-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Γεια σε όλους όσους βλέπουν αυτό το θέμα, γράφω πρώτη φορά.
Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κοιτάξω και που για να δω τι λένε τα άστρα για το σκυλί μου που τόσκασε και αν θα ξαναγυρίσει;
Δεν είναι αστείο ούτε κατάχρηση.
Όποιος έχει χάσει ζώο καταλαβαίνει...
-
Γειά σας!
Είμαι η Μαρία και είμαι καινούριο μέλος... 30 από Κεφαλονιά και είμαι Κριαράκι :D
-
καλησπερα σε ολους.Τι γινεται τωρα που ο Κρονος κανει συνοδο με ηλιο αρη ποσειδωνα και πριν λιγο οταν ηταν στις 27 του Ζυγου με ωροσκοπο θα αντεξω?
ζαζα
-
Quote:
Originally Posted by
stirling
γεια σε ολους σας.ειμαι νεο μελος.ελπιζω να εμπλουτισω τις γνωσεις μου στην αστρολογια μεσα απο την παρεα...;)
Quote:
Originally Posted by
Vemar
Καλησπέρα σε όλους!Λέγομαι Στέλλα..!ασχολούμαι με την αστρολογία πάνω απο 6 χρόνια(σχεδόν απ όταν ξεκίνησα το γυμνάσιο μέχρι και τώρα) αλλά ερασιτεχνικά.προσπαθώ να μαθαίνω ο,τι μπορώ γιατί μ αρέσει πολύ :)
Σας ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε στην παρέα σας :)
Quote:
Originally Posted by
semira
Γειά σας, ονομάζομαι Μαρίνα, είμαι καινούργια στο site με ενδιαφέρει πολύ η αστρολογία, είμαι σκορπιός στο ζώδιο και πιστεύω ότι κάνετε μια εξαιρετική δουλειά και να συνεχίσετε έτσι.
Quote:
Originally Posted by
mirella79
Καλησπέρα. Με λένε Μιρέλλα και ασχολούμαι ερασιτεχνικα με την αστρολογία.. :) Ευχομαι σε αυτό το forum να βρώ αρκετές απαντήσεις! Δύσκολη η Αστρολογία αλλα και τόσο συναρπαστική!
Quote:
Originally Posted by
ROSEILLA
γεια σας και απο μενα δε χορταινω να διαβαζω ολα τα αρθρα του site σας!!
Quote:
Originally Posted by
sj3530sj
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
Quote:
Originally Posted by
δημος
γεια σας παιδια !
Quote:
Originally Posted by
petita
Γεια σε όλους όσους βλέπουν αυτό το θέμα, γράφω πρώτη φορά.
Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κοιτάξω και που για να δω τι λένε τα άστρα για το σκυλί μου που τόσκασε και αν θα ξαναγυρίσει;
Δεν είναι αστείο ούτε κατάχρηση.
Όποιος έχει χάσει ζώο καταλαβαίνει...
Quote:
Originally Posted by
MariaPap
Γειά σας!
Είμαι η Μαρία και είμαι καινούριο μέλος... 30 από Κεφαλονιά και είμαι Κριαράκι :D
Καλώς ήρθατε στο καλύτερο αστρολογικο φορουμ
Σας ευχομαι καλη πλοήγηση και καλο διαβασμα στα πολυ καλα αρθρα θεματα
που εχει η βιβλιοθηκη του my horoscope!
:)
-
Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι νέο μέλος- συγχαρητήρια για τον ιστοτόπο -. Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Ζυγό αν και πιστεύω ότι σιγά σιγά μεταλλάσσομαι σε Ζυγό με μερικές πινελιές Τοξότη! Αραγε παίζει ρόλο ότι τον επόμενο μήνα κλείνω τα 48 μου ή όχι;
-
-
Καλησπερα!
Ειμαι νεο μελος και αρχαρια στους συνθετους ορους της αστρολογιας.
Γραφτηκα γιατι βρηκα ενα post του/της BrokenRainbow απο το 2006 οσον αφορα την ερωτικη χαρτομαντεια. Ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις πανω σ αυτο..οσον αφορα το πώς γινεται.
Μπορει να με βοηθησει καποιος;
Ευχαριστω!
-
Quote:
Originally Posted by
sagitario
Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι νέο μέλος- συγχαρητήρια για τον ιστοτόπο -. Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Ζυγό αν και πιστεύω ότι σιγά σιγά μεταλλάσσομαι σε Ζυγό με μερικές πινελιές Τοξότη! Αραγε παίζει ρόλο ότι τον επόμενο μήνα κλείνω τα 48 μου ή όχι;
Quote:
Originally Posted by
sinniko1
μπραβο!........
Quote:
Originally Posted by
emmanou3la
Καλησπερα!
Ειμαι νεο μελος και αρχαρια στους συνθετους ορους της αστρολογιας.
Γραφτηκα γιατι βρηκα ενα post του/της BrokenRainbow απο το 2006 οσον αφορα την ερωτικη χαρτομαντεια. Ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις πανω σ αυτο..οσον αφορα το πώς γινεται.
Μπορει να με βοηθησει καποιος;
Ευχαριστω!
Αγαπητα νεα μελη καλώς ηρθατε στην μεγαλη παρεα του myhoroscope
-
Γειά σας...
Πολύ ευχάριστο το site και μπράβο σας...
:love:
-
Είπα μετά από 7 σχεδόν χρόνια (Κρόνος;) και Ερμή ανάδρομο να ξαναθυμηθώ τα παλιά...:) :) :)
-
Καλησπερα σε όλους! :)
Εχω μια απορία και θα ήθελα όποιος γνωριζει να μου απαντησει:
Γνωριζετε τι ειναι και πως προκύπτει το ετος Δία σε καθε ατομο προσωπικα; απο οτι ακουσα ειναι ενα ζωδιο το οποιο προκύπτει απο το ωροσκοπιο, τη γενεθλια θεση Δια και το διελαυνοντα Δια.
πχ εγω εχω Δια στο Λεοντα, φετος ο Διας ειναι στους Διδυμους και το ετος Δια μου για φετος ανηκει στο ζωδιο του Υδροχοου. πως βρισκω οτι για φετος το ετος Δια μου ειναι στον Υδροχοο;
ευχαριστω πολυ!
-
Καλησπέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο!!!
-
Quote:
Originally Posted by
andromedeia
Γειά σας...
Πολύ ευχάριστο το site και μπράβο σας...
:love:
Γεια σας kai καλως ηρθατε στην παρεα του myhoroscope:)
Quote:
Originally Posted by
yiotd
Καλησπέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο!!!
-
καλησπέρα σε ολους ! Ειμαι μια αρχαρια λατρης της αστρολογιας ! Πολυ ομορφο το φορουμ σας !Ευχομαι να με βοηθησετε να μαθω πιο πολλα :lost:
-
Φίλοι μου γειά σας!!! η αλήθεια είναι πως είχα μείνει μόνο στην ανάγνωση, λοιπόν μιας και μου προτείνει η σελίδα να γράψω κάτι και να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε σιγά σιγά μεταξύ μας, έχω δύο προβληματισμούς να θέσω: ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ και (1) έχω Βόρειο δεσμό στον ταύρο και Νότιο στον σκορπιο, τι θα πρέπει να προσέξω; πως με επηράζει; και (2) η αντιστοιχία στους οίκους ποιά είναι; δηλαδή υπάρχει κάποιο στανταρ όπου σε κάθε οίκο αντιστοιχίζεται κάποιο ζώδιο;:rolleyes:
-
Γειά σας φίλοι του myhorocope! Φαίνεται ότι ενήργησε η Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο μου και πήρα επιτέλους την απόφαση να γραψω κάτι στα forum σας, τα οποία ωστόσο παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό .Ευχαριστιέμαι πολύ τα αρθρα και την πληροφόρηση που βρίσκω εδώ και εμπλουτίζω τις γνώσεις μου στην αστρολογία . Να είστε καλά!
-
-
Quote:
Originally Posted by
Aurabell7
καλησπέρα σε ολους ! Ειμαι μια αρχαρια λατρης της αστρολογιας ! Πολυ ομορφο το φορουμ σας !Ευχομαι να με βοηθησετε να μαθω πιο πολλα :lost:
Quote:
Originally Posted by
mihail
Φίλοι μου γειά σας!!! η αλήθεια είναι πως είχα μείνει μόνο στην ανάγνωση, λοιπόν μιας και μου προτείνει η σελίδα να γράψω κάτι και να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε σιγά σιγά μεταξύ μας, έχω δύο προβληματισμούς να θέσω: ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ και (1) έχω Βόρειο δεσμό στον ταύρο και Νότιο στον σκορπιο, τι θα πρέπει να προσέξω; πως με επηράζει; και (2) η αντιστοιχία στους οίκους ποιά είναι; δηλαδή υπάρχει κάποιο στανταρ όπου σε κάθε οίκο αντιστοιχίζεται κάποιο ζώδιο;:rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
Becky
Γειά σας φίλοι του myhorocope! Φαίνεται ότι ενήργησε η Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο μου και πήρα επιτέλους την απόφαση να γραψω κάτι στα forum σας, τα οποία ωστόσο παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό .Ευχαριστιέμαι πολύ τα αρθρα και την πληροφόρηση που βρίσκω εδώ και εμπλουτίζω τις γνώσεις μου στην αστρολογία . Να είστε καλά!
Quote:
Originally Posted by
tsioy
καλημερα:lol:
Καλώς μας ήρθατε αγαπητά νεα μελη !
-
γεια σας παιδια, σορυ που δεν εχω γραψει κατι στο σαιτ σας ,αλλα δεν γνωριζω καλα τους χειρισμους του ιντερνετ!!!!!!!!!! ευχομαι να τα γραφω σωστα και να το λαβεται!! την καλημερα μου λοιπον!!
-
Καλησπέρα σας!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην παρέα σας ......
-
Γεια χαρα σε όλους.
Δεν εχω ιδεα απο αστρολογία αλλα επιθυμω πολυ να μάθω.
Ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ SITE:)
-
Είμαι καινούρια κι εγώ στην παρέα. Με λένε Μάγδα και είμαι Λέων με ωροσκόπο Κριό.
-
Γειαα..ειμαι η ιολη,νεο μελος...μου αρεσει πολυ το site σας so far..συνεχιστε την καλη δουλειαα;)!!!
-
Quote:
Originally Posted by
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΕΛΑ
γεια σας παιδια, σορυ που δεν εχω γραψει κατι στο σαιτ σας ,αλλα δεν γνωριζω καλα τους χειρισμους του ιντερνετ!!!!!!!!!! ευχομαι να τα γραφω σωστα και να το λαβεται!! την καλημερα μου λοιπον!!
Quote:
Originally Posted by
notarioussoula
Καλησπέρα σας!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην παρέα σας ......
Quote:
Originally Posted by
seviana
Γεια χαρα σε όλους.
Δεν εχω ιδεα απο αστρολογία αλλα επιθυμω πολυ να μάθω.
Ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας
Quote:
Originally Posted by
alikoula
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ SITE:)
Quote:
Originally Posted by
ιολη2007
Γειαα..ειμαι η ιολη,νεο μελος...μου αρεσει πολυ το site σας so far..συνεχιστε την καλη δουλειαα;)!!!
Καλώς μας ηρθατε στην παρεα μας
Σας ευχομαι καλη συνεχεια λοιπον:)
-
-
Quote:
Originally Posted by
helena.blond
kalhspera kai apo mena
καλησπερα και καλη συνεχεια !:)
-
Γεια σε ολους καιρο ειχα να μπω αλλα τα καταρεφα !
-
γεια χαρά και από μένα.......!!!!
-
Kαλησπερα ειμαι η Κατερινα καλως σας βρηκα
-
καλησπερα σε ολους!!!!!! ειμαι σχετικα καινουρια κ δεν γνωριζω πολλα.......εχω μια ερωτηση για την διελευση του πλουτωνα απο το 12ο οικο του προσωπικου μας ωροσκοπιου. ειναι κατι που περιμενω να μου συμβει σε λιγο καιρο κ θα ηθελα να ξερω αν αυτη η διελευση ειναι τοσο κακη οσο διαβασα.....επειρεαζει τοσο πολυ την ψυχολογια ενος ανθρωπου? αν η ψυχολογια μας ειναι ευαισθητη ,διαταρασεται περισσοτερο? ο γενεθλιος μου πλουτωνας ειναι στον 8ο οικο στον ζυγο κανει τετραγωνο με ερμη κ αρη κ εξαγωνο με κρονο κ ποσειδωνα (δεν ξερω αν αυτα που σας γραφω παιζουν ρολο. θα χαρω πολυ αν μου απαντησει καποιος,γιατι δεν σας κρυβω οτι αυτο με εχει φοβησει:( σας ευχαριστω θερμα!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
La Musa
Γεια σε ολους καιρο ειχα να μπω αλλα τα καταρεφα !
Quote:
Originally Posted by
angel.jg
γεια χαρά και από μένα.......!!!!
Quote:
Originally Posted by
DAST
Kαλησπερα ειμαι η Κατερινα καλως σας βρηκα
Καλως ηρθατε στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!
καλη συνεχεια σας ευχομαι!:)
-
Καλησπέρα,
Είμαι η Arigata (Αριάνα το κανονικό ;))
Εχω εντυπωσιαστεί με το site σας και ελπίζω να μάθω πολλά για την αστρολογία καθώς με ενδιαφέρει πολύ.
Τα λέμε εκεί έξω!
-
Καλησπέρα είμαι η Ελένη νέο μέλος στο forum
-
Quote:
Originally Posted by
Arigata
Καλησπέρα,
Είμαι η Arigata (Αριάνα το κανονικό ;))
Εχω εντυπωσιαστεί με το site σας και ελπίζω να μάθω πολλά για την αστρολογία καθώς με ενδιαφέρει πολύ.
Τα λέμε εκεί έξω!
Quote:
Originally Posted by
HELEN1312
Καλησπέρα είμαι η Ελένη νέο μέλος στο forum
Kαλως μας ήρθατε
καλη πλοηγηση σας ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ:)
-
καλησπέρα σε όλους,είμαι καινούργια στο φορουμ....Δεν έχω και πολλές γνώσεις αλλα μου αρέσει παρα πολύ΄η αστρολογία και προσπαθώ να διαβαζω...Αυτο που θεωρώ πολυ δυσκολο ειναι να συνδυαζω ολες τις πληροφοριες μεταξυ τους.....Παντως διαβάζοντας πολλες φορες τον αστρολογικο μου χαρτη ειναι σαν να κανω ψυχοθεραπεια .....Πολλες πληροφοριες,υπεροχο σιτε
ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
ariette
καλησπέρα σε όλους,είμαι καινούργια στο φορουμ....Δεν έχω και πολλές γνώσεις αλλα μου αρέσει παρα πολύ΄η αστρολογία και προσπαθώ να διαβαζω...Αυτο που θεωρώ πολυ δυσκολο ειναι να συνδυαζω ολες τις πληροφοριες μεταξυ τους.....Παντως διαβάζοντας πολλες φορες τον αστρολογικο μου χαρτη ειναι σαν να κανω ψυχοθεραπεια .....Πολλες πληροφοριες,υπεροχο σιτε
ευχαριστώ
Καλωσόρισες Ariette:)
Καλη συνεχεια ευχομαι
-
γεια!!! με λενε σπυρο και ειμαι νεο μελος
- - - Updated - - -
γεια!!! με λενε σπυρο και ειμαι νεο μελος
-
ΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:):):):):):):):):):)
-
Γεια χαρά - θεωρώ πως είστε το μόνο σοβαρό αστρολογικό site εν Ελλάδι.Λατρεύω την Αστρολογία, ελπίζω κάποια στιγμή να εγκατασταθώ στην Αθήνα και να σπουδάσω.Πιο πολύ ενδιαφέρομαι για άρθρα Ερωτικής Αστρολογίας, διότι βασανίζομαι πολύ στα αισθηματικά.Το να έχεις Κρόνο σύνοδο με τον Ηλιο σου δεν είναι μικρό πράγμα.
- - - Updated - - -
Γεια χαρά - θεωρώ πως είστε το μόνο σοβαρό αστρολογικό site εν Ελλάδι.Λατρεύω την Αστρολογία, ελπίζω κάποια στιγμή να εγκατασταθώ στην Αθήνα και να σπουδάσω.Πιο πολύ ενδιαφέρομαι για άρθρα Ερωτικής Αστρολογίας, διότι βασανίζομαι πολύ στα αισθηματικά.Το να έχεις Κρόνο σύνοδο με τον Ηλιο σου δεν είναι μικρό πράγμα.