Re: Ελξη με σκορπιό....γιατι?????
Quote:
Originally Posted by
stabie
πωπω τελικάθα είμαστε περισσότεροι αυτοί με τις υγρές επιρροές παρά οι ίδιοι οι σκορπιοί....πωπωωωωωωωωω:laugh ::laugh::laugh:
Ξερω ξερω...σκοτεινα βλεμματα ,λιγο "homo cripsinous"...με εντονο αισθησιασμο ....ναι παιδι μου το εχουμε δει το εργο..
Προσεξε ..ομως γιατι ειναι αστειρευτη πηγη κακιας μισους και ζηλιας..βεβαια δεν θα στο δειξουν ευθεως...σιγα σιγα...με δοσεις...:toung::toung:...
Ειναι αυτο που λεμε.."τωρα γελας ή μου δειχνεις τα δοντια σου"???:crazy::evil:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Ξερω ξερω...σκοτεινα βλεμματα ,λιγο "homo cripsinous"...με εντονο αισθησιασμο ....ναι παιδι μου το εχουμε δει το εργο..
Προσεξε ..ομως γιατι ειναι αστειρευτη πηγη κακιας μισους και ζηλιας..βεβαια δεν θα στο δειξουν ευθεως...σιγα σιγα...με δοσεις...:toung::toung:...
Ειναι αυτο που λεμε.."τωρα γελας ή μου δειχνεις τα δοντια σου"???:crazy::evil:
Είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός που συνδιάζει σκορπίσια στοιχεία, να κινήται υπογείως...να έρπει ή να πετάει...;)
Φταίει η ακαταμάχητη γοητεία των σκορπιών βεβαίως βεβαίως...
:toung:
Δεν είμαι ψωνάρα,αλλά νιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ το παρεξηγημένο μου ζώδιο...Δεν είμαστε τόσο κακοί πια!:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
stabie
κι εγω με άλλους 3 στο Σκορπιο είμαι χειρότερη μη νομίζεις....χαχαχαχαχαχχα
Εγω που εχω εκτος απο ηλιο ερμη αφροδιτη ποσειδωνα ΚΑΙ ωροσκοπο σκορπιο ειμαι η χειριστη ολων να υποθεσω ε;
:toung::laugh:
Quote:
Originally Posted by
alfita
Εγω που εχω εκτος απο ηλιο ερμη αφροδιτη ποσειδωνα ΚΑΙ ωροσκοπο σκορπιο ειμαι η χειριστη ολων να υποθεσω ε;
:toung::laugh:
Τρομερός συνδυασμός!!!!!!!!!!!!! Πίστεψε με μου αρέσει. Και διπλή σκορπίνα και με 2 ακόμη πλανήτες στον Σκορπιό. :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kia
Τρομερός συνδυασμός!!!!!!!!!!!!! Πίστεψε με μου αρέσει. Και διπλή σκορπίνα και με 2 ακόμη πλανήτες στον Σκορπιό. :bigsmile:
Ωραια γιατι εχω και κρονο στον υδροχοο και μαλλον ειμαι απ τους λιγους ανθρωπους ;):idea:που καταλαβαινουν τους υδροχοους....:bigsmile:
Παντως αυτους που αγαπαμε εμεις οι σκορπιοι εχουμε την δυναμη να τους πηγαινουμε στον παραδεισο...Βεβαια οτι ο δρομος που οδηγει στον παραδεισο περναει απ την κολαση μην το διαδωσετε παραεξω.....:laugh::laugh::laugh:
Quote:
Originally Posted by
alfita
Ωραια γιατι εχω και κρονο στον υδροχοο και μαλλον ειμαι απ τους λιγους ανθρωπους ;):idea:που καταλαβαινουν τους υδροχοους....:bigsmile:
Παντως αυτους που αγαπαμε εμεις οι σκορπιοι εχουμε την δυναμη να τους πηγαινουμε στον παραδεισο...Βεβαια οτι ο δρομος που οδηγει στον παραδεισο περναει απ την κολαση μην το διαδωσετε παραεξω.....:laugh::laugh::laugh:
Μεταξύ μας μονο!Λίγοι είμαστε......:laugh: