-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Περασε πολυς καιρος απο την τελευταια φορα που εγραψα εδω ... πεθυμησα πολους απο την παρεα το myhoroscope ... αλλα η ζωη μας κραταει συχνα πυκνα απασχολημενους κ μειωνει το προσωπικο μας ελευθερο χρονο ... ευχομαι να τα λεμε συχνοτερα ... μια αγκαλια σε παλιους μου κ νεους φιλους !!!:)
-
πώς μπορούμε να μαθουμε για το Βερτεξ;
-
Καλησπέρα, AITNA μπορείς να βρεις που έχεις vertex εδώ και να διαβάσεις διάφορες πληροφορίες εδώ
καλή συνέχεια :)
-
Γεια σας κι απο μενα λοιπον.Με λενε Μαγδα και η αληθεια ειναι πως εχω καιρο που ξερω και ακολουθω τη σελιδα αλλα δεν συνηθιζω να γραφω!Παρ'ολα αυτα,ειπα να αλλαξω πλευση και να σας πω ενα καλως σας βρηκα!!!ε να μην ειμαι και σνομπ τελος παντων!!!:rolleyes:
-
Quote:
Originally Posted by
magdalene7
Γεια σας κι απο μενα λοιπον.Με λενε Μαγδα και η αληθεια ειναι πως εχω καιρο που ξερω και ακολουθω τη σελιδα αλλα δεν συνηθιζω να γραφω!Παρ'ολα αυτα,ειπα να αλλαξω πλευση και να σας πω ενα καλως σας βρηκα!!!ε να μην ειμαι και σνομπ τελος παντων!!!:rolleyes:
καλωσηρθες στην μεγαλη παρεα του myhoroscope:)
-
Γεια σας παιδια!καλως σας ξαναβρισκω και βλεπω αρκετες αλλαγες!θελω να μαθω καποια πραγματα γιατι βρισκομαι σε συγχηση!!!ευχομαι τα καλυτερα σε ολους!
-
Γεια σας, παρήγγειλα την ατομική σύνθετη συναστρία αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως μπορώ να συνεχίσω (να δώσω στοιχεία κλπ) για να λάβω την ανάλυση. Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ.
-
Καλησπερα σαααςς!!
Ειμαι 2, 3 χρονια φαν του myhoroscope και για τα ωραια αρθρα αλλα και για τις κυριολεκτικα μοναδικες υπηρεσιες που προσφερει.. Θα θελα να μαθω επισης που μπορω να σας ζαλισω με τις ερωτησεις μου
:o
-
καλησπέρα, θέλω να μάθω για τον κλήρο της τύχης τον οποίο τον έχω στον 3ο οίκο. μπορείτε να αναλύσετε τι σημαίνει αυτό ακριβώς;;;
-
geia sas paidia, neo melos ki egw.. sygxarhthria gia to forum
-
Γεια σας!! ημουν πολυ παλια μελος αλλα εχασα τους κωδικους κλπ...και τωρα με τον Αναδρομο Ερμη στους Ιχθεις και ως Ιχθεις με ερμη στον ιχθυ ,,ΗΡΘΑΑΑΑΑ ξανα και με νεα εγγραφη!!
-
Quote:
Originally Posted by
elgo
Γεια σας παιδια!καλως σας ξαναβρισκω και βλεπω αρκετες αλλαγες!θελω να μαθω καποια πραγματα γιατι βρισκομαι σε συγχηση!!!ευχομαι τα καλυτερα σε ολους!
Quote:
Originally Posted by
mardra
Γεια σας, παρήγγειλα την ατομική σύνθετη συναστρία αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως μπορώ να συνεχίσω (να δώσω στοιχεία κλπ) για να λάβω την ανάλυση. Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ.
Quote:
Originally Posted by
Plut0Nian
Καλησπερα σαααςς!!
Ειμαι 2, 3 χρονια φαν του myhoroscope και για τα ωραια αρθρα αλλα και για τις κυριολεκτικα μοναδικες υπηρεσιες που προσφερει.. Θα θελα να μαθω επισης που μπορω να σας ζαλισω με τις ερωτησεις μου
:o
Quote:
Originally Posted by
πυρινη αύρα
καλησπέρα, θέλω να μάθω για τον κλήρο της τύχης τον οποίο τον έχω στον 3ο οίκο. μπορείτε να αναλύσετε τι σημαίνει αυτό ακριβώς;;;
Quote:
Originally Posted by
lilaapostolos
geia sas paidia, neo melos ki egw.. sygxarhthria gia to forum
Καλως ηρθατε στο myhoroscope:)
kαλη συνεχεια σας ευχομαι
-
-
Καλημέρα ....Καλή εβδομάδα σε όλους....
