Re: Σεληνη - Η αδελφή ψυχή
Συνήθως οι «ομόσταυλοι» συνδυασμοί δεν τα πάνε καλά επειδή συμφωνούν μεν σε πολλά κοινά όμως έχουν έλλειψη από την αναγκαία διαφορετικότητα που θα δώσει κίνητρο για ανάπτυξη και φρέσκο αέρα εν χρόνω.
¶λλωστε διάβασε το κείμενο για τον Λέοντα και πες μου αν θεωρείς ότι μπορούν να συνυπάρξουν.
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Συνήθως οι «ομόσταυλοι» συνδυασμοί δεν τα πάνε καλά επειδή συμφωνούν μεν σε πολλά κοινά όμως έχουν έλλειψη από την αναγκαία διαφορετικότητα που θα δώσει κίνητρο για ανάπτυξη και φρέσκο αέρα εν χρόνω.
¶λλωστε διάβασε το κείμενο για τον Λέοντα και πες μου αν θεωρείς ότι μπορούν να συνυπάρξουν.
ναι το διαβασα και τον λεοντα. αυτα μ εχουν συμβει οταν ημασταν μαζι αλλα μαλλον εχεις δικαιο , στο οτι δεν τεριαζουν και τοσο στην τελικη επειδη ειναι ιδια. ναι τωρα καταλαβα λιγακι :love: . σε ευχαριστω που με βοηθησες εσυ σε αυτο, :love::embarrest
Πολύ ωραίο άρθρο! Πολύ εύστοχο!!
Quote:
Σεληνη στους Ιχθεις
Με τον Κρονο στο απεναντι ζωδιο πρεπει να διαισθανεστε την υπαρξη του αλλου σας μισου, του ψυχικου σας φιλου με εντονο τροπο.
Καλησπέρα :)
Πώς & η Σελήνη στους Ιχθείς έχει τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο?
Ευχαριστώ
εγω εχω σεληνη στον λεοντα κ αυτος σεληνη στους διδυμους..κ οι 2 την εχουμε στον 7ο οικο..ταιριαζουμε?