Eυχαριστω πολυ!
Θα μπορουσατε να μου πειτε σε ποιο thread πρεπει να απευθυνθω ωστε να μου ερμηνευσει καποιος το χαρτη.Επισης που εχω τους οικους μου;
Printable View
Eυχαριστω πολυ!
Θα μπορουσατε να μου πειτε σε ποιο thread πρεπει να απευθυνθω ωστε να μου ερμηνευσει καποιος το χαρτη.Επισης που εχω τους οικους μου;
ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΩ ΣΤΗ ΛΟΥΣΙΛ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ;;;;:scared: :evil:
Γειά σας. Έχω γεννηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου 1978 στη Λαμία. Ευχαριστώ
Γεια σου xanthi! Παράθεσε επιπλέον και την ώρα γέννησής σου, καθώς είναι απαραίτητη για να μάθεις τις θέσεις των πλανητών σου! :bigsmile:Quote:
Originally Posted by xanthi
xanthi
Σου εχω παραθεσει το χαρτη σου εδω.
Παρακαλω, κλικαρετε στα 2 θεματα της υπογραφης μου!
Μη θεωρείς δεδομένο μπακαλιαράκι ότι όλοι μας οι φίλοι έχουν εμπειρία διαδικτύου ή φόρουμ. Το "υπογραφή μου" για μερικούς είναι κατανοητό για άλλους όχι και μπορεί να :blink:
Τωρα ειναι περισσοτερο κατανοητο;:blink:
Κάτι έγινε καλύτερο. Βέβαια θα επέμβω βοηθητικά μετά την Πανσέληνο για να την κάνω ακόμη πιο κατανοητή για τον αρχάριο.
Τώρα ένας λύκος γεννιέται.
στοπ με τα :offtopic: :love:
καλησπερα !!εχω γεννηθει στην θεσσαλονικη 22/9/1985 8:15π.μ και θα ηθελα να μαθω που εχω την Λιλίθ στον γεννέθλιο χάρτη μου.Επισης αν γινεται να μου βρειτε και τον οροσκοπο μου γιατι αλλοι μου λενε σκορπιο και αλλοι ζυγο!ευχαριστω!!!!
KILLER_4_
Λιλιθ στις 12 μοιρες και 27 λεπτα του Ταυρου, 8ος οικος.
Για τον ωροσκοπο, σου εχω απαντησει εδω.