Re: Οι 12 οίκοι του ζωδιακού
Καλησπέρα σας!Διάβασα στην πρώτη σελίδα για τον 4ο οίκο πως αναφέρεται στα γεράματα.Εμένα έχει ακμή στον Τοξότη και εμπεριεχόμενο τον Αιγόκερω,πράγμα που κάνει κυβερνήτη το Δία και συγκυβερνήτη τον Κρόνο.Αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο ακριβείας και στον 1ο οίκο,σε 11 μοίρες απόσταση από τον Ωροσκόπο(29,35 της Παρθένου).Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον 4ο οίκο?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
καλή χρονια ειμαι καινουργια στο γεν.χαρτη τι κοιταμε τους οικους στους πλανητες ή τους οικους στο ζωδιο που αντιστοιχοι και οταν καποιοι πλανητες εχουν ιδιους οικους πως ερμηνευτε ειναι σημαντικη επιρροη?
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: δεδομένου ότι ο 10ος οίκος αντιπροσωπεύει την επαγγελματική μας σταδιοδρομία και το μέχρι ποιο σημείο μπορούμε να φτάσουμε, τι συμπέρασμα μπορούμε να συνάγουμε όταν υπάρχει Ήλιος, Σελήνη και Ερμής στους Διδύμους στον 10ο; Σημαίνει ότι δίνει κάποιος πολύ μεγάλη σημασία στο κύρος και στην καταξίωση γενικότερα ή ότι θα έχει επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα;
Ευχαριστώ!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
envogue
καλή χρονια ειμαι καινουργια στο γεν.χαρτη τι κοιταμε τους οικους στους πλανητες ή τους οικους στο ζωδιο που αντιστοιχοι και οταν καποιοι πλανητες εχουν ιδιους οικους πως ερμηνευτε ειναι σημαντικη επιρροη?
O πλανήτης αντιπροσωπεύει την ενέργεια.
Το ζώδιο αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστεί η ενέργεια.
Ο Οίκος αντιπροσωπεύει τον χώρο που θα εκφραστεί η ενέργεια.
Τουτέστιν, τα κοιτάμε όλα και συνδυαστικά
Quote:
Originally Posted by
piccola
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: δεδομένου ότι ο 10ος οίκος αντιπροσωπεύει την επαγγελματική μας σταδιοδρομία και το μέχρι ποιο σημείο μπορούμε να φτάσουμε, τι συμπέρασμα μπορούμε να συνάγουμε όταν υπάρχει Ήλιος, Σελήνη και Ερμής στους Διδύμους στον 10ο; Σημαίνει ότι δίνει κάποιος πολύ μεγάλη σημασία στο κύρος και στην καταξίωση γενικότερα ή ότι θα έχει επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα;
Ευχαριστώ!:bigsmile:
Περισσότερο στο πρώτο.
Quote:
Originally Posted by
KatMad4BAd
Γεια σας :bigsmile:
Όταν 2 άτομα σε ερωτική συναστρία έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια ζώδια στους οίκους με μόνη διαφορά τις μοίρες, τι πάει να πει;
Ευχαριστώ πολύ!
Έχω την ίδια απορία με την KatMad4BAd.
Σας ευχαριστώ..
Quote:
Originally Posted by
LAHTARA
Έχω την ίδια απορία με την KatMad4BAd.
Σας ευχαριστώ..
Αν έχουν τα ίδια ζώδια στους ίδιους Οίκους, μάλλον έχουν τον ίδιο ωροσκόπο :cheesy:
Καλησπερα σας! Θα ηθελα να ρωτησω οταν εχεισ αδειους οικους χωρις κανενα πλανητη τι σημαινει? Π.χ ειναι αδειος ο 10ο οικος (π αφορα τα επαγγελματικα),ή ο 1ο οικος, 2ο οικος, 4ο οικος, 3ο οικος......?? Ευχαριστω πολυ!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by
soraja
Καλησπερα σας! Θα ηθελα να ρωτησω οταν εχεισ αδειους οικους χωρις κανενα πλανητη τι σημαινει? Π.χ ειναι αδειος ο 10ο οικος (π αφορα τα επαγγελματικα),ή ο 1ο οικος, 2ο οικος, 4ο οικος, 3ο οικος......?? Ευχαριστω πολυ!!!!!!!
Αν κάποιος/οι οίκοι είναι άδειοι από πλανήτες, τότε χρωματίζεται η ενέργεια τους από την ακμή τους.
Παρομοια συζήτηση για αυτό το θέμα είχε γίνει ξανά εδώ
Αλλά και με την "αναζήτηση" μπορείς να βρεις ακόμα περισσότερα σχετικά θεματα και συζητήσεις. :bigsmile: