-
Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Μιλαει μια Αφροδιτη στο Ταυρο...που δεν κυλιεται και ευκολα στα μωσαικα για εναν ανδρα η για ενα εντονο συναισθημα..κοντολογις ειμαι του τριπτυχου ..καλο σεξ ,καλο φαι και να μην κανω τον Φρουντ σε καθε πονεμενη ψυχη..
Συμφωνω μαζι σου και επισης θα ηθελα να πω οτι ουτε μια Αφροδιτη στον Αιγωκερω θα επεφτε στα πατωματα....για κανεναν :bigsmile:
[επισης μιλαει μια αφροδιτη στον αιγωκερω]
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Συμφωνω μαζι σου και επισης θα ηθελα να πω οτι ουτε μια Αφροδιτη στον Αιγωκερω θα επεφτε στα πατωματα....για κανεναν :bigsmile:
[επισης μιλαει μια αφροδιτη στον αιγωκερω]
Και να σου πω...δεν φρικαρεις λιγο οταν σου λεει ο αλλος οτι εισαι οτι σημαντικοτερο εχει στη ζωη ,οτι χωρις εσενα δεν μπορει να ζησει...και λες εσυ τι λεει το ατομο???Eγω ολα αυτα????Mεγαλη ευθυνη ε????φρικη φρικη...:toung:ΑΑΑΑ και εκει που φρικαρεις πιο πολυ ειναι οταν σου τα λεει ατομο με Αφροδιτη στη Παρθενο..χχαχχαχαχχα κατι βρωμαει στο Βασιλειο της Δανιμαρκίας......χιχιχι
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Και να σου πω...δεν φρικαρεις λιγο οταν σου λεει ο αλλος οτι εισαι οτι σημαντικοτερο εχει στη ζωη ,οτι χωρις εσενα δεν μπορει να ζησει...και λες εσυ τι λεει το ατομο???Eγω ολα αυτα????Mεγαλη ευθυνη ε????φρικη φρικη...:toung:ΑΑΑΑ και εκει που φρικαρεις πιο πολυ ειναι οταν σου τα λεει ατομο με Αφροδιτη στη Παρθενο..χχαχχαχαχχα κατι βρωμαει στο Βασιλειο της Δανιμαρκίας......χιχιχι
Ένσταση! Για να φτασει ατομο με Αφροδίτη στην Παρθένο να στα πεί αυτα, μαλλον τα πιστευει και εχει φαει το ζόρι της ζωης του για να τα πει. Τα εχει σκεφτει πολυ καλα και εχει παραμερίσει την ανασφαλεια και τον φόβο της απόρριψης. Σπανιο δεν λεω, αλλα μπορει και να γίνει :love: .
-
koita afise ta matia tis kardias, tis psixis kai toy mialoy kai tin akri tha tin vresi sigoyra
-
Quote:
Originally Posted by
alkis123
koita afise ta matia tis kardias, tis psixis kai toy mialoy kai tin akri tha tin vresi sigoyra
Μη μεινω μονη μου φοβαμαι .........................................
-
Και είναι τόσο άσχημο να πέσεις στα πατώματα και να συρθείς για τον άλλον;Ειδικά όταν ξέρεις ότι σ'αγαπά;Όταν σου έχει εκφράσει την αγάπη του;Να μην στην έχει εκφράσει το καταλαβαίνω, να μην μιλάς και να κρατάς τις άμυνές σου.Αλλά όταν στην έχει εκφράσει κάποιος με Αφροδίτη στο Σκορπιό, τότε τί γίνεται;Τότε αυτός που έχει Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αν όντως αισθάνεται κάτι, δεν έχει το "καθήκον" να ανταποδώσει την αγάπη του;
Πάντως αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι όταν αγαπάς κάποιον, μπορείς και επιβάλλεται να κάνεισ θυσίες. Τώρα αν θα στο ανταποδώσει και αν σ'αγαπά είναι "άλλου παπά ευαγγέλιο". Αλλά αυτό είναι η αγάπη και ο έρωτας όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου "...να ρισκάρεις".
Σας μιλάει μια πολύ νέα κοπέλα (μόλις 24 ετών) αλλά αθεράπευτα ρομαντική κι ερωτευμένη :love:
-
Quote:
Originally Posted by
libraD
Και είναι τόσο άσχημο να πέσεις στα πατώματα και να συρθείς για τον άλλον;Ειδικά όταν ξέρεις ότι σ'αγαπά;Όταν σου έχει εκφράσει την αγάπη του;Να μην στην έχει εκφράσει το καταλαβαίνω, να μην μιλάς και να κρατάς τις άμυνές σου.Αλλά όταν στην έχει εκφράσει κάποιος με Αφροδίτη στο Σκορπιό, τότε τί γίνεται;Τότε αυτός που έχει Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αν όντως αισθάνεται κάτι, δεν έχει το "καθήκον" να ανταποδώσει την αγάπη του;
Πάντως αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι όταν αγαπάς κάποιον, μπορείς και επιβάλλεται να κάνεισ θυσίες. Τώρα αν θα στο ανταποδώσει και αν σ'αγαπά είναι "άλλου παπά ευαγγέλιο". Αλλά αυτό είναι η αγάπη και ο έρωτας όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου "...να ρισκάρεις".
Σας μιλάει μια πολύ νέα κοπέλα (μόλις 24 ετών) αλλά αθεράπευτα ρομαντική κι ερωτευμένη :love:
Αγαπημενη Ντινα αυτη ειναι και η διαφορα ..μια αφροδιτη στον σκορπιο παθιαζεται ,σερνεται και δειχνει ισως με αλλους τροπους την αγαπη ,βιωνει αλλιως εναν χωρισμο,και ρισκαρει στον ερωτα διαφορετικα απο αλλες αφροδιτες ..
Δεν ειναι κακο αν το νιωθεις να το κανεις απλα μια αφρο στον αιγωκερω δυσκολα θα κανει ολα τα παραπανω που λες για να μην πεσουν τα μουτρα της μετα ...
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Αγαπημενη Ντινα αυτη ειναι και η διαφορα ..μια αφροδιτη στον σκορπιο παθιαζεται ,σερνεται και δειχνει ισως με αλλους τροπους την αγαπη ,βιωνει αλλιως εναν χωρισμο,και ρισκαρει στον ερωτα διαφορετικα απο αλλες αφροδιτες ..
Δεν ειναι κακο αν το νιωθεις να το κανεις απλα μια αφρο στον αιγωκερω δυσκολα θα κανει ολα τα παραπανω που λες για να μην πεσουν τα μουτρα της μετα ...
όμως θα τα κάνει .... εκεί που πρέπει και όταν πρέπει... :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
Αγαπημένη Έλενα, καταρχάς καταλαβαίνω γιατί σε θέλγουν άντρες με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη συγγραφική ικανότητα: γιατί και εσύ μπορείς να αφουγκραστείς τις λεπτές, δυσδιάκριτες στους περισσότερους ανθρώπους, χορδές της πραγματικότητας και να τις αποδώσεις τόσο απλά και τόσο γλαφυρά με λέξεις!
Εγώ δεν σου γράφω, για να σε κρίνω για τις επιλογές σου! Προφανώς, κάποιοι προλαλήσαντες επικριτές σου διαβλέπουν σε σένα είτε μια απογοήτευση που δοκίμασαν ή έναν καθρέπτη του εαυτού τους, που λανθάνει υποσυνείδητα και από τον οποίο μόνο ένα ηθικολογικό προσωπείο θα μπορούσε να τους σώσει!Αντιλαμβάνομαι τόσο έντονα αυτά που θες να πεις. Σε καταλαβαίνω και σου καταθέτω την αμέριστη συμπαράστασή μου. Η επιλογή είναι δική σου, όπως δική σου είναι και η ζωή!Έτσι είναι, εξάλλου, η ακόρεστη φύση του ανθρώπου, όπου "αύταρκες είναι μόνον το μέτριο"!Το μόνο που θέλω να σου επισημάνω είναι να προσέχεις!Κάνε ό,τι εσύ θεωρείς σωστό για σένα, αλλά πάντα να αναλαμβάνεις τις ευθύνες των πράξεών σου!Ο βαθμός της ωριμότητας ενός ανθρώπου δεν εξαρτάται από το πόσο εγκλωβίζει κανείς τον εαυτό του στα "πρέπει" του -κι απ' ότι καταλαβαίνω, δυστυχώς, σε αυτή τη στήλη γράφουν πολλοί τέτοιοι, αλλά από το πόσο προσπαθεί να βρει το απόλυτο "πρέπει" του, την αλήθεια του εαυτού του και να αφεθεί σ'αυτή, όποιο κι αν είναι το κόστος!
Και μην ξεχνάς...Όσα ποτέ δε ζήσαμε...αυτά δε λησμονούμε!
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Και να σου πω...δεν φρικαρεις λιγο οταν σου λεει ο αλλος οτι εισαι οτι σημαντικοτερο εχει στη ζωη ,οτι χωρις εσενα δεν μπορει να ζησει...
ναι έτσι είναι αν ο άλλος δεν σε νοιάζει φρικάρεις .. αλλά αν σε νοιάζει φρικάρεις από την χαρά σου .. :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
χμμμ...εχω μια απορια ομως...ρισκαρεις με σκοπο το κερδος?????η λογω των συναισθηματων που απορρεουν απο την ολη φαση( η αδρεναλινη και το αιμα που βραζει)????
Μιλαει μια Αφροδιτη στο Ταυρο...που δεν κυλιεται και ευκολα στα μωσαικα για εναν ανδρα η για ενα εντονο συναισθημα..κοντολογις ειμαι του τριπτυχου ..καλο σεξ ,καλο φαι και να μην κανω τον Φρουντ σε καθε πονεμενη ψυχη..
Να ρισκάρω με σκοπό το κέρδος? Τι εννοείς κέρδος? Υλικό?
Οχι όχι όχι φυσικά..
Θέλω την αδρεναλίνη μου στα ύψη! Τα συναισθήματά μου στο αποκορύφωμα!
Την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή!
Αν ήθελα να μείνω στη σιγουριά μου, να μην πληγωθώ συναισθηματικά, θα έμενα μόνη μου και δεν θα επιθυμούσα καμμία μα καμμία γνωριμία.
Όταν έγραψα ότι ρισκάρω, εννοούσα ότι είμαι ανοιχτή σε μια καινούρια γνωριμία χωρίς να φοβάμαι να δώσω ότι αγαπάει η ψυχούλα μου.
Από κει και πέρα με τον καιρό βλέπω, κρίνω και συνεχίζω ανάλογα.
Και να σου πω, πως κι εγώ έχω την Αφροδίτη μου στον Ταύρο. Όμως δε δίστασα να συρθώ στα "σκαλοπάτια" του έρωτα, φτάνοντας μέχρι το τελευταίο του "ρετιρέ" του, αλλά και στο τελευταίο του "υπογείου" του.
Και αν μου τύχει θα το ξανακάνω..
:love::love::love:
Με αγάπη
Σόφη
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλά αυτό το ξέρω το έχω δει και ζήσει με τα ίδια μου τα μάτια, αλλά για 'μένα που είμαι άξιο παιδί μιας παθιασμένης Αφροδίτης, οτιδήποτε θα μου φαινόταν τόσο λίγο.Ευτυχώς ή δυστυχώς, έτσι είμαι εγώ στον έρωτα΄ ή όλα ή τίποτα!!!:toung: :nuts:
Φιλικά
libraD :cheesy:
-
Aφφφ κριαρακι μου ,ενθουσιασμος ειναι αυτο...
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Aφφφ κριαρακι μου ,ενθουσιασμος ειναι αυτο...
getzaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!:love::love:
Ενθουσιασμός θα είναι αν κρατήσει μερικές μέρες ή βδομάδες..
Το έχω ζήσει και παρέμεινε άσβεστη η φλόγα του έρωτα για 4 ολόκληρα χρόνια! Με όλα τα επακόλουθα..Και για τους δυο!
:love::love::love:
με αγάπη
Σόφη
-
Μετά απορουμε γιατί οι αντρες φερονται στις γυναικες ετσι οπως φερονται...
-
Quote:
Originally Posted by
christina25
τι εννοεις χριστινα ????:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
libraD
¨Ασε που τα πατώματα είναι "καλό υλικό" για να κάνεις σκαλοπάτια και ν ανέβεις ψηλά!!!!!!ούτε καν για να συρθείς...μα μόνο για ν ανέβεις..και να φανταστείς πως μόλις χώρισα!!!!!!!!!!!!:love::love:
-
Quote:
Originally Posted by
christina25
αναλογα σε τι άντρες αναφέρεσαι..αν εννοείς πως να μας καταλάβουν κι αυτά τα καημένα συμφωνώ!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
¨Ασε που τα πατώματα είναι "καλό υλικό" για να κάνεις σκαλοπάτια και ν ανέβεις ψηλά!!!!!!ούτε καν για να συρθείς...μα μόνο για ν ανέβεις..και να φανταστείς πως μόλις χώρισα!!!!!!!!!!!!:love::love:
Κτύπησε η αντίθεση Κρόνου - Ουρανού τον Ήλιο σου; :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Κτύπησε η αντίθεση Κρόνου - Ουρανού τον Ήλιο σου; :cheesy:
τί να πω?αυτοί τον βαράνε...αυτός γιατί κάθεται??:laugh::laugh:
-
Αχ παιδιά, έχω πάθει ακριβώς τα ίδια...Χάλιααα...:cry: Οι τύψεις ότι πληγώνεις κάποιον δεν σταματούν ποτέ.
Με βασανίζει όμως ένα ερώτημα: Όταν την πόρτα μιας σχέσης χτυπήσει η βαρεμάρα, και φτάσεις στο σημείο να βλέπεις τον σύντροφο σου ως ιδανικό μεν, αφάνταστα βαρετό δε, και νιώθεις ότι μαζί του δεν έχεις πια τίποτα άλλο να κάνεις, τότε μπορεί πραγματικά να ξαναέλθει ζωή στη σχέση; Ή είναι καταδικασμένη να πεθάνει;
Πολλοί λένε γενικολογίες τύπου "να κάνετε νέα πράγματα", "να μη θεωρείτε τη σχέση δεδομένη", "να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλον" κτλ κτλ. Συγγνώμη κιόλας, αλλά όλα αυτά ακούγονται τόσο θεωρητικά που χασμουριέμαι.:unsure:
Αλήθεια, ξέρεις κανείς ένα ζευγάρι που να έφτασε σε αυτό το σημείο και να το ξεπέρασε; Να πεθαίνει δηλαδή η σχέση και αυτοί να την ανέστησαν;:love:
Η ανάσταση είναι εφικτή; Ή ο κόπος θα είναι άδικος, και αυτό που θα γίνει είναι μετά από 1 μήνα/ 2 χρόνια/ 10 χρόνια, να βρεθεί κάποιος άλλος που θα μας αναγκάσει να κάνουμε το βήμα που δεν κάναμε, προσπαθώντας μάταια να σώσουμε κάτι το οποίο ήταν ήδη νεκρό;
-
Quote:
Originally Posted by
mairoula.b
...........
Με βασανίζει όμως ένα ερώτημα: Όταν την πόρτα μιας σχέσης χτυπήσει η βαρεμάρα, και φτάσεις στο σημείο να βλέπεις τον σύντροφο σου ως ιδανικό μεν, αφάνταστα βαρετό δε, και νιώθεις ότι μαζί του δεν έχεις πια τίποτα άλλο να κάνεις, τότε μπορεί πραγματικά να ξαναέλθει ζωή στη σχέση; Ή είναι καταδικασμένη να πεθάνει;
........................
Η ανάσταση είναι εφικτή; Ή ο κόπος θα είναι άδικος, και αυτό που θα γίνει είναι μετά από 1 μήνα/ 2 χρόνια/ 10 χρόνια, να βρεθεί κάποιος άλλος που θα μας αναγκάσει να κάνουμε το βήμα που δεν κάναμε, προσπαθώντας μάταια να σώσουμε κάτι το οποίο ήταν ήδη νεκρό;
Εσύ, ως Σκορπιός, δεν θα έπρεπε να βασανίζεσαι από τέτοιου είδους ερωτήματα :bigsmile:
-
-
Καθώς... φεύγει ο έρωτας δίνει τη θέση του στην αγάπη...( που στην ουσία κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει αλλά τελοσπάντων).
Τώρα αν είσαι στο fan club του πρώτου,δύσκολα τον αποχωρίζεσαι ..και φτάνεις στο σημειο να αναλώνεσαι δεξιά κι αριστερά ,αρκεί να τον ξαναζήσεις,κι όσο κρατήσει.
Αν ανήκεις στους οπαδούς της ανιδιοτελούς αγάπης,(λέμε τώρα),συμβιβάζεσαι με τους κανόνες της,και συνεχίζεις να ζείς όμορφα και ήσυχα μεν,βαρετά δε.
Με τα πολλά,ότι ανεβαίνει κατεβαίνει..Κι ότι και να κάνουμε πάντα κάτι θα λείπει,μόνο και μόνο επειδή δεν το έχουμε
Όλες οι συμβουλές που ακούω και λένε,όσον αφορά στην "ανάσταση"του έρωτα:nuts:μου φαίνονται παραμυθάκια της Χαλιμάς..
Δεν μπορείς να τον ξαναφέρεις πίσω με το ζόρι,όπως και δεν μπορείς να ξαναερωτευθείς τον ίδιο άνθρωπο τη στιγμή που ζείς μαζί του τη ρουτίνα της καθημερινότητας:nea:
Υ.Γ. sorry αλλά τρώω διέλευσεις Ουρανού :bigsmile:
-
Διαφωνώ αν και κατανοώ τις διελεύσεις ουρανού!!!!!!!!!!!!
:love::love::love::love:
Αν ο έρωτας΄σχετίζεται με το αίσθημα του θαυμασμού δηλαδή "αχ πόσο όμορφος είναι ο σύντροφος μου!!!!" τι αλλάζει μετά? (μιλάω τώρα που μπορεί να είναι νέος)
Αν ο έρωτας σχετίζεται με το πόσο σε κάνει και γελάς μετά τι? χάνει το χιούμορ του?(αυτό δεν αλλάζει)
Για το πόσο καλά περνάτε μαζί οι δυο σας? (και εννοώ να προσπαθείτε και οι δύο)
τότε τελικά τι είναι "ο έρωτας που χάνεται"????
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Διαφωνώ αν και κατανοώ τις διελεύσεις ουρανού!!!!!!!!!!!!
:love::love::love::love:
Αν ο έρωτας΄σχετίζεται με το αίσθημα του θαυμασμού δηλαδή "αχ πόσο όμορφος είναι ο σύντροφος μου!!!!" τι αλλάζει μετά? (μιλάω τώρα που μπορεί να είναι νέος)
Αν ο έρωτας σχετίζεται με το πόσο σε κάνει και γελάς μετά τι? χάνει το χιούμορ του?(αυτό δεν αλλάζει)
Για το πόσο καλά περνάτε μαζί οι δυο σας? (και εννοώ να προσπαθείτε και οι δύο)
τότε τελικά τι είναι "ο έρωτας που χάνεται"????
Τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε ώς δεδομένο σ αυτή τη ζωή .Μπορεί να ζήσεις καταστάσεις που θα σε μεταμορφώσουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην αναγνωρίζεις ούτε εσύ η ίδια τον εαυτό σου..πόσο μάλλον το σύντροφο σου !!
Ευχαριστώ για την κατανόηση:bigsmile::love:
-
Τότε η αγάπη που θα έχει δημιουργηθεί δε σε κάνει να συμβαδίζεις με τις αλλαγές του? Αυτός είναι ένας λόγος να τον ερωτευθείς ξανά.. (αδικαιολόγητες είναι οι αλλαγές που έχουν κάθε είδους βιας τοτε εκεί απλά τον παρατάς)
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Τότε η αγάπη που θα έχει δημιουργηθεί δε σε κάνει να συμβαδίζεις με τις αλλαγές του? Αυτός είναι ένας λόγος να τον ερωτευθείς ξανά.. (αδικαιολόγητες είναι οι αλλαγές που έχουν κάθε είδους βιας τοτε εκεί απλά τον παρατάς)
Aυτό θα ήταν το ιδανικό σίγουρα!!
Αν συνέβαινε κιόλας ...δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά είναι πραγματικά πολύ σπάνιο να βρείς τέτοιο ζευγάρι..
¶σε που δεν θα ήταν έρωτας ,θα ήταν μια αληθινή μορφή αγάπης :love:
-
Εγω αγαπημενο μου Ντινακι πιστευω οτι μπορεις να ερωτευεσε ξανα και ξανα τον συντροφο σου ,μπορει η σπιθα να μην ειναι οπως στην αρχη και να ερθουν καιροι χαλεποι για το ζευγαρι ... ΜΑ κατι συμβαινει ξαφνικα κατι που δεν το περιμενες και αρχιζεις και βλεπεις με αλλα ματια τον ανθρωπο σου και νασου η σπιθα που ξαναφουντωνει κι αρχιζει αλλος κυκλος αγαπης ,ερωτα διαφορετικος απο την πρωτη νιοτη...του ζευγαριου.
Τον παντρευτηκα στα 16 νομιζα οτι τον αγαπουσα [σιγα μην μου εκοβε το μυαλο σε εκεινη την ηλικια ,τρεις λαλουν και δυο χορευουν ειμασταν]
Τον ερωτευτηκα στα 38 μου για δευτερη φορα ηταν σαν να ανακαλυπταμε
ξανα ο ενας τον αλλον.....Αφου γλυτωσαμε απο τις οδυνηρες διελευσεις του κρονου απο 7ο και 8ο μου ειδαμε την νεκρανασταση της σχεσης.
ανακαλυπτεις η'' ξαναβρισκεις καποια στοιχεια του χαρακτηρα του και σε βλεπει και τον βλεπεις με αλλα ματια, αυτα που εχασες με την ρουτινα,τα προβληματα,και να.......καπως ετσι ξαναφουντωνει η φλογα......
με αγαπη....μερες που΄΄ναι:love:
κουκι
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Εγω αγαπημενο μου Ντινακι πιστευω οτι μπορεις να ερωτευεσε ξανα και ξανα τον συντροφο σου ,μπορει η σπιθα να μην ειναι οπως στην αρχη και να ερθουν καιροι χαλεποι για το ζευγαρι ... ΜΑ κατι συμβαινει ξαφνικα κατι που δεν το περιμενες και αρχιζεις και βλεπεις με αλλα ματια τον ανθρωπο σου και νασου η σπιθα που ξαναφουντωνει κι αρχιζει αλλος κυκλος αγαπης ,ερωτα διαφορετικος απο την πρωτη νιοτη...του ζευγαριου.
Τον παντρευτηκα στα 16 νομιζα οτι τον αγαπουσα [σιγα μην μου εκοβε το μυαλο σε εκεινη την ηλικια ,τρεις λαλουν και δυο χορευουν ειμασταν]
ξανα ο ενας τον αλλον.....Αφου γλυτωσαμε απο τις οδυνηρες διελευσεις του κρονου απο 7ο και 8ο μου ειδαμε την νεκρανασταση της σχεσης.
ανακαλυπτεις η'' ξαναβρισκεις καποια στοιχεια του χαρακτηρα του και σε βλεπει και τον βλεπεις με αλλα ματια, αυτα που εχασες με την ρουτινα,τα προβληματα,και να.......καπως ετσι ξαναφουντωνει η φλογα......
κουκι
Από τις πιο όμορφες εμπειρίες που έχουν παρατεθεί!
:love:
Μου φτιάξατε κιαλλο τη διαθεση! Χαιρομαι να ακουω ότι ο έρωτας δεν τελειώνει
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
κουκι
Αμ δεν είναι τυχαίο που ο κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας:laugh:
Ελπίζω κι εγώ με 3 τοξότες στον 5ο να έχω την τύχη σου:love:
-
ευχαριστω αγαπημενες μου:love:
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Καθώς... φεύγει ο έρωτας δίνει τη θέση του στην αγάπη...( που στην ουσία κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει αλλά τελοσπάντων).
Τώρα αν είσαι στο fan club του πρώτου,δύσκολα τον αποχωρίζεσαι ..και φτάνεις στο σημειο να αναλώνεσαι δεξιά κι αριστερά ,αρκεί να τον ξαναζήσεις,κι όσο κρατήσει.
Αν ανήκεις στους οπαδούς της ανιδιοτελούς αγάπης,(λέμε τώρα),συμβιβάζεσαι με τους κανόνες της,και συνεχίζεις να ζείς όμορφα και ήσυχα μεν,βαρετά δε.
Με τα πολλά,ότι ανεβαίνει κατεβαίνει..Κι ότι και να κάνουμε πάντα κάτι θα λείπει,μόνο και μόνο επειδή δεν το έχουμε
Όλες οι συμβουλές που ακούω και λένε,όσον αφορά στην "ανάσταση"του έρωτα:nuts:μου φαίνονται παραμυθάκια της Χαλιμάς..
Δεν μπορείς να τον ξαναφέρεις πίσω με το ζόρι,όπως και δεν μπορείς να ξαναερωτευθείς τον ίδιο άνθρωπο τη στιγμή που ζείς μαζί του τη ρουτίνα της καθημερινότητας:nea:
Υ.Γ. sorry αλλά τρώω διέλευσεις Ουρανού :bigsmile:
Ανιδιοτέλεια και βαρεμάρα πάνε παρέα?αποκλείεται...και ξέρεις γιατί?γιατί είναι τόσο μα τόσο σπάνιο που το πιθανότερο είναι πως δεν θα το ζήσουμε ποτέ!!!!!!!!Θα της μοιάζει αλλά επειδή το μέτρο σύγκρισης είναι ανύπαρκτο...καταλαβαίνεις!!! !!!!!
γι αυτό σου λέω..είναι δυνατόν ποτέ να είναι βαρετή η Ανατολή του ήλιου ή η εικόνα ενός αετού να πετάει στην Πανσέληνο?α παπα!!!!!!αδύνατον...απλά μένεις με κομένη την Ανάσα...γι αυτό σου λέω..εύχομαι στον καθένα από μας να συναντήσει αυτή την Αγάπη...τουλάχιστον εγώ θέλω να έρθει και μου το εύχομαι!!!:love:θαρέθηκα τα ημίμετρα.....
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Αυτο το ερωτευομαι ,ξε-ερωτευομαι ,ξαναερωτευομαι και παει λεγοντας με τι υλικα φτιαχνεται???:bigsmile:
Γιατι ουσα και κυνικη ,εγω το μεταφραζω δεν βαριεσαι και ποιος τραβιεται τωρα με καινουργια και αντε να γνωριστεις και α και ου και αν αυτος ο καινουργιος δεν εχει τα καλα του παλιου και αμα τα καλα του καινουργιου δεν με βοηθουν πουθενα κλπ κλπ...:cheesy:
-
Γενικά για να ξεθυμάνει ο έρωτας σημαίνει ότι κάτι παίζεται μέσα μας. Κατι μας εξαφάνισε τον ενθουσιασμό, το καρδιοχτύπι. Πολλές φορές είναι η ρουτίνα. Αλλά τι ειναι αυτό που μας κάνει να ξανά-ερωτευτούμε το ίδιο άτομο. Και τι μας λέει ότι αυτή τη φορά δενθα είναι φούσκα που θα σκάσει ο ερωτας μας? Αλλωστε πολλές φορές μένουμε κάπου από συνήθεια και όχι από αγάπη μιας και αυτό υποτίθεται είναι το υπολοιπο του έρωτα! Είναι πολύ δύσκολο όμως να θέσουμε τις βάσεις από την αρχή και εκεί που εχει καταλαγιάσει ο έρωτας να αναζωπυρωθεί.
Δεν ξερω, μπορεί να φταίει το ότι ειμαι καπως κρόνια σε αυτά αλλά εμένα μου φαίνεται μάταιο. Μιας και κατά τη γνώμη μου, τα ίδια υλικά κάνουν το ίδιο φαγητό. Μπορεί να αλλάξει η διαδικασία αλλά το αποτελεσμα όχι!:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
Ανιδιοτέλεια και βαρεμάρα πάνε παρέα?αποκλείεται...και ξέρεις γιατί?γιατί είναι τόσο μα τόσο σπάνιο που το πιθανότερο είναι πως δεν θα το ζήσουμε ποτέ!!!!!!!!Θα της μοιάζει αλλά επειδή το μέτρο σύγκρισης είναι ανύπαρκτο...καταλαβαίνεις!!! !!!!!
γι αυτό σου λέω..είναι δυνατόν ποτέ να είναι βαρετή η Ανατολή του ήλιου ή η εικόνα ενός αετού να πετάει στην Πανσέληνο?α παπα!!!!!!αδύνατον...απλά μένεις με κομένη την Ανάσα...γι αυτό σου λέω..εύχομαι στον καθένα από μας να συναντήσει αυτή την Αγάπη...τουλάχιστον εγώ θέλω να έρθει και μου το εύχομαι!!!:love:θαρέθηκα τα ημίμετρα.....
.......συμφωνώ μαζί σου...ασε που το "ανιδιοτελούς" το έγραψα με χιουμοριστική διάθεση εξ ου και το σχόλιο της παρένθεσης:bigsmile:
Μακάρι να γινόταν να ζήσουμε την αγάπη σε αυτή της τη διάσταση αλλά ..χλωμούς μας κόβω:nea:
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
.......συμφωνώ μαζί σου...ασε που το "ανιδιοτελούς" το έγραψα με χιουμοριστική διάθεση εξ ου και το σχόλιο της παρένθεσης:bigsmile:
Μακάρι να γινόταν να ζήσουμε την αγάπη σε αυτή της τη διάσταση αλλά ..χλωμούς μας κόβω:nea:
φτου!!!!!!
παρ όλα αυτά μας το ΕΕΕΕΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!:love::love::love: αχ αχ!!
-
Κατι ηθελα να γραψω αλλα................
Παλι αλλου θα το παω αστρολογικα κυριως...:icon_cheesygrin:
Το θεμα ειναι και παλι ο Ερωτας...
:snowball:
Οποιος εχει καλο σημαδι...
-
Πείτε μου σας παρακαλώ πόσο μακρυά θα φτάνατε για να συναντήσετε, για να γνωρίσετε, να νοιώσετε, να ζήσετε, αυτόν τον βαθύ και απόλυτο Έρωτα?... Τι θα είσασταν διατεθειμένες να εγκαταλείψετε, τι να θυσιάσετε, τι να στερηθείτε?...
Εγώ μπορώ μόνο να βεβαιωσω ότι υπάρχει. Όχι όμως στο αισθαντικό επίπεδο, αλλά λίγο πιο ψηλά. Και όσο είμαστε αγκιστρωμένοι στο σώμα, στην ύλη, στην εξασφαλιση, τόσο λιγότερο μπορούμε να «πετάξουμε» για να τον συναντήσουμε.
Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα. Δυστυχώς.