Ε, να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε τότε όλες μας... γιατί όλες τότε πάμε για συνεργείο...!! :toung:
Κανέναν άνδρα δε βλέπω να εκφέρει γνώμη και για μια ακόμη φορά συνειδητοποιώ ότι εμείς οι δόλιες αι γυναίκαι τα τραβάμε όλα τα βάσανα! :cry:
Printable View
Ε, να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε τότε όλες μας... γιατί όλες τότε πάμε για συνεργείο...!! :toung:
Κανέναν άνδρα δε βλέπω να εκφέρει γνώμη και για μια ακόμη φορά συνειδητοποιώ ότι εμείς οι δόλιες αι γυναίκαι τα τραβάμε όλα τα βάσανα! :cry:
Μάλλον μόνο εμείς έχουμε βλάβη προς αποκατάσταση όπως λέει και η Κασσιόπη!!:love: Η από την άλλη πρόκειται για μία παγκόσμια συνωμοσία που θέλει τις γυναίκες "χαλασμενες";;;:suspiciou :unsure: Χμμμμ πυκν(νιι)οιιι καπν(ννιιιοι)καλ(λλλιιι)ύπτ ουν την υπόθεση!:toung:
Όπως μπορείτε να καταλάβετε, υπάρχει ακόμη και σε αυτό το θέμα ....πως να το πω.... ρατσισμός είναι βαριά λέξη, αλλά διαφορετική αντιμετώπιση ταιριάζει καλύτερα για το θέμα του γάμου στις γυναίκες και στους άνδρες. Ακόμη και αν τα χρόνια περνάνε, όσο και να νομίζουμε ότι οι εποχές αλλάζουν και επομένως αλλάζουν και κάποιες πεπαλαιωμένες απόψεις-αντιλήψεις επί του θέματος, πάντα θα υπάρχει κάποιος-α μεγαλύτερος-η που θα μας το θυμίζει, θα το φέρνει και θα το προσαρμόζει στα σημερινά-τωρινά δεδομένα. :nuts:
Επομένως δεν υπάρχει σωτηρία..........:cry:
Το θέμα έγινε εντελώς, μα εντελώς γυναικείο.... καμιά αντρική άποψη θα ακούσουμε; :embarrest Πάω στοίχημα ότι και κείνοι θα έχουν να μας πουν πολλά για το τι τραβάνε για το κρέμασμα! (δυστυχώς το ράφι για τους άνδρες δεν παίζει με τίποτα :nuts: )
Εγώ καλά καλά δεν έχω φτάσει τα 22 και έχουν μερικοί μερικοί αρχίσει τις "πιέσεις".."και γρήγορα με ένα καλό γαμπρό"...δεν πάμε καλά...ευτυχώς που οι δικοί μου με θεωρούν "αχαϊρευτη" σε θέματα νοικοκυριού οποτε και προσωρινά ακατάλληλη για παντρειές:nuts: :cheesy:
Υπάρχουν και χειρότερα....
Εμένα από τα 19 μου (οεοοοοοοο;;;;;;; ) έχουν ξεκινήσει....αλλά όχι οι γονείς.....αλλά οι ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!!!! Πάντρεψαν εκείνοι τις κόρες και πρέπει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να αποκατασταθούμε άμεσα και μεις! :nuts:
Αυτό φταίει...... θα πάψω να είμαι νοικοκυρά ... μπας και χάσω την φήμη της καλής, σπουδαγμένης και φυσικά νοικοκυράς κοπέλας!!!!!! Με χαλάει πολύ...με χαλάει..... :laugh:
(κορίτσια..... όχι ο Μπάρκουλης :toung: .... πάω να ψωνίσω κανα γαμπρό από τη λαϊκή!................... φτουυυυ ξέχασα σήμερα είναι Δευτέρα, δεν έχει λαϊκή... και δεν είναι δικαιολογία αυτό :embarrest )
Έχει λαϊκή και μάλιστα με οικολογικά προϊόντα:laugh: :laugh: :laugh: ¶σε τις δικαιολογίες:toung:Quote:
(κορίτσια..... όχι ο Μπάρκουλης :toung: .... πάω να ψωνίσω κανα γαμπρό από τη λαϊκή!................... φτουυυυ ξέχασα σήμερα είναι Δευτέρα, δεν έχει λαϊκή... και δεν είναι δικαιολογία αυτό :embarrest )
Χτες μία φίλη έκλεισε τα 24 και η θεία της της έκανε δώρο ένα post it που έγραφε "καιρός να παντρευτείς" πάνω σε ένα περιοδικό με νυφικά. Αργότερα όταν και άλλοι ... τακτοποιημένοι της ευχήθηκαν το ίδιο, τους έβρισε χωρίς δισταγμο.
Και μιλάμε για...κοινωνική κοπέλα,:love: :love: άρα η δικαιολογία δεν είμαι για σπίτι , ουτε νοικοκυρά έχει εκμηδενιστεί.:embarrest :embarrest