-
Re: Παρόντες και παρούσες...
[QUOTE=Dell Piero;3968]Αν και γνωρίζουμε :rolleyes: ας κάνουμε και το απαραίτητο τεστ για να σιγουρευτούμε. Γυναίκες και άντρες του MyHoroscope που είτε είστε ενεργά μέλη είτε το σνομπάρετε :p λιγουλάκι, δηλώστε παρόντες και παρούσες αναλόγως του φύλλου σας για να διαπιστώσουμε τελικάπκοιοι το στηρίζουνκαι να "πέσει" το απαραίτητο σφυροκόπημα![/QUO
κυρια.............κυριααααααααα ααα εδω ειμαι κι εγω......:cheesy:
-
Ο συγκεκριμενος δεν ειναι κυρια:laugh::laugh::laugh:
-
χε χε!! Καλημέρα!! Πού και που είμαι και γω εδώ!!!!
-
-
κι από μέέένα επίσης.....Γειάάά:clapping::snowfight1 ::nana:
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.................
ΑΚΟΥΩ... ''....ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩ, ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ...''
ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ... Ε, ΚΑΙ..;;;;;;
-
γεια σε ολους!!!!καλη χρονια κ ευτυχισμενο τ 2008!!με πολλεεεεεεες αστρολογικες προβλεψεις!!!!!!!:cheesy:
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους ! Παρούσα και εγώ μετά απο αρκετό καιρό .:embarrest
-
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!
Υγεία, Ευτυχία, Αρμονία, Αγαθά και πολύ Αγάπη
ο Νέος Χρόνος να χαρίσει σε όλους!:bigsmile:
-
Καλή Χρονιά σε όλους και όλες, με υγεία, αγάπη, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία!
:)
-
Καλησπέρα Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία,ευτυχία και επιτυχείς προσπάθειες σε όλους τους τομείς.
-
ΠΑΡΟΥΣΑΑΑΑΑΑΑ ...!!!!:bigsmile::bigsmile:
-
Παρούσα.....
Για να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή χρονιά και ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό 2008!!!
Μαρία
-
Γεια σας ,πως στελνω μηνυμα μια απορια που εχω!?
-
Quote:
Originally Posted by
jon
Γεια σας ,πως στελνω μηνυμα μια απορια που εχω!?
Γεια σου jon.:bigsmile:Αν διαβάσεις τα επισημασμένα των ενοτήτων θα δείς που πρέπει να δημιοσιεύσεις την απορία σου:bigsmile:
-
Καλή χρονιά
σε όλους με υγεία, ευτυχία, σεξ και επιτυχίες παντού!!!!:nuts:
-
χρονια πολλα με υγεια ευτυχια αγαπη και λεφτα σε ολους τους φιλους!!!!:new_year:
-
geia sas paidia! kalws sas vrika..:cheesy:
-
Να' μαι κι εγώ....Πολλές ευχές σε όλους για μια δημιουργική χρονιά.
-
:unsure: Καλημέρα. Παρούσα
-
Quote:
Originally Posted by
pluto
:unsure: Καλημέρα. Παρούσα
Καλημερα και σε σενα!
Η παρουσια σου σημειωθηκε!!:bigsmile::bigsmile:
-
Παρούσα ,κύριες και κύριοι!
-
Γεια σαs κι απο μενα.Σαs στυριζω και δηλωνω παρων!
-
Kyrie, kyrieeeeeeeeeeeeeee
PAROUSA!!!!:toung:
(Na paw eksw?Klasikh ataka!!!:toung:)
-
παρουσααααααααααααααααααα αααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!:toung::toung::toung:
-
παρουσα κι εγω αν και ειμαι μικρη και απειρη.Η εμφαση στο μικρη παρακαλω!:embarrest
-
Καλως τα παιδιαααα!!:bigsmile::bigsmile:
-
Και εγώ παρόν μπας και δούμε λίγο φως ή βγάλουμε κάποια άκρη..Για του λόγου το αληθές, βγάζω αρκετές αλλά πονάνε..έως πολύ και άμα κοιτάζομαι μετά και στον καθρέφτη εκεί να δεις τι γίνεται. Bravo παιδιά.
-
Παρούσα.................................... .........................................
-
κάθε μέρα παρούσα είμαι ..αλλά είχα χάσει τον..δρόμο μου.
-
Quote:
Originally Posted by
spiman
Και εγώ παρόν μπας και δούμε λίγο φως ή βγάλουμε κάποια άκρη..Για του λόγου το αληθές, βγάζω αρκετές αλλά πονάνε..έως πολύ και άμα κοιτάζομαι μετά και στον καθρέφτη εκεί να δεις τι γίνεται. Bravo παιδιά.
Επειδή είμαι περίεργη,για κάνε μια ανάλυση με τον καθρέφτη...Τί θέλει να πεί..ο ποιητής?
-
-
Ειμαι παρούσα! :bigsmile: Προς το παρόν....
-
Quote:
Originally Posted by
kyra
Επειδή είμαι περίεργη,για κάνε μια ανάλυση με τον καθρέφτη...Τί θέλει να πεί..ο ποιητής?
Τον ποιητή τον απέλυσα πριν από πολλά χρόνια γιατί ήταν αρνητικός...Αυτό που εγώ κάνω κάθε πρωί/βράδυ είναι να καθαρίζω καλά τον καθρέφτη στο wc μου και να βλέπω τη φάτσα μου και να είμαι ειλικρινής. Τελευταία της έριξα πολλά φάσκελα για τις απαράδεκτες πατάτες που έκανα. Πιστεύω ότι όταν πάει κάτι στραβά σε οποιονδήποτε τομέα, το λάθος είναι δικό μας διότι εμείς το επιτρέψαμε να γίνει ή από βλακεία μας ή από άγνοια ή αδυναμία μας. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε και να μην το επαναλαμβάνουμε. Όχι πάντα εύκολο, ειδικά σε στιγμές μαύρες όπως οι δικές μου. Σε κάποιες δε ηλικίες και πάνω και όταν έχεις να μεγαλώσεις μόνος σου δύο απίθανα παιδιά, κάποια λάθη δεν επιτρέπονται. Στον καθρέφτη λοιπόν βλέπεις τον εαυτό σου και καμιά φορά η ικανοποίηση της επιβράβευσης είναι τεράστια. Ελπίζω να σε βοήθησε η μικρή μου αλλά ειλικρινής ανάλυση...
-
Γεια!! Μηπως εχασα κατι οσο ελειπα??
-
-
-
Καλησπέρα!!!
Αν κι έχω ήδη απαντήσει μία φορά δεν πειράζει ξαναδηλώνω ΠΑΡΟΥΣΑ και υποστηρίζω απόλυτα myhoroscope.gr!!!!
:clapping::pleasantry::nana1::banana:horoscope:
-
Ειμαι Γυναικα και Αιγοκερος..........Ωροσκοπος μου Αιγοκερος επισης
Δεν μπαινω συχνα στο site λογω ελλειψεως χρονου......Εχει πολυ ενδιαφερον θεματα,
μ,αρεσει να τα διαβαζω........Συνεχιστε........
-
Μετα απο πολυ καιρο ειμαι παλι εδω. Βασικα μετακομισα σε καινουριο σπιτι κ ειχα προβλημα με τον υπολογιστη μου. Τελος καλα ολα καλα!!!! Λοιπον παρουσα :laugh::laugh: