Εχεις δίκιο, εγω δεν εχω πολυ ασχοληθεί!!!!!!!:toung:
Printable View
Εχεις δίκιο, εγω δεν εχω πολυ ασχοληθεί!!!!!!!:toung:
Με ωροσκόπο Κριο, ¶ρη στον 1ο και 8ο, Ποσειδώνα στον 8ο δεν ξέρω τι υπερισχυεί τελικά; Πιστεύω πάντως ότι η σεξουαλικότητα σχετίζεται άμεσα με τα συναισθήματα μας. Ένας σύντροφος μπορεί να μας κάνει απίστευτα σεξι και το αντίθετο.
Χαιρετώ την μεγάλη παρέα σας και συγχαρητήρια για την δουλειά σας και για τις υπηρεσίες που μας προσφέρετε. :respect:
Eίμαι νέος στο forum και στην ερευνα τις αστρολογίας και οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό το άρθρο μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρον :nuts:
με αυτά που διάβασα και βλέποντας το προσωπικό μου χαρτι βρήκα ότι έχω στον 8=0 τον ήλιο(ζυγός) και τον Αρη (παρθένος).
θα ήθελα να ρωτήσω ποσο καλή είναι αυτή η όψη καθότι νομίζω ότι ο αρης είναι σε ένα ζώδιο που δεν του πάει ιδιαιτερα.:weird:
Επίσης διάβαζα παραπάνω ότι ο 7=ο
έχει να κάνει κάτι με την προεργασία πριν από τα παιδιά (η κάτι τέτοιο που δεν το κατάλαβα ως άσχετος :toung:)και πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι έχω την Lilith και το Βερτεξ σε αυτόν τον οίκο και μαλιστα στον Λεων, ποσο κακό θα μπορούσε να ήτανε αυτό?
Eυχάριστο πολύ :bigsmile:
Γεια σου κι εσένα :bigsmile:
Το ότι έχεις Ήλιο στον 8ο και στον Ζυγό δεν σημαίνει και ότι είναι κάτι κακό. Σκέψου αρχικά ότι δεν αποτελεί και κάποια φοβερή πρωτοτυπία, αυτή η θέση είναι κοινή σε εκατομμύρια ανθρώπους. Περισσότερο έχει να κάνει με τις όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος αλλά και τα άλλα στοιχεία του χάρτη σου. Το ότι ο ¶ρης είναι στην Παρθένο, το ίδιο. Μη σου πω ότι είναι και καλό, καθώς αναγκάζεται να εκφραστεί μέσα από πλαίσιο λογικής και μεθοδικότητας, στοιχεία απαραίτητα για εποικοδομητική δράση και λειτουργία :cheesy:
Ένα άρθρο για το vertex μπορείς να διαβάσεις αν πας σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%F3%E1%E9.html
και με το εργαλειάκι της αναζήτησης επάνω δεξια στη σελίδα μπορείς να βρεις άπειρα θέματα για τη Λίλιθ.
Αν βέβαια σε ενδιαφέρει να έχεις μια πιο πρακτική και ουσιαστική κατανόηση της αστρολογίας, μπορείς να πας σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html
όπου παρατίθεται μια σειρά από άρθρα που διαβάζοντάς τα ένα ένα θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στην αναζήτησή σου :bigsmile:
εχω διαβασει οτι ο ουρανος στον 8ο οικο ειναι σημαδι ακραιας σεξουαλικοτητας και ομοφυλοφιλιας.
κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο;
αν ηταν ετσι...!!!ναι οταν εχεις Ουρανο στον 8 υπαρχει αυτο που λες αλλα οχι παντα..πρακτικα σκεψου το αν ολοι οσοι γεννηθηκαν κοντα στην δικη σου χρονια και οχι μονο,αλλα σε διαρκεια 15 χρονων..(τοσο δεν κανει ο Ουρανος να αλλαξει ζωδιο?)με τον ιδιο ωροσκοπο με εσενα δεν νομιζω να ηταν λεσβιες...
... ναι... αλλά όχι στον ίδιο οίκο απαραίτητα....
Σε ομοφυλοφιλία μπορεί να παίξει.. ο ποσειδώνας για να δώσει τη "διπλή" φύση, ο Oυρανός για να δώσει την ασυνήθιστη σεξουαλικότητα. Tα υπόλοιπα είναι θέμα κυβερνητών, οικοθεσίας κλπ!!
:weird: