Re: Σεξουαλικότητα και αστρολογία
Quote:
Originally Posted by
Addicted
Γιά τη σεξουαλικότητα στη συναστρία σημαντικός δείκτης σεξουαλικής έλξης η παρουσία πλανητών του άλλου ατόμου στον 8=ο δικό μας.
Οι αντιθέσεις των φώτων ( Ηλιος-Ηλιος, Ηλιος- Σεληνης) μεταξύ τους σημαντικός παράγοντας έντονης σεξουαλικής έλξης ήδη από την αρχή.
Και η σύνοδος του Δία του ενός με Αφροδίτη η Αρη του άλλου - ναι μην σας φαίνεται παράξενο ειδικά όταν εμπλέκεται 8=ος.
Πολύ σωστά τα παραπάνω και έχω την αίσθηση οτι στις οικοθεσίες, πιο έντονη είναι η επίδραση στη άτομο του 8ου οίκου παρά σε αυτό του πλανήτη.
Στην περίπτωση με τον 8ο οίκο όμως, η έλξη είναι πιο επιφανειακή/ρηχή απ'ότι αν οι πλανήτες του άλλου είναι στον 5ο οίκο ή το αντίστροφο?
Γενικά είναι καλό ή κακο σε μια συναστρία να είναι υπερβολικά τονισμένος ο 8ος οίκος? (μιλάμε για 2-3 πλανήτες κ Β. Δεσμό)
Αν η σύνοδος Δια-¶ρη είναι στον 7ο οίκο τι "συνέπειες" μπορεί να έχει?
Ευχαριστώ
:love:
Quote:
Originally Posted by
μπακαλιαράκι
Πολύ σωστά τα παραπάνω και έχω την αίσθηση οτι στις οικοθεσίες, πιο έντονη είναι η επίδραση στη άτομο του 8ου οίκου παρά σε αυτό του πλανήτη.
Στην περίπτωση με τον 8ο οίκο όμως, η έλξη είναι πιο επιφανειακή/ρηχή απ'ότι αν οι πλανήτες του άλλου είναι στον 5ο οίκο ή το αντίστροφο?
Γενικά είναι καλό ή κακο σε μια συναστρία να είναι υπερβολικά τονισμένος ο 8ος οίκος? (μιλάμε για 2-3 πλανήτες κ Β. Δεσμό)
Αν η σύνοδος Δια-¶ρη είναι στον 7ο οίκο τι "συνέπειες" μπορεί να έχει?
Ευχαριστώ
:love:
Σχετικά με την πρώτη σου απορία... είναι το αντίστροφο. O 5ος είναι πιο ανάλαφρος (ρήχος ή επιφανειακός όπως είπες) είναι το ερωτικό κομμάτι, το φλερτ, το "γκομενικό" (:love:) σε μια γνωριμία. Είναι όμως κ τα παιδιά αλλά αφού έχει υπάρξει ο 7ος ή ο 10ος πρώτα. ο 8ος είναι το πιο έντονο πάθος, σαρκική επιθυμία, το σεξ. :embarrest
Είναι πολύ γενικό ώς ερώτημα το δεύτερο για τον 8ο. Mπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει εύνοια σε εσένα από χρήματα συντρόφου ή ότι ο συντροφός σου θα ευνοηθεί μεσω εσού από κληρονομια. (ως παράδειγμα το λέω.. :embarrest)
H σύνοδος Aρη - Δία είναι από τις καλές, ειδικά αν ο Aρης είναι ο δικός σου!!! :love::love::love:
Κλήρος της τύχης στο ζυγό 6.30, λίλιθ στο ζυγό 8.09, ουρανό στο ζυγό στις 10.46 και πλούτωνα στις 28.5 στην παρθένο και όλα αυτά στον 8ο, αποτελούν stellium;;;και αν ναι θα μπορούσατε να επιχειρήσετε μια ερμηνεία;:bigsmile:
Να ρωτήσω κάτι... Επειδή με αστεροειδείς δεν έχω πολυασχοληθεί ακόμα, σε μία συναστρία ακριβές μοιρικά εξάγωνο Λίλιθ γυναίκας (Κριος, 5ος) με Χείρωνα άνδρα (Δίδυμοι) μας λέει κάτι ως προς τη σεξουαλική έλξη??
Quote:
Originally Posted by
melit
Να ρωτήσω κάτι... Επειδή με αστεροειδείς δεν έχω πολυασχοληθεί ακόμα, σε μία συναστρία ακριβές μοιρικά εξάγωνο Λίλιθ γυναίκας (Κριος, 5ος) με Χείρωνα άνδρα (Δίδυμοι) μας λέει κάτι ως προς τη σεξουαλική έλξη??
Μπα δε νομιζω!
Κι εγω δεν του το 'χα και πολύ, απ'αυτά που ξέρω, αλλά είπα να ρωτήσω για να μη μου μένουν απορίες! Ευχαριστώ!
Quote:
Originally Posted by
melit
Εγώ πάλι θα έλεγα οτι ο αντρας καλύπτεται αρκετά από αυτή τη Λίλιθ, ίσως σαν θεραπεία ή κατεύνασμα;;; :weird:
Εμενα η Λίλιθ μου ειναι στον Παρθένο στις 25° 58' 35" Μοιρες στον 8ο οικο
αυτη η θεση αποτι ακουσα ειναι καλη.
η μηπως την επηρεαζει αρνητικα επειδη ειναι στον παρθενο?
:blink:
Quote:
Originally Posted by
Capricornking
Εμενα η Λίλιθ μου ειναι στον Παρθένο στις 25° 58' 35" Μοιρες στον 8ο οικο
αυτη η θεση αποτι ακουσα ειναι καλη.
η μηπως την επηρεαζει αρνητικα επειδη ειναι στον παρθενο?
:blink:
Στον 8ο λειτουργει τοσο καλα, που δεν ξερω ποσο καλό μπορεί να θεωρηθεί αυτό!:cheesy: με την θεση της στην Παρθένο αντιθέτως περιορίζεται....
Διαβασε "Το Πάθος της Λίλιθ crash test στα ανθρώπινα συναισθήματα" για να καταλαβεις.:bigsmile:
σε ευχαριστω πολυ black moon