-
Σημερα κλείνω τα 42 και είμαι απλώς ευτυχισμένη γι'αυτο. Γεννημένη λοιπόν στις 11/2/ 1972 και συνεχίζω.
Ήθελα να το μοιραστώ και μαζί σας! Σε όσους απογοητευμένοι ψάχνουν στα άστρα το μέλλον θα τους πω, χέρια,
κεφάλι ψηλά, μυαλά ανοιχτά!! Συνεχίστε την καλή και σοβαρή δουλειά στο site, σας ευχαριστώ.
-
καλημέρα και χρόνια πολλά. Επιτέλους σας ξαναβρήκα και χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό, έκανα καινούργια εγγραφή.
-
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
-
Είμαι η Κωνσταντία πολύ καλό το site σας συγχαρητηρια!
-
Χαίρετε! Διαβάζοντας το εύστοχο ποστ της Λιλιαν Σιμον, για το I TZINGK, πέρασα να την γνωρίσω κι έτσι νιώθοντας οτι κάτι όμορφο γίνετε εδω, γράφτηκα να μοιραστούμε γνώσεις , ιδέες και απόψεις. Μελετώ και ασκώ το I TZINGK πάνω απο εφτά χρόνια! Καλώς σας
βρήκα λυπών... Νικος Ναζιρης
-
Kαλησπερα καλως σας βρηκα.Ευχομαι να περναμε καλα και να αλληλοβοηθαμε ο ενας τον αλλον γιατι ετσι πρεπει.Η αστρολογια ειναι πολυ ενδιαφερον μαθημα .Χαρηκα που ειμαι στην παρεα σας και σε οτι μπορω να βοηθησω ευχαριστως .:)
-
Quote:
Originally Posted by
marrian
γεια σε ολους
Quote:
Originally Posted by
vasso2012
Καλημέρα ....Καλή εβδομάδα σε όλους....
Quote:
Originally Posted by
Lupus
Σημερα κλείνω τα 42 και είμαι απλώς ευτυχισμένη γι'αυτο. Γεννημένη λοιπόν στις 11/2/ 1972 και συνεχίζω.
Ήθελα να το μοιραστώ και μαζί σας! Σε όσους απογοητευμένοι ψάχνουν στα άστρα το μέλλον θα τους πω, χέρια,
κεφάλι ψηλά, μυαλά ανοιχτά!! Συνεχίστε την καλή και σοβαρή δουλειά στο site, σας ευχαριστώ.
Quote:
Originally Posted by
LENABADU
καλημέρα και χρόνια πολλά. Επιτέλους σας ξαναβρήκα και χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό, έκανα καινούργια εγγραφή.
Quote:
Originally Posted by
stella anastasia
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
Quote:
Originally Posted by
migakirespirto
Είμαι η Κωνσταντία πολύ καλό το site σας συγχαρητηρια!
Quote:
Originally Posted by
Ναζνικ
Χαίρετε! Διαβάζοντας το εύστοχο ποστ της Λιλιαν Σιμον, για το I TZINGK, πέρασα να την γνωρίσω κι έτσι νιώθοντας οτι κάτι όμορφο γίνετε εδω, γράφτηκα να μοιραστούμε γνώσεις , ιδέες και απόψεις. Μελετώ και ασκώ το I TZINGK πάνω απο εφτά χρόνια! Καλώς σας
βρήκα λυπών... Νικος Ναζιρης
Quote:
Originally Posted by
HARRY POTTER777
Kαλησπερα καλως σας βρηκα.Ευχομαι να περναμε καλα και να αλληλοβοηθαμε ο ενας τον αλλον γιατι ετσι πρεπει.Η αστρολογια ειναι πολυ ενδιαφερον μαθημα .Χαρηκα που ειμαι στην παρεα σας και σε οτι μπορω να βοηθησω ευχαριστως .:)
καλώς ήρθατε αγαπητά μέλη στο Myhoroscope!!!!!
καλή περιήγηση και κάντε like και στο FB!
-
-
Quote:
Originally Posted by
enga!
Γεια σας παιδια!
γειά σου και σε σένα!
-
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το forum. Έχει αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Πολύ καλή προσπάθεια! :)
-
Καλημερα σε όλα σας !
Με απασχολεί μια όψη.
Ο διελαυνων Κρόνος από τον έβδομο οίκο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον ενδεκατο .
Τι μπορεί να συμβαίνει ?
