-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Καλώς σας βρήκαμε στο πολύ ενδιαφέρον σας site.Θα μπορούσα να βοηθηθώ σε σχέση με την προοδευμένη μου Αφροδίτη. Είμαι γεννημένη 24/9/1967 κι ώρα 9:20 το πρωί. Ευχαριστώ:)
- - - Updated - - -
Καλώς σας βρήκαμε στο πολύ ενδιαφέρον σας site.Θα μπορούσα να βοηθηθώ σε σχέση με την προοδευμένη μου Αφροδίτη. Είμαι γεννημένη 24/9/1967 κι ώρα 9:20 το πρωί. Ευχαριστώ:)
-
Quote:
Originally Posted by
spiros l
γεια!!! με λενε σπυρο και ειμαι νεο μελος
- - - Updated - - -
γεια!!! με λενε σπυρο και ειμαι νεο μελος
Quote:
Originally Posted by
ΣΟΦΟ
ΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:):):):):):):):):):)
Quote:
Originally Posted by
Miriel
Γεια χαρά - θεωρώ πως είστε το μόνο σοβαρό αστρολογικό site εν Ελλάδι.Λατρεύω την Αστρολογία, ελπίζω κάποια στιγμή να εγκατασταθώ στην Αθήνα και να σπουδάσω.Πιο πολύ ενδιαφέρομαι για άρθρα Ερωτικής Αστρολογίας, διότι βασανίζομαι πολύ στα αισθηματικά.Το να έχεις Κρόνο σύνοδο με τον Ηλιο σου δεν είναι μικρό πράγμα.
- - - Updated - - -
Γεια χαρά - θεωρώ πως είστε το μόνο σοβαρό αστρολογικό site εν Ελλάδι.Λατρεύω την Αστρολογία, ελπίζω κάποια στιγμή να εγκατασταθώ στην Αθήνα και να σπουδάσω.Πιο πολύ ενδιαφέρομαι για άρθρα Ερωτικής Αστρολογίας, διότι βασανίζομαι πολύ στα αισθηματικά.Το να έχεις Κρόνο σύνοδο με τον Ηλιο σου δεν είναι μικρό πράγμα.
Quote:
Originally Posted by
λιλιανα
- - - Updated - - -
Καλως μας ηρθατε αγαπητα νεα μελη!!
Καλη συνεχεια λοιπον!!:)
-
Καλησπερα!! Ειμαι καινουρια στο site και ειπα να πω ενα γεια!! :)
-
to site einai poly kalo epaggelmatiko tha elega me polles pirofories! teleio!
to xrisimopoiw diavazw polla
eimai zygos me partheno
alla exw k polla sto skorpio 23 okt stin allagi eimai..
-
Quote:
Originally Posted by
libra83
Καλησπερα!! Ειμαι καινουρια στο site και ειπα να πω ενα γεια!! :)
Quote:
Originally Posted by
E-mil
to site einai poly kalo epaggelmatiko tha elega me polles pirofories! teleio!
to xrisimopoiw diavazw polla
eimai zygos me partheno
alla exw k polla sto skorpio 23 okt stin allagi eimai..
Καλωσορισατε στο myhoroscope:)
Ευχομαι καλη πλοηγηση αγαπητα νεα μελη:love:
-
καλησπέρα είμαι νέο μέλος του φορουμ σας. είμαι ταυρος, 4-5-69 με ώρα γέννησης καπου μεταξύ 3-5 το πρωί, δεν θυμάται η μανα μου!!!εχουν περάσει και χρονια....:) :) :)..έμαθα προσφατα οτι η προοδευμένη μου αφροδίτη είναι στον ταυρο..τι σημαίνει αυτό τωρα;;;;;ξέρεις κανεις;;;επίσης επειδή αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα τη πέμπτη 6 δεκεμ. περιμενω ένα σημαντικό αποτέλεσμα, μια σημαντική είδηση, τι λέτε;; θα είναι καλή;;;;;;;;;;;;
ευχαριστώ πολύ και καλή συντροφιά να έχουμε....
- - - Updated - - -
-
Quote:
Originally Posted by
voglio
καλησπέρα είμαι νέο μέλος του φορουμ σας. είμαι ταυρος, 4-5-69 με ώρα γέννησης καπου μεταξύ 3-5 το πρωί, δεν θυμάται η μανα μου!!!εχουν περάσει και χρονια....:) :) :)..έμαθα προσφατα οτι η προοδευμένη μου αφροδίτη είναι στον ταυρο..τι σημαίνει αυτό τωρα;;;;;ξέρεις κανεις;;;επίσης επειδή αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα τη πέμπτη 6 δεκεμ. περιμενω ένα σημαντικό αποτέλεσμα, μια σημαντική είδηση, τι λέτε;; θα είναι καλή;;;;;;;;;;;;
ευχαριστώ πολύ και καλή συντροφιά να έχουμε....
- - - Updated - - -
Καλως μας ήρθες και καλη συνεχεια ευχομαι :)
-
Hi! Ειμαι η Αγγελικη, νεο μελοσ κ μ αρεσει η σελιδα σας!
-
Καλημερα ειμαι η azrael κ χαιρομαι που βρισκομαι στην παρεα σας, δεν ξερω πολλα για την αστρολογια αλλα ελπιζω να μαθω κατι περισσοτερο εδω.:D
-
Γεια σας κ απο μένα !!! Νέα στην παρέα σας...
-
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ:lost:
-
Quote:
Originally Posted by
angiea
Hi! Ειμαι η Αγγελικη, νεο μελοσ κ μ αρεσει η σελιδα σας!
Quote:
Originally Posted by
angel azrael
Καλημερα ειμαι η azrael κ χαιρομαι που βρισκομαι στην παρεα σας, δεν ξερω πολλα για την αστρολογια αλλα ελπιζω να μαθω κατι περισσοτερο εδω.:D
Quote:
Originally Posted by
angeli7
Γεια σας κ απο μένα !!! Νέα στην παρέα σας...
Quote:
Originally Posted by
EFIEFI
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ:lost:
Καλως ήρθατε στην μεγαλη παρεα του myhoroscope
Ευχομαι καλη συνεχεια και καλο διαβασμα στα πολυ καλα αρθρα και θεματα που εχει το σαιτ μας!!!
:xmas-smiley-003::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
-
καλησπέρα σε όλους, μετά απο αρκετά χρόνια :)
-
Quote:
Originally Posted by
panther
καλησπέρα σε όλους, μετά απο αρκετά χρόνια :)
Καλως την !τι κανεις Ιουλια μου;:)
Βαλε ξανα εκεινο το υπεροχο αβαταρ σου [εγινε αναβαθμιση του σαιτ πριν λιγους μηνες και βαλαμε ολοι ξανα απο την αρχη τα αβαταρ μας.
Θα ηθελα πολυ να εισαι ξανα ενεργη στην παρεα του myhoroscope αν μπορεις
:love::)
φιλικα
Δεσποινα κουκι
ευχομαι καλες γιορτες κοριτσι μου:Santa1:
-
Καλησπέρα σας καλώς σας βρήκα.:)
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚ,ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ,:).ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
- - - Updated - - -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚ,ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ,:).ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-
γεια σας παιδια μπηκα και εγω στην ομαδα...θελω να διαβασω γνωμες για την εφηβεια και το αν ειναι καλο ενας εφηβος να κυνηγησει το ονειρο του...Δηλαδη για να γινω πιο συγκεκριμενος εγω ειμαι 16 ετων και οπως ξερετε οι περισσοτεροι στην ηλικια μας ακουμε δυνατη μουσικη η οποια μας εκφραζει και οι περισσοτεροι απο μας δεν δινουμε σημασια στα μαθηματα γιατι απλως θελουμε να διασκεδασουμε... Αν και δεν ειμαι καλος μαθητης λεω οτι αν δεν πετυχω στα μαθηματα και γενικα στην μορφωση στο μελλον δεν θα εχω δουλεια... Θελω να καταληξω οτι αν κυνηγησεις το ονειρο το οποιο δημιουργηθηκε στην εφηβεια μπορεις να πετυχεις στην ζωη σου? το ονειρο μου ειναι να παραγω μουσικη ειναι ο μονος τροπος που με κανει να νιωθω ωραια και θελω με αυτο που παραγω να νιωθουν και οι αλλοι ωραια... αν και εχω πολλες αμφιβολιες για το μελλον αν ακολουθησω αυτο το επαγγελμα γιατι δεν ξερω αν θα πετυχω τον σκοπο που θελω και αν το μετανιωσω τοτε θα ειναι αργα και δεν θα ξερω καποια αλλη δουλεια να κανω...Οποιος εχει καποια γνωμη θα χαιρομουνα παρα πολυ να την διαβασω..ευχαριστω για τον χρονο σας
-
γεια σας!καλως σας βρηκα :)
-
Γεια σου Βασίλη 16χρονε.
Σίγουρα η καριέρα του μουσικού δεν ειναι ούτε εύκολη ούτε στρωμένη με ροδοπέταλα.
Επειδή όμως είσαι 16ρης, θα απαντήσω ετσι, με ατάκα του Σαββόπουλου:
"Είμαι 16ρης ... σας γαμώ τα λύκεια"
Δηλαδή ο μικρός και ο τρελός θα μας πει την αλήθεια. Αν εσυ το παιδί δεν κυνηγήσεις το όνειρό σου, αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, τότε ποιος θα το κάνει??
Κατα τα άλλα , την ευχαρίστηση , την πλήρωση που νιώθεις με τη μουσική θα τη νιώθεις είτε αυτό γίνει επάγγελμα είτε όχι.
Ψάχνε τον εαυτό σου - εσύ μόνο θα μπορείς να απαντάς στα ερωτήματα που θέτεις για τον εαυτό σου.
γεια χαρά και στον panther, θυμάμαι έχω διαβάσει κατι ενδιαφέροντα αρθράκια απο το όνομα αυτό.
cheers, και είθε η εποχή της αυτογνωσίας να έρθει για την ανθρωπότητα
-
-
καλη σας μερα και καλως σας βρηκα!
- - - Updated - - -
-
Quote:
Originally Posted by
μαρστιλια
- - - Updated - - -
Καλως μας ήρθες Μαρστιλια:)
:xmas-smiley-029:
-
Γεια σε ολους,
ονομάζομαι Ελενη, ψαχνοντας τις ετησιες προβλέψεις για το 2013 επεσα κατα τύχη πανω στο σιτε σας και μου φαίνεται πολύ ώραια η παρέα σας... Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και τα καλύτερα έρχονται!!! :D:D
-
Χαιρετώ την όμορφη παρέα. Είδα τον αστρολογικό μου χάρτη πρόσφατα και παρατήρησα πως έχω δύο πλανήτες στον 7ο οίκο Ουρανό και Κρόνο, αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την σημασία, ευχαριστώ
-
καλησπέρα και χρόνια πολλά εύχομαι υγεία ευτυχία ευημερία σε όλους μας.
επί του θέματος σας αναφέρω ότι είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο τοξότη θα μπορούσατε να μου δώσετε αναλυτικές προβλέψεις κυριώς στα αισθηματικά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα σας!!! Χρόνια πολλά σε όλους!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
eleni.aigokeros
Γεια σε ολους,
ονομάζομαι Ελενη, ψαχνοντας τις ετησιες προβλέψεις για το 2013 επεσα κατα τύχη πανω στο σιτε σας και μου φαίνεται πολύ ώραια η παρέα σας... Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και τα καλύτερα έρχονται!!! :D:D
Quote:
Originally Posted by
Mariam22
Χαιρετώ την όμορφη παρέα. Είδα τον αστρολογικό μου χάρτη πρόσφατα και παρατήρησα πως έχω δύο πλανήτες στον 7ο οίκο Ουρανό και Κρόνο, αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την σημασία, ευχαριστώ
Quote:
Originally Posted by
ΤΟΤΑΙ
καλησπέρα και χρόνια πολλά εύχομαι υγεία ευτυχία ευημερία σε όλους μας.
επί του θέματος σας αναφέρω ότι είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο τοξότη θα μπορούσατε να μου δώσετε αναλυτικές προβλέψεις κυριώς στα αισθηματικά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Quote:
Originally Posted by
LAHTARA
Καλησπέρα σας!!! Χρόνια πολλά σε όλους!!!!
Καλημερα χρονια πολλα :xmas-smiley-003::xmas-smiley-003:
καλώς μας ήρθατε !!!
-
Χρόνια Πολλά και χαρούμενα σε όλους! :xmas-smiley-029:
-
καλησπερα σε ολους!ζυγος πονεμενος 2χρονια ελπιζουμε σε ενα καλυτερο χρονο...σε ολους!!!
-
χρονια πολλα παιδια. καλως σας βρηκα. ειμαι η αννα και θελω να με βοηθησετε με την ευρεση του ωροσκοπου μου. ημ/νια 02/12/1970 ωρα 09:50. ελπιζω να με περιμενει κατι καλο το 2013 γιατι το τελευταιο τριμηνο του 2012 ήταν χάλια.
-
Καλή χρονιά σε όλους σας .
Με ΥΓΕΙΑ και πολύ αγάπη όλα επιλύονται.
rinaisa
-
Καλημέρα! Χαίρομαι που σας βρίσκω!
Βιλλυ
-
geiaaa sas!!!!! xronia polla kai kalh prwtoxronia sas euxomai!
-
Γεια σας και απο μενα ευχομαι καλη χρονια να εχετε ολοι.
-
Καλως σας βρηκα και εγω!!!! :)
-
Καλησπερα,Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια με υπεροχες ευστοχες προβλεψεις!!!!
Ειμαι πολυ νεο μελος ,σημερινο για την ακριβεια.Δεν γνωριζω πολλα περι της αστρολογιας,αλλα με ενδιαφερει να ενημερωνομαι,και απ'οτι ειδα προσεγκιζετε το θεμα αστρολογια με ενα διαφορετικο,πιο μεστο και ενδιαφεροντα τροπο!Ευχαριστω πολυ!
-
-
χρονια πολλα!!!που δινουμε τα στοιχεια μας?;)
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά, με υγεία πάνω από όλα!
Χαίρομαι που έγινα μέλος στην όμορφη παρέα σας! :)
Γνωρίζω ελάχιστα από αστρολογία, αλλά με ενδιαφέρει να κατανοήσω περισσότερα πράγματα, μιας και έχω αρκετές απορίες και το αντικείμενο είναι αρκετά περίπλοκο. Πιστεύω πως βρίσκομαι στο καταλληλότερο διαδικτυακό μέρος, καθότι τα περισσότερα άρθρα που έτυχε να διαβάσω στη σελίδα σας τα βρίσκω αρκετά ενδιαφέροντα και διαφωτιστικά...
-
Καλή Χρονιά με Υγεία.....Καταπληκτικό site!!!Φοβερή δουλειά.....
- - - Updated - - -
Καλή Χρονιά με Υγεία.....Καταπληκτικό site!!!Φοβερή δουλειά.....