Μπράβο!!!κανετε πολυ καλη δουλειά να συνεχίσετε ετσι...
Printable View
Μπράβο!!!κανετε πολυ καλη δουλειά να συνεχίσετε ετσι...
Πολύ καλό,με έντονες τάσεις βελτίωσης.
για εμένα ειναι παρα πολυ καλο εμαθα και μαθαίνω ακόμα και δεν τα έχω διαβάσει ακόμα ολά τα θέματα
μερικάτα διαβαζω δυο φορές
άλλωστε αν δεν μου άρεσε δεν θα είμουν εδώ ακόμα όπως δεν είμαι αλλού
είμαι ακόμα στην αρχή και προσπαθώ να διαβάσω όσα άρθρα μπορώ να βρω ώστε να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου...
Καλησπέρα. το site my horoscope ειναι καλοφτιαγμένο κατα την γνώμη μου, και πολύ καλά δομημένο. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε να προτείνω και καμία ιδέα προς το παρόν.είμαι πολύ ικανοποιήμενη και θεώρω απαραίτητη την ύπαρξη ενός site όπως είναι αυτό.με εκτίμηση μελινα
:cheesy: :love: θα ηθελα να ειχε κ για το οροσκοπο μας περισσοτερα εκτος απο ζωδιο.
ena parapono pou ehw einai oti de mporw na vrw pouthena ermhneies tvn genethliwn thesewn twn planitwn mou DOREAN!!!!!!!p.h ti simainei to oti ehw tin afroditi sto zigo sto xarti moy?:bigsmile:
Στην κεντρική σελίδα μας υπάρχει ΝΕΑ εφαρμογή για τους πλανήτες στα ζώδια!
Δεν εχετε παρά να πατήσετε εδώ ;)
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό site που συνεχώς ανανεώνεται και μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις απεριόριστες και αξεπέραστες γνώσεις που μας προσφέρει. Αντιμετωπίζει την Αστρολογία με σεβασμό και στεγάζει ποικίλες απόψεις από αξιόλογους αστρολόγους.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους κοπιάζουν για να βλέπουμε εμείς αυτό το αποτέλεσμα!:clapping::clapping::clapping :
Θέλω να σας χαιρετήσω και να σας ευχαριστήσω που με δεχθήκατε στην ομάδα σας.
Μου αρέσει η αστρολογία, αρκεί αυτός που την εξασκεί να μην είναι "τσαρλατάνος".
Είμαι σίγουρη πως θα έχουμε πολύ καλή επικοινωνία!
Φιλιά σε όλους
stama