kαλως ορισες στο myhoroscope:)
Printable View
Hey you! Poli oreo to site ! ♥
γεια σας, καλως σας βρηκα
γεια σας!!φοβερο σαιτ!θα μαθω πολλα εδω!:D
Καλησπέρα σας,
Σας παρακολουθώ πού καιρό και διαβάζω αρκετά από τα άρθρα σας.
Εχω μία απορία .τι σημαίνει πρακτικά η κρίσιμη μοίρα ???Είναι άτυχη ή τυχερή ή πηγή δυσκολιών ???
Σας ευχαριστώ !!!!:cool::rolleyes:
καλησπερα!εχω μια αστρολογικη απορια γενικου ενδιαφεροντος αλλα δεν εχω που να τη δημοσιευσω...οποτε θα τη βαλω εδω κι οποιος ξερει ας απαντησει.
Οταν εχουμε εναν πλανητη στις πρωτες η στις τελευταιες μοιρες του οικου πχ στις 3-4 η πανω στην αλλαγη του οικου, σε ποιον οικο τον καταλογιζουμε?
Καλημερα καλως σας βρηκα!!!!!!!!!:rolleyes: επιτελους!! θα καταλαβατε φανταζομαι οτι ειμαι καινουριο μελος και μετ εμποδιων!!!αφου προσπαθω μερες να βρω ακρη εδω πως να συνδεθω που να πατησω για μηνυμα κ.λ.π. αλλα το αγαπησα κεραυνοβολα το σαιτ μολις το ειδα και επιμενω και θα επιμενω να το γνωρισω να το διαβαζω να μαθαινω εχω πολλα να μαθω εδω....ευχαριστω πολυ για την υπομονη που θα δειχνετε σε μια ασχετη με το θεμα και με υπολογιστες!!!!!
Ελισαβετ Δημητριου:):love: :)
Καλώς ήρθες Ελισάβετ!!! Έκανες την καλύτερη επιλογή! Καλή περιήγηση!!!!
Κι αν θελήσεις να έχεις και απεριόριστη πρόσβαση στο αστρολογικό πρόγραμμα, με ελάχιστη συνδρομή 3 ευρώ τον μήνα, θα αποζημιωθείς πίστεψέ με! ;)
Δες εδώ: http://php56.astrowin3.org/forum/payments.php
καλησπέρα σε όλους.. αυτή την απορία με τις μοίρες την έχω κι εγώ..
Γεια σε ολους σας.έχω μια απορία.γιατί να μην μπορω να δω τους χάρτες μου που τους είχα φτιαξει όταν το πρόγραμμα ηταν ελεύθερο;το να μην μπορώ να φτιαξω καινούργιο (αν δεν έχω καταβάλει κάποιο ποσο) το καταλαβαίνω,αυτό όχι.
Καλησπέρα, είμαι η Δέσποινα δεν ξέρω πολά απ αστρολογία αλλά θέλω να μάθω
Καλως σας (ξανα)βρηκα!!!!
Eλα να πω κι εγω ενα "γεια σας" μετα απο τοσο καιρο, ας ειναι καλα ο αναδρομος ερμης!
(ειδες αμα τον εχεις φιλαρακι )?
:D
Καλημέρα και καλό ξεκίνημα. Θα ήθελα, αν είναι εύκολο, να με βοηθήσετε στο να βρω τα γεωγραφικά πλάτη και μήκη γιατί δεν τα καταφέρνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
Καλημέρα σας :)
Καλημέρα σε όλους!!! :D
Εύχομαι να περνάμε όμορφα και να βρίσκουμε τις απαντήσεις που αναζητάμε όλοι μέσα απο εδω!!!
Ευχαριστώ για την αποδοχή της φιλίας σας!!!
Ελευθερία
Καλως μας ηρθατε
σας ευχομαι καλη πλοηγηση και καλο διαβασμα στα πολυ καλα αστρολογικα αρθρα
οπως και συζητησεις αστρολογων και μελων:)
:love:
Γεια σας,τωρα εφτιαξα τον λογαριασμο μου,καλως σας βρηκα :D
καλώς σάς βρήκα!
Gmornz astro-mates!!
I'm back from good!! :nana1:
Γεια σας παιδιά σας εύχομαι καλές χαρτογραφησεις
καλημέρα
σας παρακολουθώ από παλιά και χαίρομαι που ξαναβρεθήκαμε
συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε
ευχαριστώ :rolleyes:
Γειά και συγχαρητήρια για το site
Καλό μεσημέρι, τι όμορφα που ξαναβρεθήκαμε .!!!
Γεια σας κι από μένα! Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη του site για το κείμενό του!
αγαπητό My Horoskope
βαθιά σ΄αγάπησα και θέλω να σου μιλήσω, να σ΄ευχαριστήσω για το μήνυμα σου. Θέλω
να σε συγχαρώ, που το Νόημα της Υπηρεσίας, και της Συνεισφοράς, δίχως οφειλόμενη ανταμοιβή, με θέληση κι αποφασιστικότητα επανέφερες στη σκέψη και την συνείδηση μας
Καλησπέρα σας,λέγομαι Αρετή και είμαι καινούριο μέλος.Πρόσφατα ξεκίνησε το ενδιαφέρον μου για την αστρολογία και ελπίζω μέσα από τις σελίδες σας να κατανοήσω την αστρολογία.Είμαι αρχάρια εως άσχετη και ευελπιστώ στην βοήθεια σας.
Ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας.
Γεια σας!! ειμαι καινουρια και δεν ξερω πως χρησιμοποιειται! εφτιαξα τον χαρτη αλλα δεν μου τον εμφανιζει? ας με βοηθησει καποιος
Καλησπέρα.Χαίρομαι που σας συναντώ
καλησπέρα...είμα η Δέσποινα ...το site ειναι τέλειο ...:)
Για σε όλους!
NA BΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!
Kαλησπερα!!!!!!! Χαιρομαι πολυ που ξανανοιξε η δωρεαν προσβαση στους χαρτες!!!!! Ειχα σκοπο εδω και καιρο μαζι με την φιλη μου, που ειναι και εκεινη μελος, να βαλουμε το ποσο που ελεγε οταν με το καλο σε λιγο καιρο θα ηταν εφικτο. Σας ευχαριστουμε πολυ!!!!!! :)
Γεια σας ξανα εδω μετα απο καιρο
Καλησπερα ειμαι νεο μελος κ καλως σας βρηκα!!
κάλως σάς ξαναβρήκα ! :D
Καλημερα ειμαι νεο μελος, χαιρομαι που ειμαι στην παρεα σας
Σας ευχαριστώ,που μας δίνετε τη δυνατότητα να έχουμε πάλι δωρεάν το αστρολογικό πρόγραμμα.Να είστε πάντα καλά.
Καλησπέρα, απέχω εδώ και αρκετούς μήνες από το site καθώς είχε σταματήσει και για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά γενικότερα δεν συμμετείχα σε συζητήσεις.
Λέγομαι Αγγελική και έχω κάνει σεμινάρια αστρολογίας με την αστρολόγο - αστροδιαγνώστρια Λίλα Δασκαλάκη, η οποία εκτός από αστρολόγος έχει ασχοληθεί με την εσωτερική φιλοσοφία, ψυχολογία, διαλογισμό κλπ. και με αφορμή τις ιστορίες των ανθρώπων με τους οποίους ήρθε σε επαφή τόσα χρόνια, εμπνεύστηκε τα θέματα των 2 μυθιστορημάτων που έγραψε. Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2007 με τίτλο ''ΕΛΑΦΟΣ- ΕΛΑΦΙΝΑ'' -ο τίτλος σχετίζεται με έναν μύθο που διέρρευσε στο νησί της Ρόδου όπου ζει, και το δεύτερο κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και λέγεται ''Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ''.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ
καλημερα καθε μερα!!!μου μιλησε ενα πολυ αγαπημενο μ ατομο για εσας και νομιζω πως εχει δικιο θελω να μαθω πραγματα για και απο την αστρολογια και νομιζω πως ειμαι στο σωστο μερος σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
γεια σας χαιρομαι ιδαιτερα που εγινα μελος σας και τα συνχαρητηρια μου για το site σας