-
Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
Αγαπητέ starbound
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Υποθέτω ή ώρα γέννησης που μας δίνετε είναι ξημερώματα. Αν ναι τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στις 14° 56' 29'' του Σκορπιού και η Σελήνη σας 5° 04' του Κριού.
Αγαπητή PINKY
Η γέννηση 31/8/1982 στις 07.00 π.μ. στη Λευκωσία έχει ωροσκόπο 15° 18' 36'' της Παρθένου και Σελήνη στις 29° 18' του Αιγόκερω.
Αγαπητή KIKITSWOMAN
Ωροσκόπος για το πρώτο σας παιδί 01° 30' 33'' του Ταύρου και η Σελήνη του στις 3° 12' του Κριού.
Ωροσκόπος για το δεύτερό σας παιδί 12° 24' 20'' του Αιγόκερω και η Σελήνη του στις 5° 54' επίσης του Αιγόκερω.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
-
Σας παρακαλώ πείτε μου τον ωροσκόπο μου!
γεννήθηκα στις 29 Μαρτιου 1977 στο Μόναχο- Γερμανία στις 13.08 μμ. τοπική ώρα Γερμανίας!
Ευχαριστώ πολύ!!!!
-
parakalw poly tha ithela na mathw ton wroskopo mias filhs.....einai gennhmenh stis 19/10/1972 kai wra 04:00 kshmerwmata......gennhmenh stin roumania.....sas eyxaristw poly prokatavolika
-
Αγαπητή mitsi
Ο Ωροσκόπος σας είναι στον Λέοντα στις 9 μοίρες 08' και η Σελήνη σας είναι στον Καρκίνο, στις 26 μοίρες 33'.
Αγαπητή gatoulitsa
Δεν μου δίνετε την πόλη γέννησης, και δεν μπορώ να βρω αυτό που ζητάτε με ακρίβεια. Παρακαλώ, ξαναγράψτε και χρησιμοποιείτε ελληνική γραμματοσειρά, αν είναι δυνατόν.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
Καλη σας μερα ! Σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με να μαθω τον Ωροσκοπο μου , γενηθηκα στην Αθηνα , 1 Οκτ. 1972 ,ημερα Κυριακη στις 5 το πρωϊ .
Ο συζυγος μου γενηθηκε επισης στην Αθηνα ,την 1 Απρ. 1975 , 13:00μ.μ.
-
Αγαπητή ele
Ο ωροσκόπος σας είναι στις 20° 46' 09'' της Παρθένου και η γενέθλια Σελήνη σας στις 24° 45' του Καρκίνου.
Για το άλλο πρόσωπο λυπάμαι δεν μπορώ να σας δώσω ωροσκόπο διότι δεν μας επιτρέπεται. Οι δωρεάν υπηρεσίες είναι μόνο για τα μέλη και όχι για τους συγγενείς ή φίλους τους.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
-
Μπορεί να μου κάποιος και σ' εμένα τον ωροσκόπο μου;
Γεννήθηκα 1 Ιουνίου 1973, Θεσσσαλονίκη, ώρα 10:30 πμ :o
-
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 1970 ΩΡΑ 01:15' Π.Μ. ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
-
Γεννήθηκα 20 Ιουνίου 1980, 21:00 με 21:30 στην Αθήνα. Δεν ξέρω ακριβώς. Πείτε μου σας παρακαλώ τι ωροσκόπο έχω.
-
ggeo32: Ο ωροσκόπος σου είναι στις 20° 38' 40'' του Λέοντα. Σελήνη στις 13° 02' των Διδύμων.
jot: Ο ωροσκόπος σου είναι στις 03° 52' 13'' του Ταύρου, Σελήνη στις 20° 35' των Διδύμων.
ninattt: Ωροσκόπος χωρίς ακριβή ώρα γέννησης είναι αδύνατο να υπολογιστεί γιατί μπορεί να υπάρξει απόκλιση από τη σωστή του θέση και το αποτέλεσμα να είναι λανθασμένο.
Με ώρα 9 το βράδυ η θέση του είναι στις 04° 17' 49'' του Υδροχόου.
Με ώρα 9.15 το βράδυ η θέση του είναι στις 09° 01' 17'' του Υδροχόου και τέλος
Με ώρα 9.30 το βράδυ η θέση του είναι στις 13° 56'53'' του Υδροχόου.
Η περίπτωση χαρακτηρίζεται ευνοϊκή γιατί η απόκλιση είναι μέσα στο ίδιο ζώδιο και όχι σε μετέχμιο δυο διαφορετικών ζωδίων για να μην είμαστε σίγουροι. Οπότε γνωρίζεις πλέον ότι είσαι Υδροχόος ωροσκόπος.
Φιλικά
Εβίτα Ζαχαριάδου
-
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 22/5/1972 ΣΤΙΣ 23.50 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΙΓΟΚΕΡΟ Ή ΥΔΡΟΧΟΟ. ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΑ ΒΡΙΣΚΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... :hello:
-
Αγαπητή varvaroula
Ο ωροσκόπος σου είναι στις 00° 36' 55'' του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι η προσωπικάτητά σου "χρωματίζεται" και έχει στοιχεία και από το ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό θα το καταλάβεις μεγαλώνοντας και μπαίνοντας σε ηλικία ωροσκόπου. Αν πάντως η ώρα της γέννησής σου είναι αυτή και δεν υπάρχει απόκλιση περίπου 15 λεπτών τότε με σιγουριά ο ωροσκόπος σου έχει περάσει στον Υδροχόο. Όσο για τη γενέθλια Σελήνη σου αν σε ενδιαφέρει για να διαβάσεις τις ερωτικές σεληνιακές μας συμβατότητες βρίσκεται στις 4° 07' Ζυγού.
Φιλικά
Εβίτα Ζαχαριάδου
-
καλησπερα
γεννηθηκα στη θεσ/νικη στις 19/9/1973 10.45
θα μπορουσατε να βρειτε τον ωροσκοπο μου?
-
Αγαπητη Βανα . Ο ωροσκοπος σου ειναι ο ωροσκοπος σου ειναι ΣΚΟΡΠΙΟΣ στις 18 μοιρες και 46 ' ενω αν ενδιαφερεσε για την σεληνη σου για να διαβαζεις απο την ιστοσελιδα μας και τα αισθηματικα σου ειναι στους Διδυμους
ΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
-
Σας παρακαλώ, θα μπορούσατε να μου βγάλετε τον ωροσκόπο μου? Είμαι γεννημένη στις 17 Ιουλίου 1980, στις 19:20 το απόγευμα, στην Αθήνα, Ελλάδα.
Ευχαριστώ πολύ
-
Αγαπητή marinatho
Ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στις 04°16'03'' του Αιγόκερω και η Σελήνη σας στις 27°14' της Παρθένου.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
-
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας.
-
Για σας Θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο της κοπελας μου!
Γεννηθηκε 18/1/1982 ,Κυριακη . Η Ωρα 9:30 ΠΜ
Φιλικα
-
θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου.Γεννήθηκα 25 ιανουαρίου 1980 , 05:45
-
melanes: τα στοιχεια σας ειναι ελλειπη αλλα εστω το οτι εχετε γεννηθει Αθηνα ο ωροσκοπος σας ειναι στις 3 μοιρες και 35΄του Αιγοκερου.
-
Γεννήθηκα στην Αμερική, στο Montgomery county, Pennsylvania, στις 18-11-1980, 730 το πρωί.
Ευχαριστώ!
-
14/10/71 ώρα 12:15-12:30 Mεσημέρι θεσσαλονίκη
-
Melia: Αν η πόλη της γέννησης σου είναι αυτή που βρήκα στον άτλαντα με τις γεωγραφικές συντεταγμένες και τις ζώνες, δηλαδή Montgomery County Geriatric and Rehabilation Center, Pennsylvania, τότε ο ωροσκόπος σου είναι στις 03° 04' 03'' του Τοξότη.
antziolina: Δεν διευκρινίζεις αν η ώρα γέννησής σου είναι πρωινή η βραδυνή αλλά το 12 θεωρείται βραδυνή ώρα (μ.μ.) Διαφορετικά έπρεπε να γραφεί 00.15 αν ήταν πρωινή. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση της βραδυνής ώρας ο ωροσκόπος σου είναι στις 27° 24' 21'' του Τοξότη (ώρα γέννησης 12.15). Για ώρα γέννησης 12.30 ο ωροσκόπος σου είναι πλέον στις 00° 49' 59'' του Αιγόκερω. Βλέπεις πόσο σημαντική είναι η ώρα γέννησης για την εύρεση ωροσκόπου; Αν δεν έχεις ακριβή ώρα δεν θα είσαι και σίγουρη τελικά αν είσαι Τοξότης ή Αιγόκερως αν και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι παράγοντες φυσιογνωμικοί που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις ποιο είναι τελικά το ζώδιο του ωροσκόπου σου.
Φιλικά
Εβίτα Ζαχαριάδου
-
14/10/71 ώρα 12:15-12:30 Mεσημέρι θεσσαλονίκη :D
-
Aκριβώς από πάνω από την ερώτησή σας, την οποία και διορθώσατε υπάρχει η απάντηση από εχθές και ισχύει. 12.30 μεσημέρι, δηλαδή 12.30 μ.μ. όπως και υπολογίστηκε ο ωροσκόπος σας.
-
Γεια σας! :) πραγματικα χαιρομαι πολυ που σας ανακαλυψα,ισως επιτελους να καταφερω να ξεμπερδεψω,να οργανωσω τις-λιγες,προς το παρον-γνωσεις μου πανω στο μαγευτικο θεμα της αστρολογιας. εχω γεννηθει στην θεσ/νικη,στις 5 Ιουλιου 1978 και ωρα
03:15 τα ξημερωματα.ο ωροσκόπος μου ειναι ταυρος ή διδυμος;
ευχαριστω για τον χρονο σας!
-
Κατ' αρχην ο ωροσκοπος σου , μην αγωνιας ειναι Ταυρος στις 26 μοιρες και 28΄. Αυτο λογω της θερινης ωρας οπου αφαιρουμε 1 ωρα επιπλεον απο το Γκρινουιτς. Η σεληνη σου στι 8 μοιρες και 17 του ΚΑΡΚΙΝΟΥ, το Μεσουρανημα στις 5 μοιρες ΚΑΙ 28 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ.
ΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
-
χιλια ευχαριστω για την απαντηση σας και συγγνωμη που μπερδεψα τα θέματα!
-
29/2/84 stin Lefkosia, Kypros, Tetarti stis 13:30! Eyxaristw!
-
Αγαπητη φιλη , ο ωροσκοπος σας ειναι στις 19 μοιρες 21 του Καρκινου, και η Σεληνη σαςειναι 15 μοιρες 19 ' του Υδροχοου.
ΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
-
Παρακαλούνται πολύ οι αστρολόγοι μας μην απαντούν σε μηνύματα, ερωτήσεις, απορίες και γενικότερα δημοσιεύσεις μελών που χρησιμοποιούν greekglish ή κεφαλαίους χαρακτήρες!
Αυτή είναι η τελευταία φορά που αφήνεται μήνυμα που δεν πληρεί τις ως άνω προϋποθέσεις.
Επίσης προτροπή προς τα μέλη μας πριν δημοσιεύσουν οτιδήποτε να ξεφυλλίζουν λίγο τις ιστοσελίδες μας για να διαβάζουν τα σχετικά άρθρα βοήθειας.
-
Γεια σας.
Εχω γεννη8ει στη Σπαρτη Λακωνιας,στις 25/05/1988 Τεταρτη και ωρα 1:00 το μσημερι.
Θα μπορουσατε να μου πειτε τον ωροσκοπο μου;
Σας ευχαριστω πολυ!
-
Αγαπητή φίλη Lexy72
Ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στις 01° 56' 07'' της Παρθένου και η Σελήνη σου στις 23° 06' της Παρθένου επίσης.
Φιλικά
Εβίτα Ζαχαριάδου
-
Αγαπητοί Αστρολόγοι εντελώς αναπάντεχα μου είπαν χθές οτι ο ωροσκόπος μου είναι στον Ιχθεί ενώ εγώ ξέρω ότι είναι στον Ζυγό και θέωρώ πως έχω τα γνωρίσματα του Ζυγού μια και ηλικία μου είναι πάνω από 40.Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 30/3/1964 και ώρα 18:15.Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να με ενημερώσεται για τον ωροσκόπο μου;
Ευχαριστώ
-
4η μοίρα και 31΄λεπτά Ζυγού τον υπολογίζω εγώ πάντως με αυτά τα στοιχεία γέννησης. Για την πλήρη ακρίβεια 04°31'01''. Και Σελήνη 9η μοίρα 16΄λεπτά Σκορπιού.
-
Έτσι τα έχω κι εγώ.
Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση
-
Εψαχνα καιρο να βρω τον ωροσκοπο μου,και σε καποια ιστοσελιδα που ειχα ψαξει,ειχε μια λιστα και ελεγε,μεχρι της 1 ειναι παρθενος,μετα τησ 1 ειναι υδροχοος,δεν ξερω αν ειναι ετσι αλλα με ειχε μπερδεψει πολυ αυτο.
Σας ευχαριστς πολυ!
-
Καλή σας ημέρα,
Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 21 Αυγούστου 1937, στο Βόλο και ώρα 13.15.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Quote:
Originally Posted by chris79
Καλή σας ημέρα,
Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 21 Αυγούστου 1937, στο Βόλο και ώρα 13.15.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ο Ωροσκοπος σας ειναι στις 26 μοιρες 35' του Σκορπιου και η Σεληνη σας
στις 21 μοιρες 03΄του Υδροχοου.
Ακης Αντωνιου
-
Ξαναεγραψα αλλα δεν μου δωσανε απαντηση. Θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο της κοπελας μου!
Γεννηθηκε 18/1/1982 ,Κυριακη . Η Ωρα 9:30 ΠΜ
Ευχαριστω