Re: Ένωση Αφροδίτης / Πλούτωνα
Quote:
Originally Posted by
whisperer
Ναι όντως Δείμων, και οι δύο έννοιες είναι πολύ υποκειμενικές...ακριβώς και για αυτό το λόγο καταλαβαίνω και τη φίλη μας mairoula.b και συμφωνώ επίσης και με τη leoma! Να ζήσει αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένη και αυτό το οποίο γνωρίζει μέσα της ότι αποζητάει! Ωραία θα ήταν να προσπαθήσουμε να ζήσουμε με τους δικούς μας ορισμούς και την ερμηνεία των όρων αυτών (και όχι μόνο) με βάση το δικό μας λεξικό και μόνο!
Έτσι ακριβώς! Απλά ο ζυγός μέσα μου που του αρέσουν οι ισορροπίες δεν τα πάει άριστα με τον σκορπιό που είναι των άκρων και τις λοιπές "πλουτώνιες" όψεις και εξού και η ψιλογκρίνια για την "ήσυχη ζωούλα" που δεν μπορώ να ζήσω.
Αλλά τελικά φαίνεται ότι η συνειδητά επιτυχημένη ισορροπία μεταξύ όλων αυτών των (αντικρουώμενων μερικές φορές) όψεων και πλανητών είναι κομμάτι του ταξιδιού μας προς την ωριμότητα και την σοφία.:bigsmile:
Καλό ταξίδι σε όλους!:h2:
ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα μπορει καποιος να μου πει κατι παραπανω για τν συνοδο πλουτωνα-αφροδιτη οταν και οι πλανητες βρισκονται στον σκορπιο και στον 1ο οικο γιατι εχω φρικαρει λιγο(γιατι ο σκορπιος δεν ειναι ιδανικη θεση για την αφροδιτη αρα κοιταω τα "αρνητικα"...):unsure:
καλησπερα σας . οταν σε μια συναστρια υπαρχει ημιτετραγωνο αφροδιτης πλουτωνα θεωρειται σημαντικο η δεν λαμβανεται καν υπ'οψιν σαν οψη ?ευχαριστω .
Quote:
Originally Posted by
panemorfi
καλησπερα σας . οταν σε μια συναστρια υπαρχει ημιτετραγωνο αφροδιτης πλουτωνα θεωρειται σημαντικο η δεν λαμβανεται καν υπ'οψιν σαν οψη ?ευχαριστω .
Δεν είναι η σημαντικότερη όψη, αλλά και δεν είναι από αυτές που δεν τις υπολογίζεις καθόλου. Δες την σε συνάρτηση με τις άλλες όψεις που μπορεί να κάνει η Αφροδίτη:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Δεν είναι η σημαντικότερη όψη, αλλά και δεν είναι από αυτές που δεν τις υπολογίζεις καθόλου. Δες την σε συνάρτηση με τις άλλες όψεις που μπορεί να κάνει η Αφροδίτη:bigsmile:
ok !:bigsmile:
Καλησπέρα , εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν όλα αυτά για τη σύνοδο Αφροδίτης - Πλούτωνα ισχύουν και όταν πρόκειται για σύνοδο τροπικής Αφροδίτης με αστρικό Πλούτωνα ( στην παρθένο και στον έβδομο οίκο). Ευχαριστώ :dizzy:
Quote:
Originally Posted by
Naskout
Καλησπέρα , εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν όλα αυτά για τη σύνοδο Αφροδίτης - Πλούτωνα ισχύουν και όταν πρόκειται για σύνοδο τροπικής Αφροδίτης με αστρικό Πλούτωνα ( στην παρθένο και στον έβδομο οίκο). Ευχαριστώ :dizzy:
Μάλλον ούτε αυτός που συνδυάζει τον αστρικό με τον τροπικό δεν θα μπορεί να σου απαντήσει....
(Θεωρητικά όμως, ναι).
και κατι αλλο , το ημιτετραγωνο αφροδιτης - πλουτωνα θεωρειται αρνητικη οψη , σαν τετραγωνο ας πουμε ? ?
Ακριβώς! Κάτι σαν τετράγωνο στο αποτέλεσμα.