Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
gia_pep :amazed: Με τρομοκράτησες με την εκδικητικότητά σου!!!
Quote:
Originally Posted by
gia_pep
.... Είμαι λίγο αυτοκαταστροφικό άτομο (ακόμα το ψάχνω αυτό το μυστήριο...
Αυτό το ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ το έχω και γω. Ό,τι πιάνω στα χέρια μου συνήθως το χαλάω :weird: Βέβαια δεν θα νιώσω πολλές τύψεις που το χάλασα γιατί συνήθως ό,τι καταστρέφω καταφέρνω να το φτιάξω-επισκευάσω με ευκολία.
Από που φαίνεται άραγε ένας ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗΣ;;;;;; :toung:
Ποιος πλανήτης ευθύνεται για τις ζημιές και τα μαστορέματα;;; :bigsmile:
Bρε'συ αυτό δε λέγεται αυτοκαταστροφή.Δεν καταστρέφεις εσένα.Καταστρέφεις τα πάντα γύρω σου.Πάλι καλά δηλ! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
gia_pep
Bρε'συ αυτό δε λέγεται αυτοκαταστροφή.Δεν καταστρέφεις εσένα.Καταστρέφεις τα πάντα γύρω σου.Πάλι καλά δηλ! :bigsmile:
Μωρέ και τις σχέσεις μου καταστρέφω άμα με πιάσουν τα διαόλια μου :toung:
Αν ξεπεράσω τα όρια, "γκρεμιζω" τα πάντα γύρω μου!!! Και με λόγια και με πράξεις :weird:
Quote:
Originally Posted by
kia
Από που φαίνεται άραγε ένας ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗΣ;;;;;; :toung:
Ποιος πλανήτης ευθύνεται για τις ζημιές και τα μαστορέματα;;; :bigsmile:
Κρίνοντας απ την προσωπική μου εμπειρία(:embarrest )νομίζω ότι έχει να κάνει με συνδυασμό ήλιου /ωροσκόπου στον υδροχόο και με πλανήτες στα ατίθασα κριάρια!Στο πέρασμά μου τα πάντα διαλύονται!:toung:
Quote:
Originally Posted by
kia
Μωρέ και τις σχέσεις μου καταστρέφω άμα με πιάσουν τα διαόλια μου :toung:
Αν ξεπεράσω τα όρια, "γκρεμιζω" τα πάντα γύρω μου!!! Και με λόγια και με πράξεις :weird:
Ο Ασπρος Σίφουνας ΚΙΑσαζζζζζζζζζζ................. :toung:
δε ξερω τι γινεται αλλα με τραβαει και μενα αυτη η καταστροφικοτητα και μενα με περιτριγυριζει...
Είμαι ταύρος....ωροσκόπο στους διδύμους...αφροδίτη στον κριό.... δηλαδή.....άστα να πανε!!Α!!Δεν αντέχω τους σκορπιούς...με Τ Ι Π Ο Τ Α ! ! !Αχ....
Γιατι καλε και χουμε και τον ιδιο ωροσκοπο.Αν κι αυτο το αχ στο τελος με κανει να υποψιαζομαι γιατι...
Παρθένος με οροσκόπο Παρθένο. Λογική πάνω από όλα & λεπτολόγος.
Eξωγηινος με ωροσκοπο κλωνο
Τα γνωστα Εκδικητικος, αδιαφθορος, σκληρος, καραγκιοζης, τιποτενιος, βρωμοσκυλο κλπ κλπ
Η εκπροσωπηση του κακου
Το χειροτερο ζωδιο εχω εξαλλου συμφωνα με την γνωμη αρκετων...
Η ολα η τιποτα στα αισθηματικα και δεν μου αρεσει η αναλογια, ουτε συγχωρω αλλα ουτε και δινω συνηθως δευτερες ευκαιριες
ετσι και σταματησει το ενδιαφερον η με χρησιμοποιησει καποια ως δευτερη\εναλλακτικη λυση γιατι τις αρεσει να εχει εμπειριες με πολλους, απλα παιρνει δρομο ευγενικα η και κλωτσηδων αμα δεν καταλαβαινει με το καλο...
Αυτες που κανουν χομπι την πουτ**** δεν τις κραταω στην παρεα μου
Στα επαγγελματικα μπορω να τα δωσω ολα φτανει να μου αρεσει αυτο που κανω
Λιγομιλητος και πρακτικος στην πραγματικη ζωη αλλα πολυλογας αμα χρειαστει