Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
forgetgp
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα! Είμαι μια Καρκινίτσα με ωροσκόπο Καρκίνο!
Ααα υπέροχα!! Θα καλοπερνάς αυτό το διάστημα κ συ!! :love:
Καλό μήνα να έχουμε και καλωσόρισες στο :horoscope:
Δεν το συζητώ! ωραίο PM :-)
ειλικρινά, μου δεν αντιλήφθηκα που ακριβώς μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις ή τι σημαίνει ο γενέθλιος χάρτης..προφανώς χρειάζονται εξιδεικευμένες γνώσεις.
Απλά δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα της εγγραφής-και με όλον τον σεβασμό-αν δεν επεξηγείτε παρακάτω τι σημαίνει, την στιγμή που άλλα sites το κάνουν
ΜΦΧ
Αγγ
Quote:
Originally Posted by
aggelikia
ειλικρινά, μου δεν αντιλήφθηκα που ακριβώς μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις ή τι σημαίνει ο γενέθλιος χάρτης..προφανώς χρειάζονται εξιδεικευμένες γνώσεις.
Απλά δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα της εγγραφής-και με όλον τον σεβασμό-αν δεν επεξηγείτε παρακάτω τι σημαίνει, την στιγμή που άλλα sites το κάνουν
ΜΦΧ
Αγγ
Καταρχήν καλώς ήρθες
Αγαπητό μέλος,
δεν χρειάζεται καμια εξειδικευμένη γνώση να διαβάσεις τον γενέθλιο χάρτη σου μιας και προσφέρεται εκτενέστατη δωρεάν ανάλυση γενέθλιου χάρτη. Όσο για τις προβλέψεις... δεν σε βλέπω παρατηρητική... στο πάνω μέρος της σελίδας μας υπάρχουν κάποια tabs, ένα από αυτά λέει Προβλέψεις.
Καλή συνέχεια! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
cady cady
γεια σε ολους!!!!!!!!!!
γεια σου και σενα !!:bigsmile:
καλως ορισες!!!
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΦΙΛΩΝ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ!!!
Quote:
Originally Posted by
sirinaki
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΦΙΛΩΝ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ!!!
Θα ανακαλύψεις πολύ περισσότερες δυνατότητες να προσφέρονται εδω!
Καλώς μας ήρθες :bigsmile::bigsmile:
(μην γράφεις όμως με κεφαλαία :embarrest )
Quote:
Originally Posted by
peace&love
kalhspera!!!! :-)
καλως ορισες!!!:bigsmile:
:nogrgl