Παλι απ΄την αρχη βρε κοριτσια;;;:wacko: :wacko: :toung:
Printable View
Παλι απ΄την αρχη βρε κοριτσια;;;:wacko: :wacko: :toung:
Γειά σας και από εμένα. Είμαι καινούριο μέλος, διάβασα προσεχτικά και βρήκα το forum πολύ ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφο που θέλει κάποιος να μοιραστεί τις γνώσεις του. Μαράκι πολύ καλή δουλειά και συνέχισε. Ανυπομωνώ να προχωρίσεις σε παραδείγματα του 2ου μέρους.
Το δευτερο σταδιο αρχιζει στη σελιδα 6!!
Δηλαδη εδω!!!;)
Καλησπέρα ΑγγελικήQuote:
Originally Posted by Αγγελικη
Όταν μιλάμε για 2ο στάδιο αναφερόμαστε στο παράδειγμα που θα ετοιμάσει το Μαράκι μαζί με την ερμηνία ... όχι απλά στον τρόπο ριξίματος
Φιλικά
Μαρία Ν
Θα ετοιμαζει παραδειγματα και για καθε μελος δηλαδη;
Ή θα σας ικανοποιησει ενα ασχετο παραδειγμα που δεν λυνει τα προσωπικα σας προβληματα;:blink:
Ενα άσχετο παράδειγμα βάζει και καλύτερα γιατί έτσι δεν προσωποποιείται η κατάσταση ... απλά όποιος θέλει συγκρίνει την ερμηνεία του με αυτην που προτίνει το Μαράκι και έτσι βλέπει αν έχει καταλάβει ...
Φιλικά
Μαρία Ν.
ΜαριαΝ
Ειμαστε στην 29η σελιδα...
Αυτο θα μπορουσε να γινει μεσα στις 2 πρωτες σελιδες.
Παραδειγματα και απαντησεις, δοθηκαν πολλες φορες.
Η ερμηνεια των χαρτιων και ο τροπος ριξιματος ειναι υπεραρκετος, νομιζω....Απο κει και περα βαζουμε και το ερμο να κουραστει, πειραματιστει, δουλεψει....
Απο κει και περα, ή το εχουμε ή δεν το εχουμε...(το χαρισμα)...
Ολα τα υπολοιπα ειναι προσωπικες αποριες, ανασφαλειες κ.λπ. και οχι ενδιαφερον για την χαρτομαντεια...
Γι΄αυτο και οι σελιδες θα φτασουν τις 1029 και οχι τις 29!!!!!
Οψωμεθα για τη συνεχεια...
Υ.Γ.
Δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα.
καλημέρα, παιδιά αν υπάρχει πρόβλημα και δεν θέλετε να σας δώσω άλλο παράδειγμα δεν έχω πρόβλημα μπορώ να σταματήσω εδω...
εγω απλά νομίζω οτι τα παραδείγματα δείχνουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και που συνδυάζεις τα χαρτιά όταν τα βλέπεις στρωμένα ...θεωρω οτι ειναι πολυ χρήσιμο να μπορείς να δεις πως κινούνται τα χαρτιά ...και επειδή δεν έχουμε την ευχέρεια να είμαστε απο κοντά για να καταλάβετε αμέσως πόση σημασία έχει η θέση των χαρτιών και πώς την εντοπίζουμε την σημαντική τους θέση όταν τα έχουμε στρωσει ...μόνο με παραδειγμα μπορω να προσπαθήσω να σας το δείξω αυτο...
αν όμως δεν θέλετε δεν πειράζει ...!!!
Γειά σου Μαράκι
Προσωπικά περιμένω τα παραδείγματα σου και για το 2ο στάδιο αλλά και για το 3ο για να καταλάβω καλύτερα
σ'ευχαριστώ για τον κόπο σου
Μαρία Ν
Και γω περιμένω τα παραδείγματα των επόμενων σταδίων για να ξεκαθαρίσω κάποιες απορίες που έχω.
Πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να ολοκληρωθούν τα παραδείγματα όλων των σταδίων γιατί είναι ο μόνος τρόπος να κατανοήσουμε τη φιλοσοφία και την τεχνική τους.
Kαλησπερα Μαρακι!Quote:
Originally Posted by maraki_1975
Προσωπικα πιστευω οτι οσα περισσοτερα παραδειγματα μας δινεις ειναι τοσο το καλυτερο για εμας. Οποτε οσο εχεις ορεξη, συνεχιζεις...
Παντως εγω μπερδευομαι ακομα. Εχω καταλαβει την θεωρια αλλα στην πραξη βγαινουν συνδυασμοι που δεν εχω ξανασυναντησει και δεν ειμαι σιγουρη για την ερμηνεια τους!!!:wacko:
Φιλακια
Καλημέρα,
Έχω κι εγώ να ρωτήσω κάτι. Ρίχνοντας τα χαρτιά για τον εαυτό μου μου προέκυψε το εξής: Στη δεύτερη φορά του πρώτου σταδίου, έτυχε κι όλα τα χαρτιά που αποτελούσαν τις τετράδες ήταν όλα δικά μου. Χαρτιά που αφορούν σε γενικές έννοιες ή άλλα πρόσωπα βγήκαν έξω. Φυσικά το ίδιο έγινε και στο τρίτο και τελευταίο ρίξιμο του πρώτου σταδίου, με διαφοροετικούς βέβαια συνδυασμούς ανά τετράδα.
Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν αυτό έχει μια ιδιαίτερη σημασία.
Ευχαριστώ πολύ!
Νόρα
Γεια σας και από εμένα.
Εγώ, έχω άλλο πρόβλημα... Δεν μου ανοίγει κανένα .zip με τα παραδείγματα, οπότε... Δεν έχω δει κανένα παράδειγμα! (Έχω νόμιμο -αγορασμένο- version του WinZip).
Μαράκι καλησπέρα,
περιμένουμε με αγωνία το νέο σου παράδειγμα.... όχι τίποτα άλλο να δούμε και τι έχουμε μάθει.
νομίζω πως πρέπει να οργανώσουμε 1 πακέτο διακοπών για το Μαράκι.........για να ξεκουραστεί και να επανέλθει super!!!
:banana Perfect
μαρακι γιατι μας ξεχασες?
Αυτο θα πει εξαρτηση
με τρομαζεται:scared:
Εγώ ένα πράγμα κατάλαβα: εαν τα χρώματα μιας γυναίκας περιγράφονται από τα καρό, μην περιμένει να πάρει πολλές πληροφορίες για τα οικονομικά της. Το καλό της υπόθεσης είναι πως δεν κινδυνεύει να δει μέσα στα χαρτιά της ερωτική αντίζηλο.
:nuts: :cheesy:
σωστηηη!!!:laugh: :laugh: :laugh:
Καλησπερα Μαρακι.
Δεν καταλαβαινω κατι.Οταν κανουμε το κανονικο ανοιγμα το μεγαλο και βαλουμε κατω τον Ρηγα μπαστουνι ως κεντρικη φιγουρα,αυτος ο Ρηγας κοιταει προς τα αριστερα.Το μελλον του ειναι προς τη μερια που κοιταει?Γενικα δηλαδη ειναι απο την πλευρα που κοιταει η καθε φιγουρα?
καλησπέρα, παιδια σας φράφω απλα για να σας πω οτι λογω πολυς δουλειας δεν εχω την ευχέρεια να γραψω ...δεν σας ξεχνω να ξερετε οτι πολυ σύντομα επλιζω να τα ξαναπούμε μέχρι τότε κάντε λιγη προπονηση....
φλάκια
Βρε συ Μαρακι
Περιμενω πώς και πώς.Αυτά τα χαρτιά μου τα έριξε μια κοπελία στο πλοίο και μου βγήκαν ένα προσ ένα και χάρηκα πολύ που είδα επιτέλουσ πώσ γίνεται γιατί να σου πώ δεν τα είχα πολυκαταλάβει τότε.και έχω μια ερώτηση.
εγώ είμαι σπαθί και αυτόσ που με ενδιαφέρει είναι καταμελάχρινος αλλά έχει τα χαρακτηριστικά του κουπάτου.όταν ρίχνω τα χαρτία λοιπόν βλέπω ότι τα μπαστούνια κρατάν βασικά χαρτία μου αλλά μονίμωσ κρατιέται ο ρήγας κούπα σαν δεσμόσ.η πλάκα είναι ότι ο μεγάλοσ μου έρωτασ ήταν έτσι με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά έχουμε τα ίδια χρώματα και για να μην μπλέκομαι τον βάζω αυτόν κούπα. οπότε τώρα ποιο από τα δυο πιάνεται,ότι κάτι θα γίνει?
σ'ευχαριστώ πολύ και καλή ξεκούραση
καλησπέρα μαράκι...είμαι καινουργια κ έχω μια απορία (ίσως χαζή απορία,δεν ξέρω αν έχει ηδη διευκρινιστεί).Αν αυτος ειναι ρήγας-σπαθί αλλά η φιγουρα του ρήγα δεν βγει στο ρίξιμο (1ο στάδιο). Έξακολουθώ να ερμηνεύω τα σπαθιά σαν δικά του χαρτιά?
επίσης:οι βαλέδες που δεν είναι "δικος μου ή δικός του" ειναι απλά άλλα πρόσωπα?
Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος....ευχαριστώ!!!!!!
maraki kalhmera, legomai elsa kai rixnw k egw ta xartia edw k polu kairo. exw polles apories kalh mou.vriskw ton tropo poy rixneis polu ediaferon alla tha hthela se parakalw na moy apanthseis sta ekseis
1 ti sumvolizoyn oi valedes an den antiprosopeuoyn kapoio proswpo to opoio me ediaferei h den exei pesei h figoyra tou sygekrimenou atomou mesa gia na mporesw na to apodwsw sto oti einai h psixh autou?
2 sto 2o riksimo diavazw mono ta xartia tou staurou kai osa exw epileksei na ta kapakwsw me alla?
3 se ola ta fila pou me ediaferoun vazw apo panw 3 fila h 1 (sto 2 riksimo)?
4 se mi9a tetrada paizei na uparxoyn fila pou na mhn exoun ka polu shmasia kai pou apla epesan gia na sumplhrwthei?
5 gia poso diasthma isxuoun?emena gia pardeigma isxioun gia 3 vdomades
6 h prwth figoyra ths tetradas einai h kyriarxh kai ths apodidoume ta upoloipa xartia?
7 diavazw apo aristera pros deksia?
8 to 3 koupa einai kai kati allo ektos apo h uparksh paidiou kai den exw katalavei kala to 6 karo?
auta gia twra
perimenw apanthsh kai pistepse me kanw eksaskish suxna
filakia
na rwthsw k kati allo genika opoion kserei,pws vlepoume kai pou vriskoume ta arxeia pou esteile to maraki me ta paradeigmata?
Quote:
Originally Posted by lia24
Γειά σου lia24
Λοιπόν τα παραδείγματα βρίσκονται εδώ :
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=6
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=8
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=16
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=23
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=24
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2332&page=25
Ελπίζω να μην μου διέφυγε κάτι. Τα ανοίγεις απλά πατώντας εκεί που γράφει π.χ. στάδιο 1-2 κ.λ.π.
euxaristw na sai kalaQuote:
Originally Posted by Markella78
συγνωμη για τα αγγλικα δεν το ηξερα!!!
καλησπερα,πιστευω οτι θα τα ερμηνευεις σαν να ναι δικα του χαρτια μονο αν ριχνεις με αυτον μεσα (3ο σταδιο) ή αν εχει πεσει μεσα η φιγουρα του απο το πρωτο ριξιμο και εφυγε στην πορεια!Quote:
Originally Posted by krios82
ΚαλημεραQuote:
Originally Posted by lia24
Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω το Μαρακι
Αν πεσει στο πρωτο πιξιμο η φιγουρα του αλλου αλλα στο δευτερο φυγει εξακολουθουμε να ερμηνευουμε τα χαρτια του χρωματος του σαν να ειναι ακομα δικα του???
:wacko:
βρε συ μαρακι οταν συνελθεις απο την υπερκοπωση ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο εκτος απο αυτο που έχω ήδη ρωτήσει!αυτο που ειδα να αναφερεις μονο στα παραδειγματα αλλα οχι στις παραθεσεις σου για το θεμα ειναι τι γινεται αν τα χαρτια ειναι αναποδα(τουμπα)πως ερμηνευονται τοτε?και στα ζευγαρια που αναφερεις (3,4,5 κλπ.)αν το ενα απο αυτα ειναι αναποδο τοτε τι ειναι αυτο?
αν το ανεφερες ομως και εγω επαναλαμβανομαι,συνγωμη!!!!! !!
φιλακια πολλα
Maraki otan ksekourasteis tha mporouses ma mou peis gia ta 10 otan pesoun mazi ti simainoun?Se euxaristo poli kai kali ksekourasei!!!!!!!!!!!!!!!
γεια σας , ναι αν εχει πέσει την πρώτη φορά η φιγούρα και κάποια βασικά χαρτια της φιγούρας αυτης ...συνεχίζουν να πέφτουν ναι ανήκουν σε αυτο το άτομο όμως δεν μπορούμε τι στιγμή που έφυγε η φιγούρα να μην κοιτάξουμε και την περίπτωση που τα χαρτιά μας΄δίνουν την εναλλακτική ερμηνεία η οποία έρχεται μόνο απο την εξήγηση των χαρτιών χωρίς να ανήκουν κάπου ...Quote:
Originally Posted by Pisces girl
καλησπέρα δεν ισχύει για όλα τα χαρτιά η ερμηνεία του ανάποδου για όσα έχουν ερμηνεία εχω ήδη αναφερθεί εξ αρχής ...Quote:
Originally Posted by victoriageras
Στο ρίξιμο του 2ου σταδίου όπου ρίχνουμε όλα τα χαρτιά, με τη φιγούρα στη μέση, ποιά πλευρά δείχνει το παρελθόν και ποιά το μέλλον; Είχες πει ότι η πλευρά προς την οποία κοιτάζει η φιγούρα είναι το μέλλον αυτό σημαίνει ότι εφόσον υπάρχουν φιγούες που κοιτάζουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις η σειρά αλλάζει. π.χ. η ντάμα κούπα που κοιτάζει αριστερά τα χαρτιά που δείχνουν το μέλλον είναι αυτά που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά και στην περίπτωση της Ντάμα Μπαστούνι που κοιτάζει δεξιά το μέλλον φαίνεται στα χαρτιά που είναι δεξιά της;
Η σειρά με την οποία απλώνουμε τα χαρτιά είναι η ίδια και στις δύο περιπτώσεις; δηλαδή πρώτα αριστερά (που στην περίπτωση της Ντάμας Μπαστούνι είναι παρελθόν και για την Ντάμα Κούπα είναι μέλλον) και στη συνέχεια δεξιά για κάθε χαρτί;
Maraki,
καλησπέρα και από μένα!! :embarrest
έχω παρακολουθήσει ολόκληρο το θέμα σου και έχω καταλάβει αρκετά καλά τις ερμηνείες των χαρτιών. Πιστεύω ότι ο τρόπος αυτός είναι πολύ επιτυχημένος... αλλά να μην στα λέω αυτά, αφού τα γνωρίζεις ήδη!! :cheesy:
Έχω όμως μια απορία... υπάρχει περίπτωση να κάνεις άνοιγμα μόνο για επαγγελματικά;;; αν βγουν και τα αισθηματικά παράλληλα, αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά εγώ αναφέρομαι σε κατ'εξοχήν επαγγελματικό άνοιγμα! Με άλλα λόγια, υπάρχουν φύλλα που να είναι λίγο πιο επαγγελματικά?? π.χ. μπορεί ο ¶σσος σπαθί να δηλώνει ότι τελικά θα προκύψει μια επαγγελματική επιτυχία?? :unsure:
Σε ευχαριστώ!!
:blink:
καλημερα, βεβαίως και ο ασσος σπαθί σε επαγγελματικά θέματα σημαίνει την επιτυχια αλλά θα σου πω κάτι υπάρχει κάτι διαφορετικό όταν ρίχνω καθαρα εεπαγγελματικά ...λοιπόν ΄μέχρι τώρα είδαμε πως ερμηνεύουμε τα ερωτικά γι' αυτο και στη μέση βάζω μια φιγούρα για να δω τι γίνετε με αυτο το άτομο και με όσα με ενδιαφέρουν όταν θέλω να δω μια καθαρα επαγγελματική κατάσταση είτε αυτο ειναι μια επαγγελματικη πρόταση ή η ήδη υπάρχουσα δουλειά μου δεν βάζω την φιγούρα στη μέση αλλά το χαρτί που με ενδιαφέρει ..π.χ 6σπαθί στη μέση ειναι η δουλειά μου ...αλλά ο πιο κοινός τρόπος δεν ειναι αυτός αλλά η φιγούρα μου στη μέση για να δω τι μέλλει γενεσθαι με οτι έχει να κάνει με μένα και δίνω ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά !!!
Maraki γεια σου.Χαιρομαι που σε βρήκα on line.
Ειμαι νέο μέλος και διάβασα τα παντα σχετικά με τη ερμηνεία που έδωσες στα χαρτιά. Πραγματικά η μέθοδός σου ειναι απο τις πιο παλιές και εγκυρες. Την εχω συναντήσει κι εγώ με διάφορες παραλλαγές. Εχω αρκετή πείρα 15 χρόνια περίπου ασχολούμαι με την απλη τράπουλα και την αγαπάω ιδιαίτερα. Eχω αμέτρητα βιβλία και πληροφορίες για την χαρτομαντεία.Ένα όμως με εχει καλύψει πλήρως και δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω εδώ.Θέλω πραγματικά να σε συγχαρώ για την υπομονή σου και τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώνεις εδώ καθημερινά δίνοντας απαντήσεις σε όλους. Ειναι κατι που απαιτεί γερά νευρα και πραότητα χαρακτήρα. Ισως κάποια στιγμή μπορέσω να δώσω και εγώ τα φώτα μου.
Να εισαι καλά
15 χρόνια aida??????????:blink: :blink: πω πω έχω δρόμο μπροστά μου ........:sad: