Re: Τα καλα και συμφεροντα!!
Quote:
Originally Posted by
starfish
Τα -διπλά- καλα και συμφεροντα!!
Στο "χαρουμενοι" ποια εννοια δινεις; Να τραγουδατε μαζι χαρουμενα τραγουδια;;):toung:
Κριτικαροντας καλοβουλα...:bigsmile:
Μπα, αυτό είναι εύκολο, στα καλά όλοι καλοί είναι!
Ας μην είχα αδιάτρητο κουστούμι…:laugh:
Επιστρέφω στα μπάνια μου και σας χαιρετώ!
Quote:
Originally Posted by
e k
:laugh::laugh:
Ε, τι να κάνουμε... δεν είχε τίποτε σε τρίδυμο....:laugh:
Ούτε καν τρίδυμο λαϊκό λαχείο :toung:
(έτσι δε λέγεται;;;;:embarrest)
Quote:
Originally Posted by
kia
Ούτε καν τρίδυμο λαϊκό λαχείο :toung:
(έτσι δε λέγεται;;;;:embarrest)
Νομιζω πως το τριδυμο ειναι λαχειο του ιπποδρομου!!!:embarrest
:toung: ** Αυτο σημαινει οτι οι Υδροχοοι δεν ασχολουνται με την τυχη τους, ή οτι τσιγγουνευονται τα λαχεια;:toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
:toung: ** Αυτο σημαινει οτι οι Υδροχοοι δεν ασχολουνται με την τυχη τους, ή οτι τσιγγουνευονται τα λαχεια;:toung:
Οι υδροχόοι με τετράγωνο Ήλιου-¶ρη σε 5ο κα 2ο αντίστοιχα, μάλλον από το αντίθετο χαρακτηρίζονται!! Ξέρω τί λέω... :toung:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Οι υδροχόοι με τετράγωνο Ήλιου-¶ρη σε 5ο κα 2ο αντίστοιχα, μάλλον από το αντίθετο χαρακτηρίζονται!! Ξέρω τί λέω... :toung:
Η καλη ζωη εχει και το τιμημα της!!:toung:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Έστω :cheesy:...Μη σου πω ότι με βολεύει και καλύτερα...λατρέυω (:love:) τα άλογα :laugh:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
:σφύριγμα
Αδυναμίες είναι αυτές :embarrest
Quote:
Originally Posted by
kia
Έστω :cheesy:...Μη σου πω ότι με βολεύει και καλύτερα...λατρέυω (:love:) τα άλογα :laugh:
:σφύριγμα
Αδυναμίες είναι αυτές :embarrest
τετραγωνο ηλιου αρη σε 2ο και 5ο....μμμ....καπου τον εχω δει αυτον τον χαρτη αλλα που......Αυτη η οψη φερνει και εντονη διαθεση για σφυριγμα νομιζω εεε????:love:Κανω τον κινεζο δηλαδη...αυτο!
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Εγώ θα έλεγα να εξετάσουμε πότε ένας Τοξότης δημιουργεί βαρύ πουγγί που το κρύβει σε συρτάρια! Τι όψεις θα θεωρούσες υπεύθυνες εδώ, ΑΡΧΙ μου?:toung:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Εγώ θα έλεγα να εξετάσουμε πότε ένας Τοξότης δημιουργεί βαρύ πουγγί που το κρύβει σε συρτάρια! Τι όψεις θα θεωρούσες υπεύθυνες εδώ, ΑΡΧΙ μου?:toung:
Για καποιον χτυπαει η καμπανα μου φαινεται!!:weird::weird:Καρκινο ή Αιγωκερο στον δευτερο οικο με κανενα καλοστεκουμενο Κρονο εντος του ισως;
Quote:
Originally Posted by
starfish
Για καποιον χτυπαει η καμπανα μου φαινεται!!:weird::weird:Καρκινο ή Αιγωκερο στον δευτερο οικο με κανενα καλοστεκουμενο Κρονο εντος του ισως;
Ακμή 2ου στον Καρκίνο.... το πέτυχες Κυριακή μου!
Κι αν λάβεις υπόψη σου ότι ως Τοξότενα είμαι αναβλητικότατη... έτσι εξηγείται και το συρτάρι και το πουγγί... πού να τρέχω τώρα μέσα στη ζέστη...