Μπορείς απλά να τις υπολογίσεις :bigsmile:
Αν βρίσκεται πλανήτης σε 60 μοίρες απόσταση, έχεις εξάγωνο.
90 μοίρες, τετράγωνο.
120 μοίρες, τρίγωνο.
150 μοίρες, χιαστί.
180 μοίρες, αντίθεση :bigsmile:
Printable View
Παντως μπραβο σας!
η δουλεια κ η προσπαθεια που κανετε αξιζει πολλα μπραβο....
θα ηθελα πιο πολυ ενημερωση σε ολο αυτο το συστημα γενεθλιο,προοδευτικο,διελε υσεις και πως επιδρουν δεν μου αρκει να κανω ενα κλικ και να δω κυκλο,συμβολα,και γραμμες και να ξερω οτι αυτο ειναι ολη η πορεια ζωης μου και να ξερω τοσο λιγα.Ειναι μεγαλη προκληση και νομιζω ολοι θα συμφωνουμε οτι αξιζει το κοπο να το ψαξουμε.
Η σεληνιακή επιστροφή που πήγε ? :unsure:
Ντίνα μου, πόσο παρατηρητική είσαι! :bigsmile:
Λοιπόν και εγώ το κοίταγα και κάτι μου έλοιπε, αλλά επειδή δεν τη χρησιμοποιώ, δεν το συνειδητοποίησα παρά μόνο όταν διάβασα το ποστ σου.
Αλήθεια που πήγε;
Και επιπλέον γιατι αφαιρέθηκε η επιλογή να διαγράφουμε όλη την εγγραφή από όποιο πρόσωπο επιθυμούμε από τη βάση δεδομένων; :embarrest
Βέβαια ο νέος τρόπος διόρθωσης των δεδομένων είναι πολύ καλύτερος και ευχαριστώ!!!:love:
Όταν επιλέγω τη Δωρεάν Γενέθλια Ανάλυση βγαίνει το μήνυμα Page not found... Και αυτό συμβαίνει για όλες τις καταχωρήσεις μου...
Κάνω κάτι λάθος;
:love::love:
Καλησπέρα! Στην ηλιακή επιστροφή στην "Επιλογή Πόλης" όταν πατάω Αθήνα σεν μου το βγάζει σαν επιλογή ώστε να καταχωρείται αυτόματα η ώρα ζωνης, γ. μήκος, γ.πλάτος.Και αυτό γίνεται τις τελευταίες ημέρες!!!
Με Athens θα το κάνει.
Τις τελευταίες μέρες αφαιρέθηκαν όλες οι πόλεις που ήταν καταχωρημένες με ελληνικούς χαρακτήρες για να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις.. Σε λίγες μέρες θα ξαναμπούν
Σ' ευχαριστώ πολύ scp για την απάντηση σου!