Η σύζυγός σου έχει ωροσκόπο στις 10 μοίρες και 54' του Τοξότη.
Printable View
Αγαπητή φίλη
Μην παρασύρεστε από κουβέντες εντυπωσιασμού. Με τα στοιχεία γέννησής σας είστε όπως το λέτε, Ιχθύς στον Ήλιο και στην Σελήνη, Καρκίνος στον ωροσκόπο. Αυτό είναι το πρώτο τρίπτυχο της προσωπικότητας. Δεν είναι ο ωροσκόπος σας σε κλείδα, αλλά και να ήταν δεν σημαίνει πως αυτό καθορίζει όλη σας την προσωπικότητα. Οι υπερβολές σε κάποιες λεπτομέρειες στην αστρολογία που προκύπτουν τα τελευταία χρόνια δεν αναιρούν τον θησαυρό γνώσεων χιλιάδων ετών όπου δεν είχε η αστρολογία να κάνει με κλείδες, αστεροειδείς, ή άλλα νέα στοιχεία που προστίθενται κάθε τόσο.
Η κλασσική αστρολογία δεν αναιρείται, δεν αλλοιώνεται. Δεν είναι στο χέρι καθενός από εμάς να ανατρέψουμε την δομή της με λίγες πινελιές. Θα σας συμβούλευα να μαθαίνετε με τον σωστό κλασσικό τρόπο τη γνώση αυτή και προσπαθήστε να διευρύνετε με νεώτερες πληροφορίες το υλικό που σας παρέχει, δίχως όμως ανατροπές στη βάση της.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
13/08/1985 Ωρα:6:30 πρωι Λεμεσος Κυπρος
OK ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ? ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ
Γεια σας. Γεννήθηκα στις 19 Μαρτίου 1993, ώρα 4 και 30 το πρωί.
Λεμεσός, Κύπρος.
Ευχαριστώ πολύ :cry:
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 28Φεβρουαριου, 1996 (ημέρα Τεταρτη), στις 10.45 το πρωι, στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗΣ.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΩΡΑ 13.30 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ;:bigsmile: