Δελφινάκι, χαρωπά να διασχίζω τα νερά και να παίζω με τα πλοία και να είμαι αφασία :bigsmile:
Printable View
Δελφινάκι, χαρωπά να διασχίζω τα νερά και να παίζω με τα πλοία και να είμαι αφασία :bigsmile:
Χαμαιλέοντας, να αλλάζω χρώματα αναλόγως και να ταιριάζω παντού ή να μην φαίνομαι καθόλου:laugh:
Το ξανασκεφτηκα [μετα απο 5-6 σελιδες]!!
Η καλυτερη λυση για μενα θα ηταν να ημουν ο Πρωτεας. Θα ειχα απεριοριστη γκαμα μεταμορφωσεων, ανα πασα στιγμη,... αρα κανενα παραπονο! :bigsmile: :nuts: :bigsmile:
γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπισα τα ζωα
Θάθελα νάμουν αετός (όχι όμως χωρίς φτερά). Να πετάω όπου θέλω και να βλέπω όλο τον κόσμο και την ομορφιά του
Μάλλον θα ήθελα να είμαι τσιταχ επειδή τρέχει πολύ γρήγορα.Μου αρέσει αυτή η ιδιότητα,αν και τον λόγο δεν τον έχω καταλάβει ακόμα.
θα ημουν κατσαριδα ενοχλητικη και παντα ακαλεστη δεν θα εδινα λογαριασμο σε κανεναν για το που παω κ ολοι θα με τρεμαν αλλα εγω δεν θα ειχα κανενα complex με την εμφανιση μου...;)PpP
Επειδή είμαι υπναρού....και ιδιαίτερα το χειμώνα...θα διάλεγα κάτι σε.... χμ...Αρκούδα! :nuts: Να πέφτω να κοιμάμαι τον χειμώνα και να ξυπνώ με τις ζέστες και να τρέχω για μέλι :toung:
Καλησπέρα,
ωραίο το θεματάκι...:idea: :idea:
Αν μπορούσα να ήμουν κάποιο ζώάκι...θα ήθελα διάφορα..του αέρα ένας αετός, της γής ένα λευκό άλογο και της θάλασσας ένα δελφινάκι... κάτι απο όλά....3 ζωές θέλω ...χαχαχαχα :bigsmile: :bigsmile: