-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Καλη χρονια σε ολους!Φανταστικο το σαιτ σας!
-
γεια σας γραφω 1 η φορα στο σαιτ σας
το παρακοουθω αρκετο καιρο ευχαριστουμε για αυτα που μαθαινουμε
ηθελα να ρωτησω δεν εχω καταλαβει τα μεσοδιαστηματα πως τα βρισκουμε
και τι σημαινουν
ευχαριστω καλη συνεχεια
-
ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε τη δυνατότητα να μελετήσω το ωροσκόπιο μου μέσα από το site σας!!:)
- - - Updated - - -
ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε τη δυνατότητα να μελετήσω το ωροσκόπιο μου μέσα από το site σας!!:)
-
Quote:
Originally Posted by
depoula
καλησπερα...ονομαζομαι Δεσποινα...
Quote:
Originally Posted by
ilias131
καλησπερα..ονομαζομαι ηλιας:D 2.6.1991 17.40
Quote:
Originally Posted by
BBreath
Καλησπεεεεεεεεεεεεερα!! :clap::clap::clap:
Quote:
Originally Posted by
didh_13
καλησπερα ειμαι και εγω εδω :D
Quote:
Originally Posted by
evtyskan
καλησπερα σας :)
Quote:
Originally Posted by
attavyros
Καλησπέρα παιδιά σε όλους !!! Ονομάζομαι Κωνσταντίνα κ χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην παρέα σας !!! Να είστε πάντα όλοι καλά, με θετική σκέψη κ ενέργεια !!! Φιλιά πολλά !!! :D
Quote:
Originally Posted by
maniapetra
Γεια σας καλως σας βρηκα!
Quote:
Originally Posted by
eva!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ Κ ΑΦΡΟΔΙΤΗ;
Quote:
Originally Posted by
tweetyslvstr
Καλησπέρα παιδιά!! Είμαι καινούργιο μέλος και ακόμα δεν έχω μάθει που βρίσκεται το καθε θέμα. Λοιποιν θα ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε που είναι ο προοδευμενος αρης όταν εχεις γεννηθει 12 σεπετεμβριου του 1996 και ωρα 12,57 το μεσημερι. Παρακαλώ απντήστε μου συντομα όποιος γνωριζει κατι
- - - Updated - - -
Καλησπέρα παιδιά!! Είμαι καινούργιο μέλος και ακόμα δεν έχω μάθει που βρίσκεται το καθε θέμα. Λοιποιν θα ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε που είναι ο προοδευμενος αρης όταν εχεις γεννηθει 12 σεπετεμβριου του 1996 και ωρα 12,57 το μεσημερι. Παρακαλώ απντήστε μου συντομα όποιος γνωριζει κατι
- - - Updated - - -
Quote:
Originally Posted by
fantastic
ευχαριστω για την αποδοχη...ελπιζω μαζι σας να λυσω ολλες μου τις αποριες....:rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
Anelia79
Καλη χρονια σε ολους!Φανταστικο το σαιτ σας!
Quote:
Originally Posted by
athinaz
γεια σας γραφω 1 η φορα στο σαιτ σας
το παρακοουθω αρκετο καιρο ευχαριστουμε για αυτα που μαθαινουμε
ηθελα να ρωτησω δεν εχω καταλαβει τα μεσοδιαστηματα πως τα βρισκουμε
και τι σημαινουν
ευχαριστω καλη συνεχεια
Quote:
Originally Posted by
pincpanic
- - - Updated - - -
Καλώς μας ήρθατε αγαπητά νεα μελη του myhoroscope:)
Σας εύχομαι καλη συνεχεια και καλο διαβασμα !!!
-
Καλή μήνα και η καλύτερη για όλους !:D
-
καλημερα και καλο σασ βρηκα!!!
-
-
:):):) giasas...herome pou gnorizo tin side sas...
-
Καλημέρα Μάγκες
Ονομάζομαι Παναγιώτης και είμαι καινούριο μέλος... Εύχομαι τα καλύτερα στο site και τους αναγνώστες του
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ!!!
-
yasas , ime kenuria ke den ksero na grafo sta elinika, omos tha ime poli happy an me dextite stin pareasa!! :D
-
εεεε να μην παραπονιέται το αυτόματο μήνυμα,....Γεια σε όλη την αστρολογική παρέα! Καλή φώτιση και οι Ουρανοί μαζί μας!!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
kisaky
Καλή μήνα και η καλύτερη για όλους !:D
Quote:
Originally Posted by
Lina.Mel
καλημερα και καλο σασ βρηκα!!!
Quote:
Originally Posted by
kostasky
kalispera se oloys
Quote:
Originally Posted by
Maria1314
:):):) giasas...herome pou gnorizo tin side sas...
Quote:
Originally Posted by
ΠΗΤΕΡ
Καλημέρα Μάγκες
Ονομάζομαι Παναγιώτης και είμαι καινούριο μέλος... Εύχομαι τα καλύτερα στο site και τους αναγνώστες του
Quote:
Originally Posted by
vasia21
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ!!!
Καλησπερα σας και καλώς μας ήρθατε αγαπημενα νεα μελη:)
Σας ευχομαι καλη περιήγηση στο καλυτερο αστρολογικό σαιτ:)
Καλη συνεχεια λοιπον!
-
Quote:
Originally Posted by
ssiissssyy
yasas , ime kenuria ke den ksero na grafo sta elinika, omos tha ime poli happy an me dextite stin pareasa!! :D
Quote:
Originally Posted by
magenta
εεεε να μην παραπονιέται το αυτόματο μήνυμα,....Γεια σε όλη την αστρολογική παρέα! Καλή φώτιση και οι Ουρανοί μαζί μας!!!!!!!!
Καλως ορίσατε στην αστρολογικη παρεα μας
καλη συνεχεια σας ευχομαι:)
Υ.Γ Magenta
στις 16 ε; δεν ξεχναωωωω:lol::):love:;)
-
-
Ειμαι η Ξενια και προσφατα προστεθηκα στα μελη σας.Παρακολουθω με μεγαλο ενδιαφερον ολες τις θεματικες ενοτητες και τα σχολια των μελων .Ευχαριστω πολυ τους διαχειριστες για την ομορφη φιλοξενια στο χωρο τους και που μοιραζονται μαζι μου τις γνωσεις τους.Να ειστε ολοι καλα...θα τα λεμε!!:)
-
Γεια σαs συγχαρητηρια site σαs!!!!
- - - Updated - - -
-
Καλημέρα!!!Καινούρια στην παρέα!!!!
-
γεια σας είμαι η nan είμαι παλιό μέλος αλλά πρώτη φορά γράφω, συγχαρητήρια για τη σελίδα. Έχω απορία για τον ωροσκόπο μου που μπορώ να ποστάρω ερώτηση ;
-
Quote:
Originally Posted by
LEGALLY BLONDE
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
Quote:
Originally Posted by
STELLALARA
- - - Updated - - -
Quote:
Originally Posted by
sk1986
Καλημέρα!!!Καινούρια στην παρέα!!!!
Quote:
Originally Posted by
nan2009
γεια σας είμαι η nan είμαι παλιό μέλος αλλά πρώτη φορά γράφω, συγχαρητήρια για τη σελίδα. Έχω απορία για τον ωροσκόπο μου που μπορώ να ποστάρω ερώτηση ;
Καλώς μας ήρθατε αγαπητά νεα μελη:)
Σας ευχομαι καλή συνέχεια!
-
Kalisperoudia:D exw mia aporia ... tha ithela na mathw an iparxei diafora metaksi zwdiou mias sxesis kai iliou apo to syntheto xarti mias sxesis episis! :) euxaristw ek twn proterwn :D
-
-
Quote:
Originally Posted by
canserloveswater
Kalisperoudia:D exw mia aporia ... tha ithela na mathw an iparxei diafora metaksi zwdiou mias sxesis kai iliou apo to syntheto xarti mias sxesis episis! :) euxaristw ek twn proterwn :D
Quote:
Originally Posted by
Havah
Γεια και απο μενα! :)
Καλημέρα και καλώς μας ήρθατε:)
-
γεια σας, ευχαριστω πολυ για το καλοδεξιμο.
-
Καλημερα σε ολους και καλο Σ/Κ
-
Quote:
Originally Posted by
chrisi70
Καλημερα σε ολους και καλο Σ/Κ
Καλως ήρθες στο myhoroscope
καλο Σ\Κ και σε εσενα:)
-
Quote:
Originally Posted by
EaudeNile
γεια σας, ευχαριστω πολυ για το καλοδεξιμο.
Kαλωσόρισες στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ
καλη συνεχεια λοιπον:)
-
Καλημερα. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες η όψη πλουτωνα αντίθεσης Με την γενέθλια Αφροδίτη μου. Και απο ότι εψαξα θα είναι μεχρι το 2016 εκτός απο κάποιο μικρό διάστημα μέσα στο 14. Τι να περιμένω απο αυτή την διέλευση; Έχω τρομοκρατηθει.
-
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ..... ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΡΘΡΑ!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!! :)
-
Quote:
Originally Posted by
ANAKSUNAMUN
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ..... ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΡΘΡΑ!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!! :)
Καλώς ηρθες στο myhoroscope
καλη περιηγηση λοιπον!:)
-
Τις τελευταίες μέρες η αίσθηση της ανασφάλειας,του φόβου και της ανησυχίας τις βιώνω πιο έντονα και η αυτοκριτική σε υψηλό βαθμό... και η υπομονή.. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ... καταβάλλω μεγάλες προσπάθειες να είμαι ψυχραιμοι.. όλα μου φαίνονται εναντιον μου.... και το ότι σήμερα χτύπησε η κόρη μου.. (καρκινάκι 4-7-97, 10:25)... ήταν το κερασάκι.... ελπίζω να μην μας βρουν χειρότερα.... καθώς και όλα τα παιδάκια του κόσμου....
-
Καλή μου εύχομαι να είναι κατι περαστικό και ελαφρύ για την κορούλα σου....Βιώνουμε όλοι την απότομη ανατροπή των συνηθειών μας. Εϊναι για όλους μας δύσκολο αλλά μια διαδικασία που είναι ακρως βοηθητική μιας που είχαμε φτασει σε επίπεδα ασύδοτης κρεπάλης και ανευθυνότητας....
Ευχομαι να πάνε όλα καλά και είμαι σίγουρη ότι σιγά σιογά θα γεννηθούν τα απαραίτητα αντισώματα ώστε να προσαρμοστουμε και να επιβιώσουμε
-
Eυχαριστώ πολύ...ράγισμα στην κερκίδα....ε..θα ταλαιπωρηθούμε λιγάκι....Επιβίωση...ναι..μα η ψυχολογία στο ναδίρ...αισθάνομαι αυτές τις ημέρες κάπως σαν..." άλλο είναι και άλλο δείχνει " στο κοντινό μου περιβάλλον...(γιατί για το υπόλοιπο περιβάλλον πλέον είναι δεδομένο....)ή η φαντασία μου..καχυποψία μου φταίει....πάντως μια εσωτερική αναστάτωση που με κανει να θελεω να κρυφτω - εξαφανιστώ...!!! Κρεπάλη και ανευθυνότητα....έτσι!!! απόροια της κρίσης αξιών.... Η αδιαφορία, η ασυδοσία και η απληστία του παρελθόντος μας έφερε ΕΔΩ...Καλή τύχη σε όλους μας....
-
Η αυστηρή αυτοκριτική και η αυτοτιμωρία όμως πρέπει να έχουν μέτρο και όριο. Μόλις τα άφησα πίσω γιατί είναι μεγάλη παγίδα....και στο τέλος απλά ...."βολεύει" να λεμε στους εαυτούς μας ότι δεν είμαστε ικανοί για τίποτα εφόσον όλα λάθος τα κάναμε...ΟΧΙ...Πάμε για τα σωστά και επώδυνα, πάμε για καινούργιες προσπάθειες χωρίς να ξεχνάμε τα λαθη μας...Εστω κι αν ξανακάνουμε...Οποιος δεν δρα δεν κάνει λάθη....Καλή προσπάθεια και πολύ δύναμη σε όλους μας..
Σιδερένια η μικρή σου!!!!Να την χαίρεσαι!:)
-
καλησπερα σε ολη την παρρεα!!!καινουργιος αλλα λιγο ενημερωμενος..παιδια θελω την βοηθεια σας γιατι εχω ανησυχησει λιγο μπορω να πω...στις 24 ο πλουτωνας κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο κρονο μου (στον ζυγο)και εχω ακουσει για θανατους δυσκολιες κτλ...δεν μπορω αλλες κακες οψεις!ειμαι ζυγος με ωροσκοπο υδροχοο 7οκτωμβρη 1981 τι να προσεξω???ευχαριστω που με ακουσατε!
-
kalhmera eimai kainourgio melos k egw,k prospa8w na vgalw mia akrh.!:rolleyes:
-
Δεν έχω, εγώ προσωπικά, επιλογή αλλη παρά να παλέψω....μου τα χαλάει λίγο ο ανάδρομος...νοιώθω από χτες.."κάπως" μπλοκαρισμένη..δεν ξέρω τι αγγίζει στο χάρτη μου..αλλά μάλλον θα με δυσκολέψει....Ευχαριστώ πολύ...καλή συνέχεια...
-
Quote:
Originally Posted by
katerinanoukos
kalhmera eimai kainourgio melos k egw,k prospa8w na vgalw mia akrh.!:rolleyes:
Kαλωσορισες στο myhoroscope:)
-
γεια σας! καλες αναζητησεις!
-
Γεια σας και απο μενα!
Μου αρεσει η αστρολογια αν και με δυσκολευει αρκετα. Ειναι όμως ενας τομεας που με ενδιαφερει να διερευνήσω...