-
Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Παρθένος με ωροσκόπο Λιοντάρι.... φρίκη!!!
-
Σκορπιός με ωροσκόπο ψαράκι ή υδροχόο..χμ.... Ο_Ο
-
Ιχθεις 17η μοιρα,ωροσκοπος καρκινος.εχω παντα μαζι ενα πακετο χαρτομαντηλα.τοσο ευαισθητη λεμε.....
-
Μεχρι στιγμης απ'οτι βλεπω στατιστικα οι καρκινοι εχουν την πρωτια!!ερχονται οι λεοντες και οι σκορπιοι..με την σειρα μου θα πω οτι ειμαι λεων με ωροσκοπο λεων σεληνη στον υδροχοο..τα συμπερασματα...δικα σας!!!:wacko::toung::blink:[/COLOR][/COLOR]
-
Quote:
Originally Posted by
beautylou
Ιχθεις 17η μοιρα,ωροσκοπος καρκινος.εχω παντα μαζι ενα πακετο χαρτομαντηλα.τοσο ευαισθητη λεμε.....
Αν εχεις και μεσουρανημα στους Ιχθεις, κατα δυο τα πακετα!!:bigsmile::cheesy:
-
Τοξοτης με ωροσκοπο τοξοτη...
-
Καρκίνος με ωροσκόπο σκορπιό!!
-
eimai par9enos me wroskopo skorpio
-
Καλημέρα παιδιά
Τοξότης(Δίας, Ποσειδώνας, Ουρανός) με ωροσκόπο Λέων και Σελήνη στον Κριό...Αφροδίτη στον Σκορπιό και ¶ρη στον Ζυγό.!!!
-
Καλησπέρα σας,:bigsmile::bigsmile:
εγώ είμαι ταύρος με ωροσκόπο παρθένο...μπλέξαμε στην ευαισθησία...επίμονοι..πεισ ατάρηδες...δυνατοί με πολλά προβλήματα και δύσκολες καταστάσεις...πότε θα'ρθεί και για μιάς μια άσπρη μέρα??? χαχαχα:laugh::laugh::laugh::laugh:
-
Υδροχοος με ωροσκοπο Σκορπιο!!
-
Παρθενος με ωροσκοπο Τοξοτη ! Πυρ και μανια !!! ( ή μαλλον μανια και πυρ ... ):bigsmile: με μια Σεληνουλα στον Ζυγο . Εχω απο ολα τα καλα .. να πω για τον Ουρανο στον 1ο ? να πω για τον Ποσειδωνα στον 1ο ? να πω για την Αφροδιτη στον Λεοντα .... που οποιο αρσενικο με δει λεει - α αυτη για να την παντρευτεις πρεπει να εισαι ματσο :weird: Σιγα τωρα , ενα σκουλαρικι δεν μπορεις να βαλεις η χριστιανη :huh: μην δουνε κατι πανω σου να λαμπει , ανησυχουνε κατευθειαν ! Καλα ε οσο για τον Αρη μου , δεν το συζητω ..δεν παιζεται ο ατιμος :eek:
Τι κι αλλα να πω ? Φτανειιιιιιιιιι ...... :blush:
-
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Παρθενος με ωροσκοπο Τοξοτη ! Πυρ και μανια !!! ( ή μαλλον μανια και πυρ ... ):bigsmile: με μια Σεληνουλα στον Ζυγο . Εχω απο ολα τα καλα .. να πω για τον Ουρανο στον 1ο ? να πω για τον Ποσειδωνα στον 1ο ? να πω για την Αφροδιτη στον Λεοντα .... που οποιο αρσενικο με δει λεει - α αυτη για να την παντρευτεις πρεπει να εισαι ματσο :weird: Σιγα τωρα , ενα σκουλαρικι δεν μπορεις να βαλεις η χριστιανη :huh: μην δουνε κατι πανω σου να λαμπει , ανησυχουνε κατευθειαν ! Καλα ε οσο για τον Αρη μου , δεν το συζητω ..δεν παιζεται ο ατιμος :eek:
Τι κι αλλα να πω ? Φτανειιιιιιιιιι ...... :blush:
...και προπαντός μετριόφρων! :laugh:
-
Γεια σας πάλι! Είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Κριό. Δεν έχω ιδέα που μπορεί να έχω τη σελήνη μου και τα σχετικά.
