Πάλι Δίδυμοι θα'θελα να'μουν.Αν όχι Δίδυμοι,τότε σίγουρα Τοξότης ή Λέων.Με τίποτα Παρθένος (ο ωροσκόπος μου), ή Σκορπιός (η Σελήνη μου).Είμαι καινούργια εδώ.Καλώς σας βρήκα παιδιά! :embarrest
Printable View
Πάλι Δίδυμοι θα'θελα να'μουν.Αν όχι Δίδυμοι,τότε σίγουρα Τοξότης ή Λέων.Με τίποτα Παρθένος (ο ωροσκόπος μου), ή Σκορπιός (η Σελήνη μου).Είμαι καινούργια εδώ.Καλώς σας βρήκα παιδιά! :embarrest
λιγη γη παιδιααα!!! δεν εχω ουτε ενα πετραδακι τιποτα!!! μηδεν!:dizzy:
Σας δίνω άφθονη γη απ'το χάρτη μου.Μου δίνετε λίγη φωτιά ,γιατί δεν έχω σχεδόν καθόλου? :toung:
Ανακαλυψα οτι εχω ενα "πετραδακι" τελικα στο γενεθλιο χαρτη μου την Ηρα που ειναι στον ταυρο.Δηλαδη ψαχνω γαμπρο με γη μπας και σωθω απο πνιγμο ανεμοστροβιλο ή απο καψιμο,δε με βλεπω καθολου καλα,στην γη δε παταω,εξωγηινη κτλ:laugh: :laugh: :laugh:
Αν δεν ημουν Υδροχοος, νομιζω θα ηθελα να ημουν Τοξοτης. Με ωροσκοπο Υδροχοο ομως:toung:
Εάν δεν ήμουν ταύρος θα ήθελα να είμαι καρκίνος! Τα πιο γλυκά και ανιδιοτελή πλάσματα!:love:
Δεν νομίζω να ήθελα να είμαι τίποτα άλλο εκτός από Ταύρο..χμμ ίσως Σκορπιός ...μπα..Τοξότης..μπα θα μείνω στο δικό μου