Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
είμαι ιχθύς και στις 23 Απριλίου μου συνέβη κάτι πολύ καλό,αστρολογικά υπάρχει κάποια εξήγηση?
Quote:
Originally Posted by
STAVROULINI
είμαι ιχθύς και στις 23 Απριλίου μου συνέβη κάτι πολύ καλό,αστρολογικά υπάρχει κάποια εξήγηση?
:bigsmile: Προσωπικά δεν μπορώ να σου δώσω κάποια εξήγηση.:unsure:,μπορώ όμως να σε καλοσωρίσω και να σου ευχηθώ καλή περιήγηση!!!!!!:bigsmile:
καλησπερα κι απο μενα!!!!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το
προηγούμενο είχε μεγαλώσει πολύ.
Εδώ μπορούμε να συστηθούμε.
Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
Ή απλά ένα "γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
Παρακαλώ κρατήστε το θέμα "καθαρό"
Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
Από εδώ θα διαγράφονται!
Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.
Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" :) ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:
Πολλοί φίλοι και μέλη μας πιστεύουν ότι είναι προνόμιο να είσαι μέλος στα fora του MyHoroscope για πολλούς λόγους. Ίσως και να έχουν δίκιο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από το διάλογο και μέσα από την ενεργή συμμετοχή υπάρχει πάντα κέρδος για όλους.
Σημεία που πρέπει να προσέξετε:
- Γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greekflish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
- Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.
Γεια και χαρά!
Quote:
Originally Posted by
cruiser1
Γεια και χαρά!
γεια σου και σενα:bigsmile:
καλως ορισες στην παρεα μας!!
Γειά σας, ελπίζω κι εγω να γίνω μέλος της παρέας σας, γιατι απο οτι βλέπω έχουμε να πούμε πολλά.
:nuts:
Quote:
Originally Posted by
flyingpig
Γειά σας, ελπίζω κι εγω να γίνω μέλος της παρέας σας, γιατι απο οτι βλέπω έχουμε να πούμε πολλά.
:nuts:
Καλώς τον, χαιρόμαστε που είσαι κ εσύ μαζί μας..:bigsmile:
:welcome:
Γεια σου flyingpig ! Καλώς ήρθες σε αυτό τον τόπο αναζήτησης του άπιαστου. Καλό ταξίδι. welcome on board!:cheesy:
καλησπερα σας
επιτελους βρηκα τον κωδικο μου
Quote:
Originally Posted by
maniana
καλησπερα σας
επιτελους βρηκα τον κωδικο μου
καλησπερα και σε εσενα!!:bigsmile: