Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Καλημέρα!!!
Είμαι ένα Αιγοκεράκι με ωροσκόπο στον Σκορπιό!! Πολλή ταλαιπωρία λέμεεεε!!!!
γεια σας ειμαι νεο μελος.
Quote:
Originally Posted by
mariakaz
γεια σας ειμαι νεο μελος.
:bigsmile: :welcome:!!!!! Καλή περιήγηση!!!!!!!:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
astrela
Καλημέρα!!!
Είμαι ένα Αιγοκεράκι με ωροσκόπο στον Σκορπιό!! Πολλή ταλαιπωρία λέμεεεε!!!!
Kαλημερα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! :bigsmile:
Υπάρχουν και χειρότερα... πιστεψε με...:toung:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.
Quote:
Originally Posted by
dim.math
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.
Καλώς μας ήρθες Δημήτρη. :bigsmile:
Σε ευχαριστουμε και για τα καλά σου λόγια. Είναι ωραίο να βλέπεις να αποδίδει τόσο η ομαδική δουλειά και η αγάπη για την αστρολογία.
Θα σε παρακαλέσω όμως να μην γράφεις με κεφαλαία. Ειναι σαν να μας φωνάζεις:embarrest
καλησπερα σε ολους,ειμαι η κατερινα και ενδιαφερομαι να μαθω οσο περισσοτερα μπορω σχετικα με την αστρολογια...βεβαια χρειαζομαι κ βοηθεια!!!συγχαρητηρια για το site!!!
σε ποιο σημείο μπορώ να βλέπω εβδομαδιαίο ωροσκόπιο;
Quote:
Originally Posted by
katerina01091988
καλησπερα σε ολους,ειμαι η κατερινα και ενδιαφερομαι να μαθω οσο περισσοτερα μπορω σχετικα με την αστρολογια...βεβαια χρειαζομαι κ βοηθεια!!!συγχαρητηρια για το site!!!
Quote:
Originally Posted by
mangothess
σε ποιο σημείο μπορώ να βλέπω εβδομαδιαίο ωροσκόπιο;
καλως ηρθατε στο :horoscope:
καλη συνεχεια!!!!!!
καλησπερα δεσποινα,με συγχωρεις αν ενοχλω αλλα αποτι εχω δει εισαι πολυ εμπειρο μελος εδω μεσα...μηπως θα μπορουσες να με καθοδηγησεις λιγο να παρω το <<κολλαει>>.....??