Κατσαρίδα φυσικά.- :love:
Printable View
Κατσαρίδα φυσικά.- :love:
Λάλησες ε; (φυσικά) :toung:
Ε όχι, είναι τα μόνα ζώα που επιβιώνουν τα χειρότερα. Αλλα μακρια απο εμένα, έριξα TEZA:toung:
Εγώ λάλησα ή οι υπόλοιποι?:toung: Όταν τα δελφινάκια-αρκουδάκια-γατιά-σκυλιά-πάνθηρες κτλ θα'χουν χαιρετήσει τον πλανήτη, εγώ θα'μαι εδώ ακόμη ως κατσαρίδα και θα ζαλίζω λαό! Come with me για να τη βρεις που έλεγε κ το σουξέ...Aκολουθήστε το δρόμο της PoP Kατσαρίδας λέμεεεε! (παρατήρηση δεν υπάρχει λόγος να μου κάνετε τώρα πιστεύω...:unsure: ) :bigsmile:
Γάτα!! Ο έρωτάς μου!!
Θα ήθελα να ήμουν λιοντάρι (καθότι και Λέων) και να δίνω διαταγές σε όλους,να αράζω όλη μέρα και να με φοβούνται όλοι :toung: ,αλλά μάλλον νομίζω ότι μετά από όσα διάβασα για τις κατσαρίδες θα τις επιλέξω κιόλας...Θα ζήσω κι εγώ για πάντα...:laugh: :laugh:
εκτός από κατσαρίδα που το πρόλαβε η gia_pep(εννοειται βέβαια πως θα μπορούσαμε να είμαστε οι δύο μοναδικοί επιζώντες ως κατσαρίδες) θα ήθελα....να είμαι μικρόβιο...ή μονοκύτταρος οργανισμός πχ αμοιβάδα...
όχι νομίζω πως κατάχυρώθηκε...αμοιβάδα....
ποιος ξέρει ίσως όταν μεγάλωνα να γινόμουν something bigger....:toung: :bigsmile: ;)
Ααα... εγώ επιλέγω μπούφος!
Που να αλλάζεις τώρα?...
Μου'σκασε κι άλλη ιδέα! :idea: Εκτός από κατσαρίδα, θα ήθελα να είμαι κουνάβι...για ευνόητους λόγους. Να μην πλησιάζει κανείς πειραγμένος ούτε στα δύο μέτρα. :tease1: