεστε πολύ καλή παρεα
:D Μα......είμαστε καλή παρέα:cool: ....
Καλώς ηρθες και καλή περιήγηση! Αν σου αρέσει:p η αστρολογία είσαι στον κατάλληλο χωρο!
Θα σου παρει καιρό να διαβάσεις ολα τα άρθρα και τα θεματα του σαιτ......γιαυτό ξεκίνα!!:D:D
Γεια σας παιδιά!!!
:DΓεια και σε σένα!!:rolleyes:
Γεια σας παιδιά!!! Ήμουν και παλαιότερα μέλος αλλά σας είχα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα!!! Χαίρομαι πολύ που σας ξαναβρήκα και ανυπομονώ να ενημερωθώ με τα καινούρια που έχουν ανέβει όσο καιρό λείπω!!! :)
Καλώς σας βρήκα!! Ελπίζω να μάθω κάτι και εγώ!!!!
:)Καλώς ηρθες! Σίγουρα θα μάθεις πολλά πραγματα αν σου αρεσει ο μαγικός κόσμος της αστρολογίας!!
Καλή περιήγηση!!:D
hello everyone!!!!
:)Γεια και σε σενα καλως ηρθες! Καλές περιηγησεις:D
Καλησπέρα!!!!!!!:D
Θενκς!!:lol:
(✿◠‿◠)(✿◠‿◠)(✿◠‿◠)
:D Καλό μήνα και....το σχεδιάκι τελειο!!:)
Καλό Μήνα! :D
καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι ριζικό οίκος ευχαριστώ
:confused:Κάτι ποιο διευκρινιστικό.....γιατί δεν εχω ξανακούσει κάτι στην αστρολογία με αυτό το χαρακτηρισμό....
Είναι ο οίκος που δεν είναι παράγωγος πχ. ο 5ος οίκος ενός χάρτη είναι τα παιδιά μας, τα φλερτ κτλ. και είναι ριζικός. Ως παράγωγος ο 5ος είναι ο 2ος οίκος του 4ου (οικογένεια) άρα τα οικονομικά της οικογενείας μας ;).
καλησπερα. καλες γιορτες.
:DΚαλως ηρθες στο myhoroscope!! Καλές γιορτές και σε σενα:)
Καλησπερα σε ολους...πολυ ωραιο το site
καλησπέρα και χρονια πολλα
:)Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα.:xmas-smiley-008:
καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους.υπέροχο το site είμαι παλιό μέλος αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει:κάποιος που έχει γεννηθεί 1-11-76 κ ώρα 12 :10 το πρωί τι κακό μπορεί να του συμβεί μέσα στον δεκέβρη: παιδιά όποιος μπορεί ας απαντήσει .σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.:
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά.Είμαι η sweet lady και σας ξέρω απο παλιά. Χαίρομαι που ξανά βρισκόμαστε. Καλη χρονιά
:)Καλή χρονιά και σε σένα!!:D
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΎ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΎ ΩΡΟΣΚΟΠΊΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗς ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ευχαριστώ για την αποδοχή