Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το Κέλτικο Ωροσκόπιο..! ;)
Printable View
Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το Κέλτικο Ωροσκόπιο..! ;)
Με μεγάλη μετριοπάθεια, μία από τις 100.000 αρετές μου, μπορώ να πώ ότι με πλησίασε! Φυσικά και μου ταιριάζει το έλατο! :D
[QUOTE=Lady_SnowBlood;2671]Πολύ όμορφη αναφορά αλλά μήπως λείπει η ανάλυση για το απολιθωμένο ;
Πρώτη πρώτη ειναι η απάντηση που ψάχνεις
μηλιά...πολύ ωραία μηλιά=αγάπη...πολυ καλο και ειμαι 100% εγώ . πολύ ενδιαφέρον το θέμα και πολύ έξυπνο επείσης
:bigsmile: Μια λεμονιά με λεμονάκια μυρωδάτα :toung:....σας μιλάει!!!:laugh:
Ευχαριστούμε πολύ για το αρθρο, μου αρεσε αρκετά και αντικατοπτρίζει μερικά απο τα χαρακτηριστικά μου....:laugh:
Εμεινα ευχαριστημένη,:cheesy: το λεμόνι εκτός ολων των άλλων έχει πάρα πολλές ιδιότητες τις οποιες εμείς δεν γνωρίζουμε,όπως για παράδειγμα απομακρύνει τις......σκουριές από .......όλα ,άρα καταλαβαινετε πόσο χρήσιμο είναι!!!!!:nuts:
πλησιαζει αρκετα εχω να πω! ομως εγω επειδη συγκρινω μερικες φορες περιεργα :toung: ηθελα να ρωτησω αν η λευκη τεριαζει με το πευκο? :blink::blink::toung::embarrest
Ακριβέστατο!Εγώ είμαι "Μελια Rowan":bigsmile:
επίσης και για την "φυστικιά" πάει γάντι σ'ενα άτομο που γνωρίζω..που να μην το γνώριζα!:amuse:
Εγώ είμαι Κέδρος. Στα περισσότερα μπορώ να πω ότι έπιασε διάνα. Αυτό που δε με αντιπροσωπεύει είναι η αισιοδοξία, γιατί έχω συχνές εναλλαγές στη διάθεση. Ίσως να φταίει ο ωροσκόπος μου (έχω ωροσκόπο καρκίνο).
Ειμαι Καστανια, το εντυπωσιακο ειναι πως η μητερα μου ειναι και εκεινη το ιδιο αλλα σε αλλη περιοδο γεννημενη,μοιαζουμε εξωτερικα παρα πολυ αλλα και σαν χαρακτηρες..λετε να παιζει ρολο οτι ειμαστε το ιδιο δεντρο;;ποτε δε ξερεις αν και ειμαστε διαφορετικα ζωδια..