Originally Posted by
ζουπιαρα
Καλημέρα. Θέλω να επισυνάψω δύο πίνακες συναστριών γιατί χρειάζομαι επιγόντως βοήθεια και θέλω να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη και για τις δύο συναστρίες ώστε να μου πεί κάποιος ποιά από τις δύο είναι καλύτερη όσον αφορά την μακροχρόνια διάρκεια, την κατανόηση, την συναισθηματική κάλυψη και γενικά αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ποιός από τους δύο θεωρείτε ότι διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία για μια σοβαρή σχέση με διάρκεια στον χρόνο...ως και τον γάμο. Από την άποψη του τί νιώθω, νιώθω πολύ έντονα και για τους δύο αλλά δεν μπορώ να έχω και τους δύο, πρέπει να διαλέξω ανάμεσά τους κι επειδή ταιριάζω πολύ και με τους δύο στα περισσότερα θέματα ελπίζω σε μια δική σας βοήθεια καθώς μερικές φορές οι απ' έξω είναι πιό αντικειμενικοί και μπορούν να δούν πιο καθαρά...κι επειδή δεν μας γνωρίζετε, θέλω να σας παραθέσω τους πίνακες των συναστριών μας για να μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα...αλλά δεν μπορώ γιατί πρέπει να μικρύνω την εικόνα και αυτή η διαδικασία την αλλιώνει και δεν φαίνεται καθαρά...σας δίνω λοιπόν τις ημερομηνίες γέννησης μας κι αν κάποιος έχει όρεξη να ρίξει μια ματιά και να μου πεί τί να κάνω τον ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!
Η δική μου ημερομηνία γέννησης: 29/11/1982 ώρα 07.30 Ιωάννινα
Ημερομηνία ατόμου Α: 12/04/1984 ώρα 15.35 Φιλιάτες
Ημερομηνία ατόμου Β: 23/02/1979 ώρα 23.45 Φρανκφούρτη
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων όποιον προθυμοποιηθεί να με βοηθήσει να βγώ από το δίλλημα...