-
καλησπέρα σας!!!! χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας
-
Ωραία μουσική...θα πρότεινα να κάνετε και μουσικά αφιερώματα σε καλλιτέχνες βάσει ζωδίου
-
-
Γεια σας. Ειμαι και εγω καινουργια στο site και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα. θελω για παραδειγμα να μαθω τι συμβολιζει η αναδρομη Αφροδίτη στον Αιγοκαιρω. επιπλεον πως μπορω να βρω τους προοδευμενους μου πλανητες. σας ευχαριστω !:)
-
καλημέρα σας λέγομαι κωνσταντίνα είμαι νέο μέλος , χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι αναμεσά σας και πολύ περισσότερο που μπορώ να ενημερωνομαι για οτι με ενδιαφέρει υπέροχο το σαιτ υπέροχοι κι εσείς:rolleyes:
-
Καλησπέρα σε όλους σας :)
-
Γειά σε ολους.Καλώς σας βρήκα!:)
-
Καλώς σας βρήκα.Αγαπώ αστρολογία και έχω αρχίσει να ερευνώ :) το θέμα !
-
Quote:
Originally Posted by
Cassie
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το forum. Έχει αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Πολύ καλή προσπάθεια! :)
Quote:
Originally Posted by
ioanis
Καλημερα σε όλα σας !
Με απασχολεί μια όψη.
Ο διελαυνων Κρόνος από τον έβδομο οίκο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον ενδεκατο .
Τι μπορεί να συμβαίνει ?
Quote:
Originally Posted by
antpapi
καλησπέρα σας!!!! χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας
Quote:
Originally Posted by
xristina1978
Ωραία μουσική...θα πρότεινα να κάνετε και μουσικά αφιερώματα σε καλλιτέχνες βάσει ζωδίου
Quote:
Originally Posted by
dora961
καλησπερα σε ολους
Quote:
Originally Posted by
Ελενα Αγ.
Γεια σας. Ειμαι και εγω καινουργια στο site και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα. θελω για παραδειγμα να μαθω τι συμβολιζει η αναδρομη Αφροδίτη στον Αιγοκαιρω. επιπλεον πως μπορω να βρω τους προοδευμενους μου πλανητες. σας ευχαριστω !:)
Quote:
Originally Posted by
sakir
καλημέρα σας λέγομαι κωνσταντίνα είμαι νέο μέλος , χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι αναμεσά σας και πολύ περισσότερο που μπορώ να ενημερωνομαι για οτι με ενδιαφέρει υπέροχο το σαιτ υπέροχοι κι εσείς:rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
therapist
Καλησπέρα σε όλους σας :)
Quote:
Originally Posted by
Alexis_Char.
Γειά σε ολους.Καλώς σας βρήκα!:)
Quote:
Originally Posted by
Μάρω Τζανακάκη
Καλώς σας βρήκα.Αγαπώ αστρολογία και έχω αρχίσει να ερευνώ :) το θέμα !
Καλως ήρθατε στο My Horoscope
καλη περιηγηση να 'εχετε:)
-
Γεια σας!!!Παρακολουθω πολλα χρονια το φορουμ αλλα τωρα αλλαξε και δεν μπορω να ποσταρω καπου την ερωτηση μου...μπορει καποιος να μου απαντησει?Δεν ειναι προσωπικη, ειναι γενικη....Κτεβαζοντας εναν χαρτη διελευσεων πχ πως βλεπω τους οικους?Πως καταλαβαινω πχ οτι ο ταδε οικος πεφτει εκει?Δεν μου τα γραφει ελει που γραφει τις οψεις κλπ
Ευχαριστω για την κατανοηση
-
Στο σύστημα των πλανητικών διελεύσευων εξετάζουμε ακριβώς αυτό. Τους πλανήτες.
Ενας χάρτης για σήμερα δηλαδή - ή για όποια άλλη μέρα συγκρίνεται με τον γενέθλιό μας. Οι πλανήτες σήμερα τι όψεις κάνουν με αυτούς του γενέθλιου χάρτη μας; Οι πλανήτες σήμερα σε ποιους γενέθλιους οίκους μας είναι;
Θεωρώ ότι γνωρίζεις τους γενέθλιους οίκους σου.
Καλωσήλθες πάλι :)
-
Γεια σας χαιρομαι που ειμαι στην παρεα σας.
-
Quote:
Originally Posted by
skorpios89
Γεια σας χαιρομαι που ειμαι στην παρεα σας.
Καλώς ήρθες!!!!! Καλή περιήγηση
-
Γεια σας μελεταω γυρω στα 10 χρονια αστρολογια αλλα τωρα τελευταια ερωτευτηκα την ωριαια μηπως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να τεσταρω τις γνωσεις μου εδω στην ελλαδα γιατι ψαχνω αλλα δεν βρισκω ακρη.
-
καλησπέρα...καλως σας βρηκα!!!