Ευχαριστω,leen , για την απαντηση!:love:
Printable View
Μου εχει τυχει σε συναστρια η λιλιθ του αλλου να κανει συνοδο με βορειο δεσμο μου και ηταν πραγματικα επωδυνη εμπειρια,γενικα η λιλιθ δεν ειναι το οτι καλυτερο σε αναμειξη με τους δεσμους της σεληνης!
Για σας.Μια απορία εχω και εγω με τους χιαστους στη συναστρια.Ειναι ευνοϊκα η οχι?
Ήλιος (αιγοκερω-10ο οικο)-Χιαστί-Ήλιος(διδυμος-10ο οικο),
Ήλιος-Χιαστί-Σελήνη(διδυμος-11ο οικο)
Σελήνη(μου-υδροχοο-11ο οικο)-Τρίγωνο -Σελήνη
Σελήνη-Σύνοδος-Αρης(υδροχοο-7ο οικο)
Σελήνη-Σύνοδος-Β. Δεσμός(υδροχοο-7ο οικο)
Σελήνη-Εξάγωνο-Βέρτεξ(τοξοτη-5ο οικο).Να σας ρωτεισω,το Βέρτεξ ειναι ενα και το ιδειο πραγμα με το Vesta η οχι?
Αφροδίτη(υδροχοο-12ο οικο)-Τρίγωνο-Ήλιος(του),
Αφροδίτη (μου)-Τρίγωνο-Σελήνη(του),
Αφροδίτη(μου)-Τετράγωνο-Αφροδίτη(Ταυρο-10ο οικο),
Αφροδίτη(μου)-Σύνοδος-Αρης(υδροχοο-7ο οικο),-εδω ξερω οτι υπαρχει εντονο ελξη:love:
Αφροδίτη(μου)-Τρίγωνο-Ουρανός(ζυγο-4ο οικο)
Αρης(ταυρο-2ο οικο-μου)-Χιαστί-Δίας(τοξοτη-4ο οικο)
Αρης-Χιαστί-Ποσειδώνας(τοξοτη-4ο οικο)
Αρης-Χιαστί-Πλούτωνας(παρθενο-2ο οικο)
Αρης-Χιαστί-Λίλιθ(παρθενο-3ο οικο)
Συγγνομη που εβαλα τόσα πολλα :wacko:.Οπιός μπορει και ξερει να μου πεί μονο μερίκα :blink:.Ευχαρηστω:embarrest.
οψεις του χειρωνα τι δειχνουν στη συναστρια?συναισθηματα?
ηλιος τριγωνο χειρων σε ζωδια της γης
σεληνη διδυμους συνοδο χειρων ταυρος
Ήλιος-Χιαστί-Σελήνη παρεξηγησεις
Ήλιος -Χιαστί-Ήλιος χρειαζονται αλλαγες για να γινει η σχεση καλυτερη
Σελήνη-Τρίγωνο-Σελήνη διαρκη σχεση υπαρχει κατανοηση
Σελήνη-Σύνοδος-Αρης ισχυρη σεξουαλικη ελξη,καλυψη αναγκων
αλλο vesta k αλλο βερτεξ
Αφροδίτη-Τρίγωνο-Ήλιος(του),ρομαντικη σεξουαλικη ελξη
Αφροδίτη (μου)-Τρίγωνο-Σελήνη(του),αμοιβαια εκτιμηση,απο τους καλυτερους συνδυασμους
Αφροδίτη(μου)-Τετράγωνο-Αφροδίτη υπερβολικος συναισθηματισμος η ελλειψη ειλικρινειας
Αφροδίτη(μου)-Σύνοδος-Αρηςεδω ξερω οτι υπαρχει εντονο ελξη:love:=ναι!!!!!!!!!!
Αφροδίτη(μου)-Τρίγωνο-Ουρανός ισχυρή, δραματική ρομαντική και σεξουαλική ελξη
χιαστι ειναι το quincunx?αν ναι
Αρης-Χιαστί-Δίας
προσαρμογες στο τροπο πραγματοποιησης των σχεδιων σας
Αρης-Χιαστί-Ποσειδώνας συγχυση κ αμφιβολια
αν κανω λαθος διορθωστε με:unsure:
Καλημέρα...έχω την εντύπωση ότι ο Χείρωνας του ενός όταν πέφτει σε προσωπικό του άλλου έχει ην τάση να λειτουργεί θεραπευτικά σε θέματα που άπτονται του πλανήτη...δεν συμβαίνει όμως και το αντίστροφο...ίσως κυρίως ο προσωπικός πλανήτης του δεύτερου ατόμου απλά να υπενθυμίζει στο Χείρωνα τις ανοιχτές πληγές του...αυτά είναι που έχω διαβάσει...χωρίς να είμαι σίγουρη πως είναι σωστα...ελπίζω να βοήθησα...
Nιρβάνα σημαίνει αρμονία με εκσταση, ισσοπροπία απόλυτη ευτυχία... απ ότι γνωρίζω... Πιστεύεις πως η Λίλιθ μαζί με τον Πλούτωνα + αφροδίτη μπορούν να επιφέρουν ΝΙΡΒΑΝΑ; Εγώ διακρίνω το αντίθετο. Προβλέπω «ανεκπλήρωτες επιθυμίες»... Πάθη, Ανησυχίες, Πονοκέφαλο και βαθιές αλλαγές στις ζωές και των δύο... Ποιό είναι το καρμικό χρέος; Ο νότιος δεσμός «χρωτάει» ή το άτομο με τις συνόδους εκεί...; Αυτό είναι το θέμα.