Re: Τι ειναι τελικα ο Αρης???
Quote:
Originally Posted by
starfish
Σου αρεσει να εχεις πανω απο εναν αντιπαλο καθε φορα;; :laugh::laugh:
[Κατι σαν τις ταινιες του Τσακυ Τσαν: σκηνη με λιγοτερους απο δυο αντιπαλους δεν υπαρχει!!!]:cheesy::cheesy:
Η αδρεναλίνη να είναι στο φουλ, αυτό είναι κάτι σαν προώθηση αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Οτιδήποτε δίνει ζωντάνια και έξαρση και όχι βαρεμάρα ή χλιαρότητα. :laugh:
Quote:
Originally Posted by
zouzounaraa
Η αδρεναλίνη να είναι στο φουλ, αυτό είναι κάτι σαν προώθηση αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Οτιδήποτε δίνει ζωντάνια και έξαρση και όχι βαρεμάρα ή χλιαρότητα. :laugh:
Καλη η αδρεναλινη!!!αλλα να εχει και τη διαθεση ο αλλος να σε ακολουθησει..γιατι αν δεν εχει και του αρχισεις τα "γαλλικα" και δεν εχεις τελειωμο..και μπουρου μπουρου μπουρου....μπορει να βρεθεις και με κανενα κεφαλι στο νεροχυτη....:toung:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Καλη η αδρεναλινη!!!αλλα να εχει και τη διαθεση ο αλλος να σε ακολουθησει..γιατι αν δεν εχει και του αρχισεις τα "γαλλικα" και δεν εχεις τελειωμο..και μπουρου μπουρου μπουρου....μπορει να βρεθεις και με κανενα κεφαλι στο νεροχυτη....:toung:
Ειδικα αν εχει εναν Αρη στον Σκορπιο ... χωρις φρενα!! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Ειδικα αν εχει εναν Αρη στον Σκορπιο ... χωρις φρενα!! :bigsmile:
Παντως αστερια ,νομιζω οτι και ο Αρης στον Αιγοκερω..δημιουργει τετοιες ρατσες...:toung::toung:εχω ηδη στο μυαλο μου ενα ον:laugh::laugh:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Παντως αστερια ,νομιζω οτι και ο Αρης στον Αιγοκερω..δημιουργει τετοιες ρατσες...:toung::toung:εχω ηδη στο μυαλο μου ενα ον:laugh::laugh:
Μου περασε κι εμενα απο το μυαλο, σαν αισθηση περισσοτερο - γιατι δεν εχω συγκεκριμενο παραδειγμα υπ οψιν μου-, αλλα ειχα ποσταρει ηδη... :bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Αμφιβάλλω αν θα μπορέσει.....άσε που τέτοιος τύπος που δεν ακολουθεί/παρακολουθεί κατατάσσεται στην ενότητα βαρεμάρα, πλήξη και δεν μας κάνει :toung:
Ο ¶ρης στον Σκορπιό, σύμφωνα με παρατηρήσεις μου, ενεργεί ύπουλα και υπόγεια με την κακή έννοια. :blink:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Kι εγώ άλλο ένα:toung::laugh:
Ο Αρης στον Αιγόκερο βεβαια δεν εχει ακριβώς θέμα με την αδρεναλίνη αλλά αν χάσει τον έλεγχο καλυτερα να εξαφανιστείς:laugh:
Quote:
Originally Posted by
zouzounaraa
Ο ¶ρης στον Σκορπιό, σύμφωνα με παρατηρήσεις μου, ενεργεί ύπουλα και υπόγεια με την κακή έννοια. :blink:
Αν δεν κανω λαθος, αυτην την φημη εχει ο Αρης στους Ιχθεις!
Για τον Αρη στον Σκορπιο μπορει να ισχευει μονο αν ειναι "μπλοκαρισμενος". Αλλιως δειχνει μεγαλη εσωτερικη δυναμη. :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αν δεν κανω λαθος, αυτην την φημη εχει ο Αρης στους Ιχθεις!
Για τον Αρη στον Σκορπιο μπορει να ισχευει μονο αν ειναι "μπλοκαρισμενος". Αλλιως δειχνει μεγαλη εσωτερικη δυναμη. :bigsmile:
Καλα αυτα μην τα φοβαστε τοσο....μονο λογια ειναι και υστεριες...εχετε δει να ξεσπαει Αρης στο Ταυρο μετα απο καιρο που μαζευε μαζευε μαζευε....:toung::toung: και να εχει και τετραγωνο με Πλουτωνα.....
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Καλα αυτα μην τα φοβαστε τοσο....μονο λογια ειναι και υστεριες...εχετε δει να ξεσπαει Αρης στο Ταυρο μετα απο καιρο που μαζευε μαζευε μαζευε....:toung::toung: και να εχει και τετραγωνο με Πλουτωνα.....
Έχω δει να ξεσπάει ¶ρης στον Κριό σε αντίθεση με Πλούτωνα, πιάνεται; :σφύριγμα
Αγνοώ τη φύση του ¶ρη στους Ιχθύες οπότε δεν θα διαφωνήσω.