Re: Η γλώσσα του σώματος...
Quote:
Originally Posted by
anastasssia
Από μικρή μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου και τον εκάστοτε συνομιλητή μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπορώ πλέον με σχετική ευκολία να "διαβάζω" τη γλώσσα που εκπέμπει το σώμα του συνομιλητή μου. Ωστόσο υπάρχει μία κίνηση που δεν μπορεσα να αποκωδικοποιήσω όταν μία φορά σε παρέα είδα τον φίλο μου να ακουμπάει το λοβό του αυτιού του και να παίζει με αυτό όση ώρα μίλαγε με μία κοινή φίλη. Επειδή ήταν έντονη κίνηση μου έκανε εντύπωση και όταν γύρισα σπίτι έψαξα στο ιντερνετ και σε ένα βιβλίο που είχα και διάβασα ότι αυτή η κίνηση έδειχνε άρνηση να ακούσει αυτά που του λέγανε. Μπορεί να δηλώνει και ότι έλεγε επίσης ψέμματα? Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να μάθαινα την έννοια της κίνησης εκείνης από απλή περιέργεια και μόνο πλέον :)
ε,ναι λοιπόν!!!!να είσαι σίγουρη ότι έλεγε ψέματα....όταν ακουμπάμε τα χείλη τη μύτη τα αυτιά είναι σημάδια ψεύδους...το αστείο είναι ότι και να το ξέρεις πάλι αυτόματα το κάνεις!!!!!!:cry:
Quote:
Originally Posted by
black moon
Ή μπορεί να μη λέμε ψέματα αλλα απλά να μην εχουμε το θαρρος να διαφωνήσουμε ανοιχτα μ'αυτα που λέει ο αλλος. Οποτε ξύνουμε κεφαλια, πιγούνια, λοβούς, στρίβουμε μαλλιά....μασαμε τσίχλες κλπ :embarrest
όταν πιάνω το πηγούνι μου σημαίνει ότι διαφωνώ με τον άλλον...όταν πάλι στρίβω τα μαλλιά μου σημαίνει "πρόσεξέ με"!!!!!!!:toung:
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Το να ξυνεσαι μπορει να σημαινει απλα οτι ενιωσες φαγουρα! κτλ κτλ
Και αν η φαγούρα είναι ψυχοσωματική? :nuts:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Δεν πάμε καλά και μας επαναφέρω άμεσα στην τάξη...:toung:
Πάντως κινήσεις όπως τα σταυρωμένα χέρια σημαίνουν υποτίθεται αυτοπροστατευτική διάθεση. Εγώ το κάνω όταν κοντεύει να τελειώσει η υπομονη μου και πάω να εκραγώ. Ή το να καθόμαστε σταυροπόδι υποδηλώνει -λένε- τάση στροφης/αποστροφής προς τον διπλανό μας. Εγώ παλι κάθομαι πάντα σταυροποδι, αν είναι να με κρίνουν έτσι, παω περιπατο....
Σταυρωμένα χέρια σημαίνει άμυνα..σταυρωμένα πόδια επίσης σημαίνει "κλείδωμα" ίσως και ανασφάλεια..δίνουμε προσοχή που δείχνουν οι μύτες των ποδιών...μας δείχνουν τον κρυφό πόθο σε μια τέτοια στάση...
:nuts:Τιποτα απο αυτα πιστευω. οπωs αισθανεται ο καθεναs.!!!!ι
Ποια γλώσσα του σώματος...Είναι τέχνη να ελέγχεις τις αντιδράσεις σου και να μην μπορεί ο άλλος να καταλάβει τι σκέφτεσαι και πως αισθάνεσαι,ειδικά αν βασίζεται σε ό,τι διάβασε σε διάφορα βιβλία κι όχι στο ένστικτό του,κι επίσης οι κανόνες είναι για να μην ακολουθούνται πολλές φορές.
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Ποια γλώσσα του σώματος...Είναι τέχνη να ελέγχεις τις αντιδράσεις σου και να μην μπορεί ο άλλος να καταλάβει τι σκέφτεσαι και πως αισθάνεσαι,ειδικά αν βασίζεται σε ό,τι διάβασε σε διάφορα βιβλία κι όχι στο ένστικτό του,κι επίσης οι κανόνες είναι για να μην ακολουθούνται πολλές φορές.
και να θέλεις δεν μπορείς να σταματήσεις το σώμα σου να "φλυαρεί"...
καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
βρήκα αυτό το θέμα μετά από αναζήτηση κι επειδή δεν βρήκα πουθενά κάτι σχετικό,
είπα να ρωτήσω:
τι σημαίνει όταν μια γυναίκα έχει το ένα της χέρι πάνω στην κοιλιά της πάνω σε συζήτηση;
ευχαριστώ προκαταβολικά!
Quote:
Originally Posted by
patrickdrd
καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
βρήκα αυτό το θέμα μετά από αναζήτηση κι επειδή δεν βρήκα πουθενά κάτι σχετικό,
είπα να ρωτήσω:
τι σημαίνει όταν μια γυναίκα έχει το ένα της χέρι πάνω στην κοιλιά της πάνω σε συζήτηση;
ευχαριστώ προκαταβολικά!
Ότι νιώθει κάποια ενόχληση ίσως :unsure:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ότι νιώθει κάποια ενόχληση ίσως :unsure:
εγώ ρώτησα για γλώσσα του σώματος αν σημαίνει κάτι...