Originally Posted by
Λευκή
Αν υπήρχε πάντως υπόνοια ότι ευθύνεται αστρολογικός παράγοντας για την αποστροφή προς τα πιο πάνω δύο αγαθά,τότε ευχαρίστως να σας παρέθετα τα στοιχεία μου να τον μελετήσετε δεδομένου ότι η σαμπάνια δεν μ αρέσει και τις φράουλες τις απεχθάνομαι :toung:
Όσο για τις τάσεις,άλλο να έχουν όλοι τάσεις πχ να απομονώνονται κάποια στιγμή της ζωής τους-άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο,ανεξαρτήτως 12ου οίκου-ή να αισθάνονται πολύ έντονα κάτι για κάποιον άνθρωπο - ανεξαρτήτως αν είναι"πλουτώνιοι"-και άλλο να έχουν όλοι τάσεις ομοφυλοφιλίας ή αμφιφυλοφιλίας.Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια γκάμα συναισθημάτων ή συμπεριφορών που μπορούν να εμφανιστούν σε όλους τους ανθρώπους σε κάποια στιγμή της ζωής τους ανάλογα με τις συνθήκες και που υπ αυτήν την έννοια είναι κοινά σε όλους,ενώ στη δεύτερη (οι τάσεις ομοφυλοφιλίας) είναι κάτι που το έχει μια μικρή μερίδα του πληθυσμού και κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι δοσμένο απ τη φύση,καθώς ο σκοπός της ύπαρξης των φύλων και συνεπώς του ζευγαρώματος σχετίζεται άμεσα με την τεκνοποίηση.Αν κάποιοι άνρθωποι τώρα έχουν ομοφυλοφυλικές τάσεις ,δεν γνωρίζουμε που οφείλονται επιστημονικά,γνωρίζουμε όμως ότι αποτελούν συντριπτική μειοψηφία και ότι δεν έχουν τη δυνατότητα απόκτησης απογόνων με τους ομόφυλους συντρόφους τους,κι αυτό είναι αρκετό για να σκεφτούμε ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τέτοιες τάσεις για τον απλό λόγο ότι η φύση δεν έχει λόγο να τις δώσει και προφανώς όταν τις δίνει πρόκειται για κάτι μη φυσιολογικό.Κατά τα άλλα γνωρίζω κι εγώ ομοφυλόφυλα άτομα και γενικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί τους,αρκεί να δηλώνουν αυτήν τους την προτίμηση προκειμένου να μην έχουμε συναισθηματικά και κοινωνικά δράματα.Δικαίωμά τους να κάνουν ό,τι θέλουν στο κρεβάτι τους ,αρκεί να το δηλώνουν και φυσικά να μην προσπαθούν να με πείσουν ότι αυτοί είναι οι φυσιολογικοί κι οι υπόλοιποι οι λάθος,ομοφοβικοί και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.Κι όποιος ισχυρίζεται ότι είναι απλώς θέμα γούστου και ότι είναι φυσιολογικό,ας μην φρικάρει αν δει ποτέ τον γιο του να φοράει μάσκαρα ή αν διαπιστώσει ότι η κόρη του εκστασιάζεται παραπάνω απ το φυσιολογικό του γυναικείου θαυμασμού με τη Ζιζέλ και ότι δε σκοπεύει να φορέσει ποτέ νυφικό ή ακόμα χειρότερα σκοπεύει να φορέσει για να παντρευτεί κάποια γυναίκα.
Σχετικά με τις όψεις πάντως θα μεταφέρω κι εγώ τις κλασικές όψεις σελήνης ουρανού και άρη ουρανού.Ίσως να παίζει και κάποια όψη άρη πλούτωνα.