Re: Τέλος στις Ημερήσιες προβλέψεις
Quote:
Originally Posted by
Basilakis
Πάντως για να επανέλθουμε, μπορώ να πω ότι περισσότερο κοιτούσα τα αστρολογικά της εβδομάδας παρά τις ημερήσιες. Θεωρώ ότι θα αποδειχθεί επωφελές το ότι βγήκαν οι προβλέψεις αυτές.:bigsmile:
Μάλλον τελικά δεν πολυπροσέχαμε τις ημερήσιες! :weird::weird::bigsmile::bigsmile:
Και το αγκάλιασμα της Αφροδίτης είναι κατα κάποιο τρόπο ημερήσια πρόβλεψη γραμμένο πολύ περιγραφικά!:love::love::love:
Quote:
Originally Posted by
colibri
Μάλλον τελικά δεν πολυπροσέχαμε τις ημερήσιες! :weird::weird::bigsmile::bigsmile:
Και το αγκάλιασμα της Αφροδίτης είναι κατα κάποιο τρόπο ημερήσια πρόβλεψη γραμμένο πολύ περιγραφικά!:love::love::love:
Ναι, αλλά είναι ημερήσιο που βασίζεται σε συγκεκριμένες όψεις και ζωδιακές μοίρες που κάνει η Αφροδίτη και το λέει. Παράλληλα, αναφέρει και τα κενά πορείας της Σελήνης, επιπλέον έχει τριπλάσιο όγκο από τις ημερήσιες που γράφονται γενικά αλλά και γράφονταν στο site.
Αρκετές διαφορές, ε; :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ναι, αλλά είναι ημερήσιο που βασίζεται σε συγκεκριμένες όψεις και ζωδιακές μοίρες που κάνει η Αφροδίτη και το λέει. Παράλληλα, αναφέρει και τα κενά πορείας της Σελήνης, επιπλέον έχει τριπλάσιο όγκο από τις ημερήσιες που γράφονται γενικά αλλά και γράφονταν στο site.
Αρκετές διαφορές, ε; :bigsmile:
Έχεις δίκιο αγαπητέ!Το μόνο που μοιάζει είναι η κίνηση της Αφροδίτης που έχει σχεδόν την ίδια ταχύτητα με την ηλιακή(νομίζω ....)!!!!:toung::toung::toung:
Επιπλέον είναι και άλλη η θεματολογία.:love:
Quote:
Originally Posted by
colibri
Έχεις δίκιο αγαπητέ!Το μόνο που μοιάζει είναι η κίνηση της Αφροδίτης που έχει σχεδόν την ίδια ταχύτητα με την ηλιακή(νομίζω ....)!!!!:toung::toung::toung:
Επιπλέον είναι και άλλη η θεματολογία.:love:
Και κάνει άλλες όψεις... :bigsmile:
Μμμμ! Δεν σε κατάλαβα :blink: Τι εννοείς άλλες όψεις?
Οψεις που κανει η Αφροδιτη μηπως? :bigsmile:
Είμαι νέο μέλος και η πρότασή σας με βρίσκει απολύτως σύμφωνη! (Και με περιμένει δύσκολη μέρα...)
Καλημέρα! προσπάθησα να βάλω τα στοιχεία μου για το ημερήσιο ωροσκόπιο ωστόσο στάθηκε αδύνατον να εμφανισθεί η επιλογή πόλεων!! Μήπως θα μπορούσατε να το ελέγξετε? Χρησιμοποιώ Mozilla - το αναφέρω στην περίπτωση που παίζει κάποιο ρόλο - .
Στο κενό πεδίο βάζεις μερικά γράμματα και εμφανίζει αυτόματα τις σχετικές πόλεις από κάτω απ' όπου και επιλέγεις. Π.χ. γράφοντας ΑΤΗ (αγγλικά) ή ΑΘΗ θα αρχίσει να εμφανίζει αποτελέσματα. Αν δεν σου δουλεύει πες μας πού γεννήθηκες να σου δώσουμε συντεταγμένες.
Quote:
Originally Posted by
acquarius
Καλημέρα! προσπάθησα να βάλω τα στοιχεία μου για το ημερήσιο ωροσκόπιο ωστόσο στάθηκε αδύνατον να εμφανισθεί η επιλογή πόλεων!! Μήπως θα μπορούσατε να το ελέγξετε? Χρησιμοποιώ Mozilla - το αναφέρω στην περίπτωση που παίζει κάποιο ρόλο - .
Αν δεν βιάζεσαι, από αύριο περνάει ο Ερμής σε ορθή πορεία. Δοκίμασε τότε :cheesy: