Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
Quote:
Originally Posted by
laziali
Ρίχνεις τους άλλους για να νιώσεις ότι όλοι συμπάσχουν και μετά αισθάνεσαι καλά με τον πόνο των άλλων;;;; Ε είσαι κακιά:toung:
Ήμουν κακιά, χωρίς να το θέλω:toung: Τώρα όταν είμαι πεσμένη, είμαι απλώς στον κόσμο μου:laugh: :laugh: :laugh: Καρφωμένο βλέμμα στο κενό και νοητό ταξίδι στο άπειρο.:dizzy:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Τελευταίως και μένα με εκφράζει το παραπάνω!Με βλέμμα απορημένο και στραμένο προς το ταβάνι!:weird: :weird:
Ε φαίνεται είναι της μόδας :laugh:
Ορίστε Marina 7771... να και άλλα άτομα που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση χωρίς να δυσκολευτείς εσύ να τους φέρεις στην ίδια ψυχολογία με την δικιά σου! Δεν θέλει κόπο... θελει τροπο :laugh:
Ας γελάσουμε και λίγο μπας και φυγει το νταούνιασμα :blink:
Ε σιγά, αν βρίσκεστε εν βρασμώ ψυχής, μπορείτε να τους βαράτε με μια κουτάλα, να τους τρυπάτε με μια πιρούνα ή να τους βουτάτε στο βραστό νερό! Α ξέχασα υπάρχει και το βραστό λάδι…:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
e k
Ε σιγά, αν βρίσκεστε εν βρασμώ ψυχής, μπορείτε να τους βαράτε με μια κουτάλα, να τους τρυπάτε με μια πιρούνα ή να τους βουτάτε στο βραστό νερό! Α ξέχασα υπάρχει και το βραστό λάδι…:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Η διαφορετικά, εάν δεν θέλετε να σας κλείσουν μέσα, να βγείτε να πάτε μια βόλτα:toung:
Quote:
Originally Posted by
e k
Αμα με εκνευρίσει κανένα "ατιμο"φιλέτο γαλοπούλας ή μοσχαράκι ,θα το έχω στα υπόψιν!:toung:
Quote:
Originally Posted by
e k
Αυτό δεν είναι ψυχολογικό πέσιμο, είναι ψυχολογικό delirium:laugh: :laugh: :laugh:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Αμα με εκνευρίσει κανένα "ατιμο"φιλέτο γαλοπούλας ή μοσχαράκι ,θα το έχω στα υπόψιν!:toung:
:laugh: :laugh: Έγραψες πάλι! :laugh: :laugh:
Εμένα που μονιμως με εκνευρίζουν και γαλοπουλες και μπριζολίτσες και όλα τα κρεατικά?Μιλάμε για νευρική βουλιμία.Πάντως το καλύτερο νομίζω είναι να εξωτερικεύουμε τα συναισθήματα θυμου, κ.α. προς την αιτία που τα δημιουργεί.Έτσι, ούτε άμαχοι θα την πληρώσουν και εμείς θα ξεσπάσουμε εποικοδομητικά...
Κοιμάμαι ώρες ατελείωτες ή διαβάζω.
Μόνο έτσι επανέρχομαι.
Παλιότερα όταν ήμουν εκνευρισμένη ή στεναχωρημένη το ΄ριχνα στο φαί. Επειδή όμως τελικά αυτό είχε άσχημη επίδραση σε μένα και ευχάριστη στους¨"εχθρούς μου", το άλλαξα και τώρα κάνω το αντίθετο. Δεν τρώω καθόλου. Τουλάχιστον μπορεί να αισθάνομαι ψυχολογικά χάλια αλλά στο τέλος μου βγαίνει σε καλό. Το κυριότερο πάντως είναι ότι μιλάω με μια φίλη.