Re: Πώς αντιμετωπίζουμε την απόρριψη;;;
Kalimera ke apo emena
Simfono me tin apopsi tis Marina............ala ke as skeytume kati..........kanis den mas aniki.........ke o kate enas mas apo egoizmo tou ponai........:cheesy:
Στην δική μου περίπτωση αρχικά θα με γκρεμιστεί όλος ο εγωισμός μου :cry: Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ! Από κει κ πέρα αν έχω επενδύσει πολλά σε αυτό το άτομο θα με πονέσει αρκετά και θα πάρει χρόνο να το ξεπεράσω . Αν όχι 2 μέρες κλέισιμο στο σπίτι να το χαρώ κιόλας και μετά πάμε για άλλα :cheesy: Κάθε τέλος για καλό δεν λένε; ;)
Γυναικες και αντρες ολοι εχουμε ζησει την απογοητευση λιγο η πολυ σε αυτο το τομεα για να μη πω και χειροτερα για πισωπλατα μαχαιρωματα και προδοσια :)
Συμφωνω με την αποψη οτι γεννιομαστε μονοι και πεθαινουμε μονοι
Και ισως οι μονοι που πραγματικα μπορεις να εμπιστευτεις 100% σε αυτη τι ζωη ειναι μονο οι γονεις σου :)
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Γυναικες και αντρες ολοι εχουμε ζησει την απογοητευση λιγο η πολυ σε αυτο το τομεα για να μη πω και χειροτερα για πισωπλατα μαχαιρωματα και προδοσια :)
Και ισως οι μονοι που πραγματικα μπορεις να εμπιστευτεις 100% σε αυτη τι ζωη ειναι μονο οι γονεις σου :)
Συμφωνώ απόλυτα ;)
Έγώ πάλι θα το αντιμετώπιζα με ένα ωραιότατο μπουκάλι κόκκινο κρασί...:nuts:
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Μεγαλώνοντας έχω αρχίσει και τα πιστεύω για τα καλά όλα αυτά!:blink:
Αχ αυτοί οι σκορπιοί.:bigsmile:Σίγουρα,μόνο ι γεννιόμαστε και πεθαίνουμε,αλλά στο ενδιάμεσο υπάρχει και κάτι που λέγεται ζωή,και οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα και θέλουν να τη μοιράζονται με άλλους ανθρώπους που έχουν προτερήματα και ελαττώματα όπως αυτοί.Πολύ εύκολα μιλάμε πάντα για το τι κάνουν οι άλλοι.Τα δικά μας χάλια ώρες ώρες όμως τα βλέπουμε;Γιατί κι εμείς (ακόμα κι εμείς :bigsmile:) δεν είμαστε τέλειοι.
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Εγώ πάλι το θεωρώ πολύ απόλυτο αυτό το πράγμα :wacko:
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Αχ αυτοί οι σκορπιοί.:bigsmile:Σίγουρα,μόνο ι γεννιόμαστε και πεθαίνουμε,αλλά στο ενδιάμεσο υπάρχει και κάτι που λέγεται ζωή,και οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα και θέλουν να τη μοιράζονται με άλλους ανθρώπους που έχουν προτερήματα και ελαττώματα όπως αυτοί.Πολύ εύκολα μιλάμε πάντα για το τι κάνουν οι άλλοι.Τα δικά μας χάλια ώρες ώρες όμως τα βλέπουμε;Γιατί κι εμείς (ακόμα κι εμείς :bigsmile:) δεν είμαστε τέλειοι.
Ε ναι... Συμφωνώ μαζί σου συντέκνισσα Υδροχόα :bigsmile:
Ενταξει ο καθενας με την γνωμη του και αναλογoς και με τις εμπειριες που εχει περασει
Σε εσας φαινεται απολυτο
και
για εμας (η τουλαχιστον για μενα) φαινεται ως συμπερασμα της σημερινης κοινωνιας οσο σκληρο και να ειναι :)
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
.Πολύ εύκολα μιλάμε πάντα για το τι κάνουν οι άλλοι.Τα δικά μας χάλια ώρες ώρες όμως τα βλέπουμε;Γιατί κι εμείς (ακόμα κι εμείς :bigsmile:) δεν είμαστε τέλειοι.
Σωστο αλλα ειναι λιγακι ασχετο :)
Quote:
Originally Posted by
Aqua_G
Συμφωνώ απόλυτα ;)
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος και συμφωνουμε σε αυτο το συμπερασμα
Αλλοι τα πιστευουν και αλλοι βεβαια ισως το θεωρουν υπερβολη
Αναλογος και με τις εμπειριες του καθενος :)