Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
Ε όχι και ντουζίνες πιάτα.... Έτσι, 5-6 πιάτα, καμιά δεκαριά ποτήρια....
Όσο για το σηδέρωμα, να μου λείπει. Α-πα-πα....
Επισκέπτομαι το αγαπημένο μου βιβλιοπωλείο...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΑΑΑΑΑ????!!!! :evil::evil::evil::evil:
Όσο και να με χαλαρώνει το σιδέρωμα (και έχω 3 πλυντήρια σήμερα) προχθές που νευρίασα πέταξα ένα κηροπήγιο στον τοίχο και ηρέμησα!!!!
Ξέρω, είμαι λίγο επικίνδυνη:love: :love: :love: :love: :love: :love:
:blink: :blink:
Ελπίζω μόνο να μην βγήκε ο σοβάς από τον τοίχο... διαφορετικά σε κόβω να μαστορεύεις για να μη το δει η σπιτονοικοκυρά :nuts: :laugh:
Πάντως το μόνο καλό είναι ότι ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕΣ :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kia
:blink: :blink:
Ελπίζω μόνο να μην βγήκε ο σοβάς από τον τοίχο... διαφορετικά σε κόβω να μαστορεύεις για να μη το δει η σπιτονοικοκυρά :nuts: :laugh:
Πάντως το μόνο καλό είναι ότι ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕΣ :bigsmile:
Και το κακό ότι δεν μεσολάβησε μεταξύ κηροπηγίου και τοίχου το κεφάλι του υπαίτιου!!!:nuts:
Πάντως η εκτόνωση που ένιωσα ήταν όντως ανεπανάληπτη!
'Eκανα πολλά παλαιότερα όταν έπεφτα ψυχολογικά, σχεδόν όλα τα παραπάνω.Πλέον οταν βλέπω οτι στραβοξυπνάω και θα με πάει έτσι όλη η μέρα απλα λέω στον εαυτό μου "δεν φταίς εσύ γλυκιά μου,καμμία δυσκολη όψη είναι":cheesy: και περιμένω...να φύγει :laugh:
Τελευταία δεν κάνω απολύτως τίποτα. Κάθομαι σαν αποχαυνωμένο, σωπαίνω και το βλέμμα μου στο άπειρο :oh:
Quote:
Originally Posted by
laziali
Τελευταία δεν κάνω απολύτως τίποτα. Κάθομαι σαν αποχαυνωμένο, σωπαίνω και το βλέμμα μου στο άπειρο :oh:
Κάπως έτσι κι εγώ:sad2: Παλιότερα γκρίνιαζα, μέχρι να κάνω και όλους τους άλλους να πέσουν ψυχολογικά:nuts: , και ως δια μαγείας αισθανόμουν καλύτερα και άφηνα τους υπόλοιπους να κλαίνε την μοίρα τους:evil: :toung: :toung:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Κάπως έτσι κι εγώ:sad2: Παλιότερα γκρίνιαζα, μέχρι να κάνω και όλους τους άλλους να πέσουν ψυχολογικά:nuts: , και ως δια μαγείας αισθανόμουν καλύτερα και άφηνα τους υπόλοιπους να κλαίνε την μοίρα τους:evil: :toung: :toung:
Ρίχνεις τους άλλους για να νιώσεις ότι όλοι συμπάσχουν και μετά αισθάνεσαι καλά με τον πόνο των άλλων;;;; Ε είσαι κακιά:toung:
Quote:
Originally Posted by
laziali
Τελευταίως και μένα με εκφράζει το παραπάνω!Με βλέμμα απορημένο και στραμένο προς το ταβάνι!:weird: :weird: