Αλλοι διασημοι και εξυπνοι που δεν ειναι Κριοι, υπαρχουν;
Και απο που και που ο Κριος συνδεεται με την εξυπναδα (σαν ηλιακο, απλως ζωδιο);!!
Printable View
Αλλοι διασημοι και εξυπνοι που δεν ειναι Κριοι, υπαρχουν;
Και απο που και που ο Κριος συνδεεται με την εξυπναδα (σαν ηλιακο, απλως ζωδιο);!!
χμ.........να υποθεσω οτι ανηκεις σε ζωδιο της γης......μονο τα γηινα δεν μπορουν να αντιληφθουν το χιουμορ μας!!!!!!!:idea:
φρονιμα με τα γηινα ζωδια!:suspiciou :suspiciou :suspiciou :suspiciouQuote:
Originally Posted by aries engineer
θα διαλεγα σκορπιο εκπεμπει κατι απο μυστηριο..:unsure:
Μπππααααα...χωρίς παρεξήγηση,όσους Κριούς γνώρισα ήταν πολύ μπλα μπλα και έργο τίποτα,είχαν μεγάλο στόμα και ήταν απερίσκεπτοι και ξεροκέφαλοι.Quote:
(άσε που μου έρχεται και ο Ψινάκης στο μυαλό:weird: )
Μη το λες...ξέρω κάτι απίστευτα κούκλους Παρθένους και Ταύρους,μπουκιά και συχώριο :embarrest :nuts: :love: (άσε που οι Παρθένοι σύμφωνα με τα λεγόμενα αρκετών,είναι και......kinky:worried: :amuse: :love: )Quote:
oi parthenoi kinky????????????ti na sas pw den ehw proswpikh empeiria......kai den nomizw oti tha apokthsw pote.....tus parthenous tus psihanemizomai kai apomakrinomai kateftheian ...........kinky pistevw paidia einai oi zygoi pou einai odws siganopapadies.....alla an thelete na perasete kala prepei na gnwrizete krius.....h alhtheia einai oti milame poli alla ohi kai san tous didimus!!!!!!!alla milame poli giati apla ehume na poume polla .....:bigsmile:
Εχω παθει πολλα εγκαυματα απο ζυγους,οποτε στελνω ταξιδιωτικη οδηγια να απομακρυνθειτε!:idea:Quote:
Εγώ προσωπικά πρέπει να μένω μακριά από ζώδια του αέρα:push: :notrust:Quote:
Αλλά οι Ζυγοί kinky?Με τίιιιιποτα :blink:
*παρακαλώ μπορείς να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες,αν δεν είναι πρόβλημα - δεν το λέω εγώ,αλλά οι κανονισμοί του φόρουμ:embarrest *
Τι σημαινει kinky;;;:unsure:
Εκκεντρικοί, ιδιόρρυθμοι...Quote:
Originally Posted by Αγγελικη