Re: Παρθένος vs παρθένος (διλλημμα...)
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Και μετά απο όλα τα ,διαφωτιστικά μεν:toung:, αλλα off topic ποστ ας επιστρέψουμε στο θέμα.:bigsmile:
Η λύση του τίτλου είναι μία...αύτη που ανέφερες σε προηγούμενο πόστ...καλύτερα να πάει για ψάρεμα η κοπέλα...ούτε ο Ζυγός είναι λύση...:toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αλλα απ οτι φαινεται, ουτε η Μαρια ανηκει στο αρχετυπο του Παρθενου!!!:cry::cry:
**Παρεπιπτοντως, ο μονος ανυποφορα μανιακος με την καθαριοτητα ανδρας που ξερω ηταν [ειναι] Τοξοτης!!!!!:nuts::nuts:
Ο μονος δε μανιακος με την ταξη Διδυμος!!! [ο πατερας μου!] :nuts::nuts:
ειμαστε ακαταστατοι εμεις οι τοξοτες αλλα μεσα στην καθαριοτητα μας δηλαδη να ειναι πεντακαθαρα αλλα τα ρουχα εδω και εκει το ενα παπουτσι εδω και το αλλο εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!![εγω τουλαχιστον ετσι ειμαι]
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Η λύση του τίτλου είναι μία...αύτη που ανέφερες σε προηγούμενο πόστ...καλύτερα να πάει για ψάρεμα η κοπέλα...ούτε ο Ζυγός είναι λύση...:toung:
Δεκτή η παρατήρηση.Ψάρεμα δαγκωτό:toung:
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
ουτε ζυγος??????????
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
ειμαστε ακαταστατοι εμεις οι τοξοτες αλλα μεσα στην καθαριοτητα μας δηλαδη να ειναι πεντακαθαρα αλλα τα ρουχα εδω και εκει το ενα παπουτσι εδω και το αλλο εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!![εγω τουλαχιστον ετσι ειμαι]
Αυτο που λες μου φαινεται πολυ φυσιολογικο! :bigsmile:
Ο ανθρωπος για τον οποιο μιλαω, ηταν απιστευτος! Μπορει να εκανε και 5 φορες της ημερα ντους και να αλλαζε ρουχα καθε φορα!!:nuts:
Quote:
Originally Posted by
stabie
ουτε ζυγος??????????
¶λλο άλλο:wacko::laugh:
Αν τα βρήκε η κοπέλα με τον Ζυγό τα σχόλια ειναι περιττά(αλλιώς αν συνεχίσουμε στο υπογράφω μπορώ να βγάλω και τα 12 ζώδια off οποτε στάνταρ θα της μείνει μόνο το ψάρεμα:toung::laugh: )
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
¶λλο άλλο:wacko::laugh:
Αν τα βρήκε η κοπέλα με τον Ζυγό τα σχόλια ειναι περιττά(αλλιώς αν συνεχίσουμε στο υπογράφω μπορώ να βγάλω και τα 12 ζώδια off οποτε στάνταρ θα της μείνει μόνο το ψάρεμα:toung::laugh: )
θα ανοιξω άλλο τοπικ για τον Ζυγο χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
Quote:
Originally Posted by
stabie
Αντε!! Καιρος ν αρχισουν να τρεμουν και οι Ζυγοι!!!:bigsmile::toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αυτο που λες μου φαινεται πολυ φυσιολογικο! :bigsmile:
Ο ανθρωπος για τον οποιο μιλαω, ηταν απιστευτος! Μπορει να εκανε και 5 φορες της ημερα ντους και να αλλαζε ρουχα καθε φορα!!:nuts:
και εγω το ιδιο κανω και οσο για τα ρουχα αστα !ανω κατω αλλα!!!!!!!!!!!!!!!μοσχοβολαμε!!
Quote:
Originally Posted by
stabie
Παρακαλώ...ελεύθερα!!!!!