geia sas, de ta paw poly kala m tis egrafes, panta alloi m ta ftiaxnoun meta apo polles prospa8eies. opa, peirazei p grafw greeklish?
Printable View
geia sas, de ta paw poly kala m tis egrafes, panta alloi m ta ftiaxnoun meta apo polles prospa8eies. opa, peirazei p grafw greeklish?
με ποιον μιλαω απο εδω? ειμαι καινουρια και δε θακανα εγγραφη αλλα ενθουσιαστηκα με τισ μουσικεσ επιλογες καθωσ διαωαζα τυχαια στ σιτε ενα θεμα. θελω ν μαθω τη λιστα που παιχτηκε 10:00 σημερα!!!κ τα ονοματα σας φυσικα!
καλημέρα κ από μένα και καλό σβκ! τα λέμε αναλυτικότερα.. όταν προκύψει "θέμα", χα χα!!
Καλως μας ηρθατα αγαπητα νεα μελη:)
Ευχομαι καλη πλοηγηση kai καλο διαβασμα στα καταπληκτικα αρθρα και θεματα που εχει το myhoroscope!!!!
Kαλη συνεχεια λοιπον στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!!:)
Καλησπέρα παιδιά!!! Με λένε Δήμητρα και δεν έχω ιδέα από αστρολογία!!! Πριν από λίγο καιρό μου έκαναν ανάλυση του καρμικού χάρτη μου και ενθουσιάστηκα!! Μπαίνω και εγώ σιγά σιγά σε αυτόν τον θαυμαστό κόσμο και εύχομαι σε όλους μας καλή πλοήγηση!!! :D
Καλώς σας ήρθα! Κι έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα..θα χρειαστώ βοήθεια σίγουρα όμως.:cool:
χαίρετε,
βρήκα ενδιαφέρον το φορουμ σας και εύχομαι κάθε επιτυχία
Γειά σας! ευχαριστώ για την αποδοχή! καλή συνέχεια :)
Γειά σας.
Εγώ πάλι θα ήθελα να ξέρω την διαδικασία για να γίνει ένα μέλος συνδρομητής σ αυτό το σάιτ και να μπορει να διαβάζει αναλυτικά όλες τις όψεις στους χάρτες,
Συγχωρήστε με για την άγνοια αλλά όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να το βρω.
Αν κάποιος θα μπορούσε να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ.
καλησπερα σε ολους
Καλησπέρα σας!
Θα με βοηθήσετε να διαβάσω τον γενέθλιο χάρτη μου?
Μαριλένα καλησπέρα! Καλώς ήρθες :love:
Αν και το σάιτ ενδέχεται να κλείσει στις 31 Αυγούστου, προλαβαίνεις να πας στο δωρεάν ωροσκόπιο -> Οι χάρτες σας, να βάλεις τα στοιχεία σου, όνομα, ώρα, ημερομηνία και τόπο γέννησης και να σώσεις τα δεδομένα σου.
Θα σου βγάλει το σύστημα έναν αριθμό.
Θα πας μετά Γενέθλιοι χάρτες -> Δωρεάν γενέθλια ανάλυση θα βάλεις τον κωδικό αριθμό που σου έβγαλε το σύστημα και θα διαβάσεις τον προσωπικό σου χάρτη.
Είναι η καλύτερη αυτοματοποιημένη ανάλυση προσωπικού γενέθλιου στα ελληνικά.
Καλή μελέτη κι αν επιθυμείς κι εσύ να συμμετέχεις στην ενδεχόμενη νέα συνδρομητική μορφή του Myhoroscope, του καλύτερου αστρολογικού σάιτ στην Ελλάδα, απλά να το δηλώσεις..... Προσπαθούμε να γίνουμε περισσότεροι σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες διότι είναι αμαρτία να χαθεί τέτοια δουλειά που έχει γίνει στο παρελθόν από τα μέλη και τους φίλους του Myhoroscope.......
καλησπεραααααααααα :rolleyes:
Αντιγονη
καλησπερα καλως σας βρηκα αν και προσπαθω να βρω ακρη στο πως κινειστε εδω μεσα
Αντιγονη
Η συζήτηση για το παρόν και το "μέλλον" του myhoroscope μεταφέρθηκε εδώ
MyHoroscope 2013. Το τέλος ενός κύκλου με επώδυνο τρόπο ή .... ?
καλησπερα σε ολους
καλωσορισατε και παλι κοντα μας
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΗ!
Γεια σας
Συγχαρητηρια για το site σας
Καλή συνέχεια
:P <3 pl wraio themaaa
geia
hhhhhhhhhhhhhhhhhh
Καλησπέρα,
είμαι ο emakry και βρίσκω πολύ ωραία την ιστοσελίδα σας. Έχω διαβάσει ήδη αρκετά άρθρα. Επίσης μ' αρέσει πολύ η μουσική που βάζεται. Καλώς σας βρήκα.
Γειά σας! Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή!
Καλησπερα παιδια!να ρωτησω κατι και ας μου απαντησει καποιος παρακαλω.Τι σημαινει οταν ο διελαυνων β δεσμος κανει συνοδο με τον γενεθλιο ποσειδωνα στον πρωτο οικο.Ο γνεθλιος βορειος ειναι στον ζυγο στον ενδεκατο.ας ασχοληθει καποιος για να μου πει! ευχαριστω!
Καλως ηρθατε στο μεγαλυτερο αστρολογικο σαιτ
καλη συνεχεια αγαπητα νεα μελη σας ευχομαι:love:
πως κανω διαγραφη απ το σαιτ?
καλησπέρα, εχω εγγραφεί στο site λιγο καιρό. Ασχολούμαι με την αστρολογία καποια χρόνια και τωρα παρακολουθώ το advanced course στη Mayo astrology School. Ανυπομονώ για επικοινωνία πάνω στο αγαπημένο μας θέμα την αστρολογία :)
Γεια σας, ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.
Είστε το αγαπημένο μου site :)
Με λένε Χριστίνα και ενημερώνομαι συχνα πυκνά από το myhoroscope για όσα με απασχολούν!
Συνεχίστε έτσι, ειστε υπέροχοι!
Καλως ήρθατε στον μεγαλύτερο αστρολογικό ιστοτοπο
με την πιο πλουσια βιβλιοθηκη γεματη με αρθρα αστρολογων και θεματα .
Ευχομαι καλη πλοήγηση λοιπον και αν εχετε αστρολογικες αποριες μπορειτε να ρωτησετε στο καταλληλο φορουμ :)
καλη συνεχεια :love:
Καλησπέρα myhoroscope,
Καλώς σας βρήκα! Έχω αρχίσει να διαβάζω αστρολογία εδώ και λίγο καιρό και βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα άρθρα σας. Έχω και εγώ αρκετές απορίες που όλο και αυξάνονται όσο διαβάζω...
Θα τις εκθέσω εν καιρώ
Ευχαριστώ
xeniam
Καλημέρα θέλω να ρωτήσω αν ταιριάζει γυναίκα κρίος με οροσκώπο ζυγό σελήνη στην παρθένο αφροδίτη ιχθείς αρη στον κριό με άνδρα ζυγό δεν ξέρω οροσκόπο ξέρω σελήνη στους ιχθεις αφοδίτη και αρη στην παρθενο.
Χαίρομαι πολύ που είστε πάλι εδώ!!!!!!
geia sou kalwseirthes
ΑΓΑΠΗ....ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΚΟΡΠΙΟ.......:)
Καλησπέρα σας λέγομαι Ειρήνη, ειχα πολύ καιρό να εισέλθω στο χώρο... είναι όντως η πρωτη φορά που γράφω, ελπίζω να βρω κίνητρο να γράφω συχνότερα.
Καλησπέρα,
είμαι η Γεωργία και είμαι φανατική οπαδός & αναγνώστρια του φόρουμ σας! Λόγω έλλειψης η/υ είχα καιρό να μπώ! Αλλά τώρα επανήλθα! Καλώς σας βρήκα :)