Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
καλημερα θα ηθελα επιτελουσ να μαθω υπευθυνα τον ωροσκοπο μου κ σας ευχαριστω πολυ γιαυτο..γεννηθηκα στις 26 μαρτιου το 1987 κ ωρα 22:25 με κ μιση στο μαρουσι αττικης..
13/08/1976 10:30 π.μ στο σιδνευ αυστραλιας...θα ηθελα υπευθυνα να μαθω τον ωροσκόπο μου.ευχαριστω
Quote:
Originally Posted by
elny
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 28Φεβρουαριου, 1996 (ημέρα Τεταρτη), στις 10.45 το πρωι, στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗΣ.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Ο ωροσκόπος σου είναι στους Διδύμους 01 μοίρες και 21'.
Quote:
Originally Posted by
elny
Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΩΡΑ 13.30 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ;:bigsmile:
Η αδελφή σου είναι στις 29 μοίρες και 8' του Ταύρου.
Quote:
Originally Posted by
tarat13
καλημερα θα ηθελα επιτελουσ να μαθω υπευθυνα τον ωροσκοπο μου κ σας ευχαριστω πολυ γιαυτο..γεννηθηκα στις 26 μαρτιου το 1987 κ ωρα 22:25 με κ μιση στο μαρουσι αττικης..
Ο ωροσκόπος σου είναι στο Σκορπιό, στις 21 μοίρες και 22'.
Quote:
Originally Posted by
woman_desire
13/08/1976 10:30 π.μ στο σιδνευ αυστραλιας...θα ηθελα υπευθυνα να μαθω τον ωροσκόπο μου.ευχαριστω
Ο ωροσκόπος σου είναι στο Σκορπιό στις 13 μοίρες και 50'.
γεια σας!εχω γεννηθει στις 3/11/1989 στην αθηνα.η ωρα της γεννησης μου ειναι απ'οσο γνωριζω περιπου 12 και 20 το μεσημερι.μαλλον εχω ωροσκοπο αιγοκερο αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι δεν με αντιπρωσοπευει πολυ και δεν ξερω με μεγαλη ακριβεια την ωρα.σας παρακαλω θα ηθελα να μαθω:dizzy:
Quote:
Originally Posted by
nox
γεια σας!εχω γεννηθει στις 3/11/1989 στην αθηνα.η ωρα της γεννησης μου ειναι απ'οσο γνωριζω περιπου 12 και 20 το μεσημερι.μαλλον εχω ωροσκοπο αιγοκερο αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι δεν με αντιπρωσοπευει πολυ και δεν ξερω με μεγαλη ακριβεια την ωρα.σας παρακαλω θα ηθελα να μαθω:dizzy:
Γεια σου και σένα. Ο Ωροσκόπος σου είναι στον Αιγόκερω. Ίσως να μην τον αντιλαμβάνεσε ακόμη γιατί είσαι μικρή, και συνήθως ο ωροσκόπος γίνεται απο εμάς αντιληπτός όσο μεγαλώνουμε :)
Θα ηθελα να μαθω τον οροσκοπο μου... γεννηθηκα 30 ιουλιου το 1993,ωρα 01.05 π.μ. , Αθήνα Ελλάδα...
ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας!:wink2:
Quote:
Originally Posted by
despoina.k
Θα ηθελα να μαθω τον οροσκοπο μου... γεννηθηκα 30 ιουλιου το 1993,ωρα 01.05 π.μ. , Αθήνα Ελλάδα...
Ο Ωροσκόπος σου είναι στον Ταύρο στις 19 μοίρες και 16 '.