-
εχω την εντυπωση οτι ταιριαζουν υδροχοος με λεων.εισαστε απεναντι με πολλες αντιθεσης αλλα συπληρωνει ο ενας τον αλλον.ο υδροχοος εχει ψυχρη λογικη ενο ο λεων εχει μια αισιοδοξια για την ζωη γεματη φιλοδοξιες.σωστα τα λεω.?
-
Καρκινος με ωροσκοπο στους ιχθυς.... πολυ ευαισθησια..χαλια...
-
Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο. Όταν ήμουν μικρή ήμουν πιο Αιγόκερως. Τώρα έχω πάθει διδυμισμό...
-
Quote:
Originally Posted by
alberta
Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο. Όταν ήμουν μικρή ήμουν πιο Αιγόκερως. Τώρα έχω πάθει διδυμισμό...
Να το προσέξεις αυτό :nuts:
Δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορούσε να σου συμβεί :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
alberta
Αυτό θα πει εξέλιξη...:bigsmile:
Ωραίος συνδυασμός πάντως..
-
Quote:
Originally Posted by
alberta
Εγω παλι πιστευω οτι οσο και διδυμος να φαινεσε την καταλληλη στιγμη θα βγει ο αιγωκερος με φορα!!!!!Δυνατος ηλιος, δεν κρυβετε με τιποτα.
-
Udroxoos me oroskopo toxoti..
-
Quote:
Originally Posted by
~Aquarian~
Udroxoos me oroskopo toxoti..
Μια χαρα ο συνδιασμος .. :toung:
-
-
lewn me wroskopo to3oti, selini kai ari sto skorpio kai afroditi ston lewn.......:blink:
-
Ευχαριστώ για τα σχόλια, παιδιά. Δεν ξέρω πώς ν' απαντήσω πάνω στα σχόλιά σας (για παράδειγμα το "say that again!") ήθελα να το πω στον Μητσάκο αλλά προφανώς δεν τα κατάφερα.Leoma μου, αυτό εξέλιξη δεν το λες, είναι σα να ήσουν όλη σου τη ζωή καθηγητής πανεπιστημίου και ξαφνικά να βγαίνει από μέσα σου ο καταπιεσμένος ζογκλέρ! Giannas, κι εγώ πάντως με αυτήν την ελπίδα ζω, να γυρίσει μέσα μου το κατσίκι! Πολύ καλημέρα σας, παιδιά!
-
Quote:
Originally Posted by
alberta
Ευχαριστώ για τα σχόλια, παιδιά. Δεν ξέρω πώς ν' απαντήσω πάνω στα σχόλιά σας (για παράδειγμα το "say that again!") ήθελα να το πω στον Μητσάκο αλλά προφανώς δεν τα κατάφερα.Leoma μου, αυτό εξέλιξη δεν το λες, είναι σα να ήσουν όλη σου τη ζωή καθηγητής πανεπιστημίου και ξαφνικά να βγαίνει από μέσα σου ο καταπιεσμένος ζογκλέρ! Giannas, κι εγώ πάντως με αυτήν την ελπίδα ζω, να γυρίσει μέσα μου το κατσίκι! Πολύ καλημέρα σας, παιδιά!
Για να απαντησεις σε ποστ-δημοσιευση καποιου , θα κανεις κλικ εκει που γραφει ''Παραθεση'' . Οπως ειναι η δημοσιευση , αριστερα βλεπεις το avatar του μελους , εεεε κατω απο το avatar ακριβως ειναι η ''Παραθεση'' .. τα υπολοιπα τα ξερεις :love:
Ελπιζω να σε βοηθησα καπως ..
γιατι αυτος ο μερκουριανος με εχει λιωσει αυτες τις μερες :pain:
-
Quote:
Originally Posted by
alberta
Εγώ πλάκα έκανα (διδυμίσια :cheesy:) Σκοπός μας είναι να εκπληρώσουμε τα χαρακτηριστικά του ηλιακού μας ζωδίου. Είθε ο Δίας στον Αιγόκερω να ενεργοποιήσει το κατσίκι μέσα σου λοιπόν!!:bigsmile:
-
Ζυγος! Παλαντζα και αντιπροσωπευτικη μαλιστα! Και εχω και τα γενεθλια μου σημερα! Νομιζω με Ωροσκοπο Αιγοκερω...:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
sand_mercury
Ζυγος! Παλαντζα και αντιπροσωπευτικη μαλιστα! Και εχω και τα γενεθλια μου σημερα! Νομιζω με Ωροσκοπο Αιγοκερω...:unsure:
Χρονια Πολλα κι οτι επιθυμεις! για τον ωροσκοπο αν ξερεις την ωρα γεννησης μπορεις να βρεις τον ωροσκοπο σου απο το υπολογιστικο προγραμματακι του myhoroscope στην αρχικη σελιδα δεξια στα δωρεαν ωροσκοπια-γενεθλιος χαρτης
-
λεων με ωροσκοπο ζυγο σεληνη στο καρκινο!η αλη8εια ειναι οτι ο ζυγος με ταλαιπωρει ηδη...ολο ζυγους συνανταω!!!:blink:
-
Καλημέρα. Είμαι Ζυγός, με Σελήνη στο Ζυγό, Αφροδίτη στο Ζυγό, ¶ρη στο Ζυγό, Ουρανό στο Ζυγό κι ευτυχώς που οι υπόλοιποι πλανήτες εξαρτώνται απΆ τη χρονολογία γιατί διαφορετικά κι αυτοί στο Ζυγό θα πέφτανε! - συμπαντική συνωμοσία λέτε; Ο ωροσκόπος μου είναι Τοξότης και τον αγαπώ πολύ! Τρέχω γενικά σα το διάολο και το μόνο που θα επιθυμούσα είναι να είχε η ημέρα λίγες παραπάνω ώρες για να προλαβαίνω όλα μου τα ενδιαφέροντα και να κοιμάμαι κιόλας!!!
-
Παρθενος με ωροσκοπο Ζυγο και σεληνη στους Ιχθυς :noworry:
-
ειμαι μια ζυγινα με ωροσκοπο και σεληνη στον ταυρο.....ερμη και αρη στον ζυγο.....και δυστυχως αφροδιτη στην παρθενο!!!!!
-
Ειμαι Καρκινος με Ωροσκοπο Σκορπιο .... τι κερδιζω ????? :blink:
-
Quote:
Originally Posted by
cancerian
Ειμαι Καρκινος με Ωροσκοπο Σκορπιο .... τι κερδιζω ????? :blink:
Μπανιέρα με ζακούζι :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
saget
ειμαι μια ζυγινα με ωροσκοπο και σεληνη στον ταυρο.....ερμη και αρη στον ζυγο.....και δυστυχως αφροδιτη στην παρθενο!!!!!
Εχεις Σεληνη σε εξαρση και Αρη σε αδυναμια .. και σε πειραξε η Αφροδιτη στην παρθενο που ειναι σε πτωση ? Τα υπολοιπα δλδ σου φαινονται τελεια ? :weird:
-
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Εχεις Σεληνη σε εξαρση και Αρη σε αδυναμια .. και σε πειραξε η Αφροδιτη στην παρθενο που ειναι σε πτωση ? Τα υπολοιπα δλδ σου φαινονται τελεια ? :weird:
Εμενα παντως τα υπολοιπα μια χαρα μου φαινονται!!! Κι να το λες για τον αρη σε πληροφορω οτι ειναι μια χαρα αρης!!!
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Εμενα παντως τα υπολοιπα μια χαρα μου φαινονται!!! Κι να το λες για τον αρη σε πληροφορω οτι ειναι μια χαρα αρης!!!
Εγραψα αυτο που εγραψα γιατι η saget γραφει ''δυστυχως'' που εχει Αφροδιτη στην Παρθενο ..
Θεωρω πως δεν υπαρχει καλο και κακο στον χαρτη μας , οσον αφορα την θεση ενος πλανητη ( σε ποιο ζωδιο ειναι κτλ ) . . . Αν αυτο μας αρεσει ή οχι .. εκει ειναι και τελος , τι θα κανεις ? θα μετακινησεις τον πλανητη ? :weird: Αν ενας πλανητης βρισκεται σε θεση πτωσης ή αδυναμιας , το σημαντικοτερο πιστευω ειναι να δουλεψουμε πανω σε αυτο . Και οχι να πουμε ''δυστυχως''.. Ειναι σαν να μην αποδεχεσαι το εαυτο σου για κατι . Πες πως καθε στοιχειο μες στο χαρτη μας , ειναι ενα κομματι μας .. τι θα πεις ? Δεν μ αρεσει που ειμαι ετσι ? Τι δυστυχια με βρηκε που εχω τον ταδε πλανητη στο ταδε ζωδιο ? Ολες οι θεσεις εχουν κατι να δωσουν . Οπως και το καθε ζωδιο εχει την δυναμικη του .. Μπορει στην συγκεκριμενη περιπτωση να μην ειναι οτι καλυτερο ( η αφρο στην Παρθενο ) μιας και η φιλη μας ειναι Ζυγος με ωρο Ταυρο .
Οσο για τον Αρη στον Ζυγο , δεν εχω κατι προσωπικο μαζι του ! Οπως και με καμια θεση .. :bigsmile:
εχεις Αρη στον Ζυγο, αν δεν κανω λαθος .. :embarrest
-
Είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Λέων.Δεν ξέρω γιατί αλλά σε όποιον το λέω που έχει κάποια σχέση ή εστω ασχολείτε επιφανιακά με την αστρολογία με κοιτάζει κάπως "περίεργα" και δεν έχω πάρει ακόμα μια απάντηση γι'αυτό.Φταίει το ζώδιο μου,ο ωροσκόπος μου ή ο συνδιασμός και των δύο?
-
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Εγραψα αυτο που εγραψα γιατι η saget γραφει ''δυστυχως'' που εχει Αφροδιτη στην Παρθενο ..
Θεωρω πως δεν υπαρχει καλο και κακο στον χαρτη μας , οσον αφορα την θεση ενος πλανητη ( σε ποιο ζωδιο ειναι κτλ ) . . . Αν αυτο μας αρεσει ή οχι .. εκει ειναι και τελος , τι θα κανεις ? θα μετακινησεις τον πλανητη ? :weird: Αν ενας πλανητης βρισκεται σε θεση πτωσης ή αδυναμιας , το σημαντικοτερο πιστευω ειναι να δουλεψουμε πανω σε αυτο . Και οχι να πουμε ''δυστυχως''.. Ειναι σαν να μην αποδεχεσαι το εαυτο σου για κατι . Πες πως καθε στοιχειο μες στο χαρτη μας , ειναι ενα κομματι μας .. τι θα πεις ? Δεν μ αρεσει που ειμαι ετσι ? Τι δυστυχια με βρηκε που εχω τον ταδε πλανητη στο ταδε ζωδιο ? Ολες οι θεσεις εχουν κατι να δωσουν . Οπως και το καθε ζωδιο εχει την δυναμικη του .. Μπορει στην συγκεκριμενη περιπτωση να μην ειναι οτι καλυτερο ( η αφρο στην Παρθενο ) μιας και η φιλη μας ειναι Ζυγος με ωρο Ταυρο .
Οσο για τον Αρη στον Ζυγο , δεν εχω κατι προσωπικο μαζι του ! Οπως και με καμια θεση .. :bigsmile:
εχεις Αρη στον Ζυγο, αν δεν κανω λαθος .. :embarrest
Ναι αλλα ετσι οπως το διατυπωσες δε φανηκε σαν να λες γιατι δυστυχως κτλ που ανεφερες πριν...αλλα σαν να λες καλα η αφροδιτη σε πειραξε:weird: και δε σε πειραξε ο αρης???Σαν να τη βαζεις πιο πολυ στη μπριζα!!!:nuts::nuts::nuts: Και επειδη εχω γνωρισει και πολλους με αρη στο ζυγο..Εχω καταληξει οτι μου αρεσει πολυ αυτος ο Αρης...γιατι ακομα κι αν δεν θεωρειται ιδιαιτερα δυναμικος αρης αν αλλα στοιχεια του χαρτη σου σου δινουν αυτα τα δυναμικα στοιχεια τοτε αυτος ο αρης ειναι εξαισιος!
ναι εχω αρη στο ζυγο αλλα δε μιλαω για μενα παραπανω, αλλα γενικα:nuts:
:love::love: