Originally Posted by
kinky_skorpina
"Το μεσοδιάστημα λοιπόν, μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιονδήποτε πλανήτη, είτε αυτός αποτελεί μέλος του ζεύγους είτε όχι."
Μητσάκο μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, καθως δεν εχω δει σε κανενα βιβλίο Αστρολογίας να ερμηνευεται(ως ενεργοποιημένο απο διέλευση/πρόοδο) μεσοδιάστημα στο οποίο ο διελαυνον πλανήτης να ταυτίζεται με εναν απο τους πλανήτες του ζευγους. Και για να γίνω πιο κατανοητή ας δώσω ενα παράδειγμα: δε γίνεται(και δεν υπάρχει τετοια ερμηνεία πουθενά, απ'οσο γνωρίζω τουλαχιστον/σας παραπέμπω στο βιβλίο των Joulia & Derek Parker "Αστρολογία-συγχρονος οδηγός της καθημερινής ζωής" ) το μεσοδιάστημα π.χ Αφροδίτης/Δία να ενεργοποηθεί απο τη διελαυνουσα Αφροδίτη και να δωσει ενα αποτέλεσμα που θα επιδέχεται κάποιας ερμηνείας.Οι ενεργοποιήσεις των μεσοδιοαστημάτων απο διέλευση η πρόοδο εχουν νόημα μονο οταν ο transit πλανήτης δεν ανήκει στο ζεύγος των πλανητών που συμμετέχουν.Κορραλία και Τινα μας αν μπορείται διαφωτίστε μας προς αποφυγή λανθασμένων ερμηνειών και τοποθετήσεων...............
....................
Το Μαράκι :love: