Re: Σκορπιοί : σπάστε τη σιωπή...μόνο αν θέλετε !!!
Εγώ για τον ¶ρη στον Σκορπιό θα έλεγα ότι ποτέ δεν ξεχνάνε ότι τους κάνουν, είναι ακριβώς σαν τα σφουγγάρια.. Και δεν το αφήνουν ποτέ έτσι... Καμιά φορά μιλάνε και λίγο σκληρά..:cry:
Quote:
Originally Posted by
kia
¶κομψοι στους τρόπους;
Δράση τραχιά; Αυτό για εξηγησέ το λίγο καλύτερα γιατί δεν σε έχω εννοήσει ακόμη...
Το ότι δρούμε κάποιες φορές υπόγεια, είναι δεδομένο. Δεν αποκαλύπτουμε "σχέδια", κινήσεις κλπ εάν πρώτα δεν έχουμε σιγουρευτεί ότι πρέπει να το κάνουμε... μη σου πω ότι κάποιες φορές δεν τα αποκαλύπτουμε καν!
Φαντάζομαι ότι εννοεί ότι είναι ωμοί στους τρόπους τους. Δλδ, αν είναι να πουν κάτι, θα το πουν χύμα, χωρίς να σκεφτούν αν θα στεναχωρήσουν τους άλλους. Θα πουν την "γυμνή" αλήθεια.
Τώρα για τη "τραχια δράση" ούτε εγώ κατάλαβα τι εννοει η φίλη μας η Μαρία.:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Εγώ για τον ¶ρη στον Σκορπιό θα έλεγα ότι ποτέ δεν ξεχνάνε ότι τους κάνουν, είναι ακριβώς σαν τα σφουγγάρια.. Και δεν το αφήνουν ποτέ έτσι... Καμιά φορά μιλάνε και λίγο σκληρά..:cry:
Quote:
Originally Posted by
panther
Φαντάζομαι ότι εννοεί ότι είναι ωμοί στους τρόπους τους. Δλδ, αν είναι να πουν κάτι, θα το πουν χύμα, χωρίς να σκεφτούν αν θα στεναχωρήσουν τους άλλους. Θα πουν την "γυμνή" αλήθεια.
Τώρα για τη "τραχια δράση" ούτε εγώ κατάλαβα τι εννοει η φίλη μας η Μαρία.:bigsmile:
Βασικά δεν ξεχνάνε για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα μιλήσουν μόνο όταν πρέπει να μιλήσουν. Συνήθως κρατάνε και μαζεύουν μέσα τους, μέχρι να ξεχειλίσουν, να ξεπεράσουν τα όριά τους και μετά ότι και να πουν θα βγει πολύ έντονα...θα τα πουν ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. :bigsmile: Τότε είναι που ο λόγος τους γίνεται πολύ σκληρός και θα πονέσουν ίσως και τους άλλους. Γενικά, όμως δεν είναι απότομοι και χύμα. Αυτό συμβαίνει στην προηγούμενη περίπτωση που ανέφερα.
Quote:
Originally Posted by
kia
¶κομψοι στους τρόπους;
Δράση τραχιά; Αυτό για εξηγησέ το λίγο καλύτερα γιατί δεν σε έχω εννοήσει ακόμη...
Το ότι δρούμε κάποιες φορές υπόγεια, είναι δεδομένο. Δεν αποκαλύπτουμε "σχέδια", κινήσεις κλπ εάν πρώτα δεν έχουμε σιγουρευτεί ότι πρέπει να το κάνουμε... μη σου πω ότι κάποιες φορές δεν τα αποκαλύπτουμε καν!
ναι, δε ξεερω βασικα ποια λεξη θα το χαρακτηριζε αυτο που εχω στο μυαλο μου αλλα καπως ετσι. λιγο βαρβαρος, κατι τετοιο περιπου, χωρις τακτ μαλλον...κατι τετοιο τεσπα
Quote:
Originally Posted by
skorpion
λιγο βαρβαρος, κατι τετοιο περιπου, χωρις τακτ μαλλον...κατι τετοιο τεσπα
Μόνο αν ξεπεράσει τα όρια του το κάνει αυτό... Κοινώς, μαζεύει, μαζεύει, μαζεύει... ε στο τέλος εκρήγνυται με λογική συνέπεια έναν χειμαρώδη λόγο!!!! :bigsmile: :embarrest
Quote:
Originally Posted by
skorpion
ναι, δε ξεερω βασικα ποια λεξη θα το χαρακτηριζε αυτο που εχω στο μυαλο μου αλλα καπως ετσι. λιγο βαρβαρος, κατι τετοιο περιπου, χωρις τακτ μαλλον...κατι τετοιο τεσπα
Το τακτ, ειναι ιδιοτητα του Ζυγου κυριως!
Η αν θες, η διακριτικοτητα του Σκορπιου εχει διαφορετικη ποιοτητα.
Οσο για τα ξεσπασματα, γι αυτο τα ονομαζουμε ετσι. Πως γινεται να ξεσπασει πραγματικα καποιος ... με τακτ; :nuts::nuts:
μα εγω δε μιλησα για τη περιπτωση που καποιος εχει ξεσπασματα, και γω οταν εχω τετοια με φοβουνται!
Καλά παιδιά είναι οι Σκορπιοί. Απλά μερικές φορές φορούν παρωπίδες και είναι τρομερά απόλυτοι στις απόψεις τους, που μου έρχεται να τους χώσω μπουνιά :laugh: