Γειασας παιδια ....ευχαριστω που με δεχτικατε στην παρεασας..!!!
Printable View
Γειασας παιδια ....ευχαριστω που με δεχτικατε στην παρεασας..!!!
Καλησπέρα και από μένα, Είμαι η Δήμητρα από Αθήνα
καλημερα καλη εβδομαδα ολους
μια απορια η επιλογη επανω αριστερα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ παταω αλλα πρωτη φαση βλεπω κριος με κριος και δεν μπορω να δω εφοσον παταω το κουμπι για να δω το ζωδιο μου δεν ανταποκρινεται
Γειά σας κ απο μένα!!!
Κ παλι καλησπερα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ KORALI ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ
kalispera...shmera xekinhsa na mai sthn selida sas...epilegete kai poli oraia mousiki....well done....:)
Καλησπέρα!!!
γεια χαρα σε όλους
Γεια σας κ από μένα!!! Ευχαριστώ που με δεχτήκατε,είμαι η Σούλα από Κρήτη!!:)
Καλησπερα σε ολους!Ειμαι καινουργιος και βλεπω οτι το site ειναι πολυ ενδιαφερον!
Καλησπερα,ειμαι νεο μελος και προσπαθω να διευρηνω τις γνωσεις μου στα προοδευτικα συστηματα.
καλη σασ μερα!Μου αρεσει πολη το site σασ,το διαβαζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!
Γεια σας, λέγομαι Κατερίνα,
ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να πειραματιστώ και να μάθω μερικά πράγματα για την αστρολογία. Αυτό που θα ήθελα περισσότερο, το οποιο πιστεύω να ενδιαφέρει αρκετό κόσμο, θα επιθυμούσα να υπάρχει και μία δωρεάν ανάλυση για τις σχέσεις (γραπτή εννοώ, όχι μόνο με χάρτη. Ευχαριστω και πάλι. Καλή συνέχεια στο έργο σας.
Καλησπερα πολυ καλη δουλεια στη σελλιδα πεδες κρατηστε γερα!
καλημέρα και από μένα ειμαι νέο μέλος ;)
Καλησπέρα, είναι πρώτη φορά που γράφω κάτι μετά από σχεδόν ένα χρόνο εγγραφής. Θα ήθελα να πω ότι το ραδιοφωνικό σας πρόγραμμα είναι πάρα πολύ ωραίο! Επίσης θα ήθελα να μάθω αν γίνεται το τραγούδι που έπαιξε πριν το "Johnny & Mary" του Robert Palmer. Ήταν ενα ελληνικό τραγούδι που άκουσα στο τέλος του δυστυχώς και θα ήθελα να μάθω τον τίτλο του. Ευχαριστώ!
γεια σας....καλως ηρθα
[QUOTE=bella lugosi;152682]Καλησπέρα, είναι πρώτη φορά που γράφω κάτι μετά από σχεδόν ένα χρόνο εγγραφής. Θα ήθελα να πω ότι το ραδιοφωνικό σας πρόγραμμα είναι πάρα πολύ ωραίο! Επίσης θα ήθελα να μάθω αν γίνεται το τραγούδι που έπαιξε πριν το "Johnny & Mary" του Robert Palmer. Ήταν ενα ελληνικό τραγούδι που άκουσα στο τέλος του δυστυχώς και θα ήθελα να μάθω τον τίτλο του. Ευχαριστώ![/QUOTE
Δεν πειραζει ποτε δεν ειναι αργα για ενα καλωσορισμα:):):love:
Μπες στο σταθμο εχει τσατ και εκει θα σου απαντησουν αμεσως!
καλη πλοηγηση ευχομαι
οκ- Νόμιζα ότι είχα μπει εκεί βασικά- δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά...:p
Ευχαριστώ πολύ θα στείλω εκεί το ιδιο μήνυμα!!!
να με και εγω
Καλησπέρα σας, Δάφνη με λένε, είμαι καινούργιο μέλος, ευχαριστώ που με δεχθήκατε και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας! Ελπίζω να μάθω αρκετά πράγματα και ελπίζω επίσης πως γράφω στο σωστό θέμα!:D
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΟ SITE ΕΔΩ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ....:D
ΜΑΛΟΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ..:lost:
καλημερα ειμαι καινουργιο μελλος σας βρισκω καταπληκτικους
Mια καλησπέρα μπήκα να γράψω...πόσο θα ήθελα να καταλάβαινα περισσότερα όσο αφορά την αστρολογία....
[QUOTE=LAHTARA;152832]Mια καλησπέρα μπήκα να γράψω...πόσο θα ήθελα να καταλάβαινα περισσότερα όσο αφορά την αστρολογία....[/QUO
καλησπερα κοριτσι μου καλα εκανες και μας εγραψες ενα γεια
:love::love::love::love::love::love:
Γεια σας.Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; θέλω να μάθω που είναι ο κλήρος της τύχης στο ωροσκόπιό μου
13 Ιουνίου 1962 Αθήνα 09.30 πρωί
Ευχαριστώ
Γεια σου VOULAKI στο link που σου δίνω μπορείς να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου και να δεις το χάρτη σου και τον κλήρο της τύχης. Στο Δωρεάν Ωροσκόπιο από την μπάρα επιλογών στο πάνω μέρος της σελίδας, έχεις τη δυνατότητα να καταχωρείς χάρτες στη προσωπική σου βάση, να διαβάσεις τη γενέθλια ανάλυσή σου κλπ
Γειά σας και απο μένα ..καταρχάς να ευχαριστήσω για τα πολλά δωρεάν
που προσφέρετε στα μέλη σας (και όχι μόνο) προσπαθώ να περιηγηθώ
στο site σας γιατί δεν γνωρίζω πολλά απο p.c. απο φίλη φανατική σας έμαθα
την σελίδα και πραγματικά είναι πολύ καλή...ευχαριστώ προκαταβολικά..:)
Με λενε σοφιονα και σας χαιρετιζω απο χρονια πολλα οταν ακομη ελεγες οτι ασχολιεσαι με την αστρολογια και σε κοιταζαν σαν γραφικη απο τοτε λοιπον με ειχε συνεπαρει και σε ολη την μεχρι τουδε ζωη μου εξακολουθω να την χρησιμοποιω σαν πολυτιμο εργαλειο αυτογνωσιας χαιρομαι που τα οφελη της για οσους ειναι δεκτες ειναι προσβασιμα μεσω υμων
Καλησπερα καλως σας βρηκα......